Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 o alet gerçekten çok iyi ama yazın 2 tane bende almayı düşünüyorum 2sinide eşzamanlı kullanabiliyorsak, kafamda deli sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hmm onu bi deneyim bakalım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben gayet şunu mağazalara yazın ses sistemi olarak kullanıcam yani o ahah. uğraşamam built in var ama bağlantıları yok vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 "şu telefonuma da şu kılıftan da getirsen" "ucuza şundan olsa da alsak" dediğiniz bir şey varsa söyleme zamanıdır :d yeni parti ürünler 25 şubat gibi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 htc one kılıf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Note 2 için uag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 marksman said: htc one kılıf ? Su 1 Bir de adamin sattigi kiliflarin hepisi on numara ^_^ Tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi htc aksesuarları isterim bende ama türkiyede çok az kullanılıyor diye satması zor olabilir. doğrusu rekabette az olabilir millet almıyor diye. araştır bir istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 note 2 uag geliyor zaten "htc one" ile ilgili sıkıntı da her soranın "htc one" diye bırakması falan htc one serisinde 34985673 tane telefon olması hepsinin de ebatlarının farklı olması :d ki htc de hiç kullanmadım hangi model popüler bilmiyorum mesela. http://www.htc.com/tr/smartphones/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 benimde telefonu alırken aklımı kurcaladı o olay, fakat bir tane htc one var dendi ve aratınca bir tane çıktı asdasd. ne kadar htc kullanan varsa elinde bir tür "one" var. o da bu http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-max/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Htc One Max bu sanırım Htc One M7 Htc One X bu üçüne uygun gelecek, üçü de aynıysa bol çeşit olacak, iki tanesi kesişim kümesiyse de sona kalan dona kalacak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Baal selam, UAG iphone 5 için kaça alabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 BaaL said: Htc One Max bu sanırım Htc One M7 Htc One X bu üçüne uygun gelecek, üçü de aynıysa bol çeşit olacak, iki tanesi kesişim kümesiyse de sona kalan dona kalacak :d M7 UAG istiyorum abi yaz beni yaz yaz yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kath pm theridone yazdım gelince haber ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Abi ilk mesajı okudum, kalanını okuyamadım. Şu Lumia kılıfı tam istediğim gibi bir şey sanırım, baktım da biraz. Paticik üyelerine ne gibi kıyaklar geçebiliyorsun :) Bu arada hayırlı olsun, işler iyi gidiyor gibi duruyor, böyle devam eder umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 S3'ler için de camlı flip kılıflar varmış lan? Ben yeni öğrendim? BAAL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 var ama çok çirkinler, kaliteli hiç yok. bildiğin sert plastik hepsi o yüzden getirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Hadi yea = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 BaaL om attim bi bakabilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bir çok yeni ürün geldi ve dükkana eklendi: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ek-bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Baal iphone 5 spigen slim armor almistim memnunum, simdi hanima samsung note 3 slim armor alayim diyorum, tavsiye edermisin onu da ? Kapakli olani almayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bingildak said: benimde telefonu alırken aklımı kurcaladı o olay, fakat bir tane htc one var dendi ve aratınca bir tane çıktı asdasd. ne kadar htc kullanan varsa elinde bir tür "one" var. o da bu http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-max/ m7 olandir herhalde. mini ve max o kadar yaygin degildir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 BaaL, EFT yi yaptım note 3 kapaklı Beyaz Slim armor için. Ama mesaj kutun doluymuş kargo adresini veremedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 BaaL said: bir çok yeni ürün geldi ve dükkana eklendi: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ek-bil Bu lg g2 için olan spigenlar orjinal mi? Ayrıca yanında verilen koruyucu film yine spigen marka mı? Eğer öyle ise yapıştırayım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Abi Mavi UAG için haber bekliyorum aklında olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar