-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi niye takıyosunuz balon'a bu kadar ne güzel farklı oluyosunuz işte. zaten üyelerin %97'sinde avatar yok, benim gibi elitler'de var işte bi. balon da idareten kullanılır işte. 1 hafta. Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • o kadar takmıyoruz yahu. öyle soru sadece. balonaççi. Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Seru said: internet'le yeni mi tanışdınız? yerimde zıpladım Alıntıla
Editor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [list] [*] Türkçe Öğrende gel... [/list] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 üstteki mesaj şaka içerikli di mi? Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • pek içeriği yok bilemedim. Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Black-ice said: üstteki mesaj şaka içerikli di mi? şakaysa komik değil ciddiyse komik bi de selam hoşgeldin Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Editor said: [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [list] [*] Türkçe Öğrende gel... [/list] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] öğrenip de gelsin dimi? Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Black-ice said: üstteki mesaj şaka içerikli di mi? şaka gibi ama intended değil bence asdasd Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • sinem ve lily pek uymuyor ama, aynur`la tam bir mark günü enerjisi yakaladık sanırsam. gelsin kısır, gelsin kurabiye. Alıntıla
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Aluriel said: Editor said: [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [list] [*] Türkçe Öğrende gel... [/list] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] öğrenip de gelsin dimi? bence de öğrenip gelsin, değil mi? benim de baş harf ufak onu şeyetsin biri Alıntıla
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sen ve noktan hoş geldiniz. Pardon, isim neydi ? Alıntıla
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Grego said: • sinem ve lily pek uymuyor ama, aynur`la tam bir mark günü enerjisi yakaladık sanırsam. gelsin kısır, gelsin kurabiye. • kurabiye kısır falan yapabiliyo musun aynurcan Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 post falan kasmaya çalışmıyorsunuz di mi burda? Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 o noktayı nasıl yapıyon ya 45 yıllık internetciyim ilk kez top gördüm Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 • windows ta alt + 7 olabilir. yada 8. [hr] windows tan sonraki t sertleşmesi doğruysa biri gelsin yumuşatsın bi zahmet. Alıntıla
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 [list] [*] ... [*] ... [/list] [hr] Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 [list] [*] ben yaptım [/list] Alıntıla
totemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 nasıl yapılıyor hacılar bu? Alıntıla
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 0dan geldiysen hosgeldin. ╭⌒╭⌒╮╭⌒╮~╭⌒╮ ,)))),”)~~ ,”~) ╱◥█◣ ╱◥█◣ |田|田||田|田| ╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬ Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 pontipati said: • kurabiye kısır falan yapabiliyo musun aynurcan • kalın dolma var. zeytinyağsız. ama bir yandan da bildiğimiz yaprak sarması. öyle büyütülecek birşey değil. mark gününde önemli olan niyet. Alıntıla
Editor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Aluriel said: Editor said: [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [list] [*] Türkçe Öğrende gel... [/list] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] [hr] öğrenip de gelsin dimi? Kesinlikle... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.