fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s4-slim-armor-view-flip-kilif-99471927 Bu kapağı almayı planlıyorum. Kargo fiyatlandarması nasıl? (Antalya'dan-İstanbul'a) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 herhangi bir kargo ücreti yok, kargo ücretini biz ödüyoruz. yanında bir adet de ekran filmi ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 fiyatlar falan süper baal meslek ne senin hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 iblis kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 cep telefonu aksesuarcısı görünümlü ölüm meleği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bingildak said: iblis kendisi abi güldüm buna sebepsiz sabah sabah asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 fiyatları mümkün olduğu mertebe ucuz tutmaya çalışıyorum teşekkürler. act 5'den emekli olup cep telefonu aksesuarı satmaya başladım evet :d benim mesleğim ne cevap veremiyorum o soruya "bilgisayarcı" falan dediğim oluyor. market-internet kafe-bilgisayar teknik servis-turizm hepsinde 3'er sene iş yapıp bilgisayar mühendisliğini okurken bırakıp bu işe girdim, ne oluyo mesleğim ondan işte :d serbest meslek erbabı diyeyim bari bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 baal basgan lumia kılıflari geldi mi acep kac gayme bi de onu sorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 baal elinde olmayan ürün olursa bana yönlendir bak :p bu arada yakında senden 1 tane ip5s uag alıcam sanırım, ama 1 tane :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 s3 uag'lar var mi, varsa hangi rengi var ve ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 note2ye birşey yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 G2 slim armor kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Note 2 için bişiler getirde para harcayalim. Uag getirirsen ii olur misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Selamlar, ilginiz için çok teşekkürler. s3,s4,i4/4s,i5/5s için UAG'ler, note 2/3 için slim armor, g2 için slim pazartesi gününe kadar elime geçmiş olacak ürünler. bunun dışında speakerlar, ipad kılıfları, ipad bluetooth klavyeli-kılıflar, lumia kılıfı, htc one kılıfı, s3 ve s4 için cüzdan tarzı kaliteli deri kılıflar, iphone 4/4s/5/5s slim şarjlı kılıflar da geliyor. fiyatları henüz netleştiremedim açıkcası henüz veremiyorum, bayağı yüklü bir vergi tutarı çıkıyor sonrasında hesaplıyorum, bütün piyasa fiyatlarının aşağısında olacak şekilde ayarlayıp pazartesi salı ürünleri koyacağım sizlere de buradan bildireceğim. yeni ürünlerle beraber her kılıfla birlikte şunlar hediye olacak: Aras kargo ile de anlaşmamızı sağladık, isterseniz ürünleri aras kargo ile "kapıda ödemeli" alabilir, ürün adresinize ulaştığında kapınızda kargo yetkilisine nakit veya kredi kartı ile ürün bedeli ödemesi yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 G2 için gelecek kılıfların temsili fotolarını filan görebilir miyiz? ben de yeni aldım telefonu ama hep dandik silikon kılıflar var etrafta,kapaklı meretlerden de istemiyorum. Bir de senin çeşitlerine bakayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 BaaL said: yeni ürünlerle beraber her kılıfla birlikte şunlar hediye olacak: Aras kargo ile de anlaşmamızı sağladık, isterseniz ürünleri aras kargo ile "kapıda ödemeli" alabilir, ürün adresinize ulaştığında kapınızda kargo yetkilisine nakit veya kredi kartı ile ürün bedeli ödemesi yapabilirsiniz. bu iki olaya (tu) yarın ayın 10 u bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 şunun siyah, beyaz ve metalik renkleri gelecek G2 için ayın 10'u aslında bugün ulaşması gerekiyor paketin ama bakalım DHL ne kadar hızlı yarına kalabilir :p g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 üşüyoruz reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 qanqa bana bi siyah Lumia sarıver o zaman haftaya salı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Baal, sende iphone 4 sgp spigen ultra crystal ön arka koruma var mı? varsa kaç gayme? acil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ultra kristal malesef yok bende. HD anti-glare kaliteli ekran koruma filmlerim var ama. ürünler salı günü ulaşacak malesef =/ 10-15'i diye düşünmüştüm 14'ü oldu, geldiği gibi paketlerinizi sarıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 baal fatura kesiyor musun. vergi veriyor musun. gelirini reel mi beyan ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 BaaL said: ultra kristal malesef yok bende. HD anti-glare kaliteli ekran koruma filmlerim var ama. ürünler salı günü ulaşacak malesef =/ 10-15'i diye düşünmüştüm 14'ü oldu, geldiği gibi paketlerinizi sarıyorum :) abi olan arkadaşın filan var mı? bu marka bu model ariyorum direk. eski film. çok iyiydi. şimdi yok hiç biryerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 BaaL said: ultra kristal malesef yok bende. HD anti-glare kaliteli ekran koruma filmlerim var ama. ürünler salı günü ulaşacak malesef =/ 10-15'i diye düşünmüştüm 14'ü oldu, geldiği gibi paketlerinizi sarıyorum :) geldiği an koyu renk bir slim armoru sar öm at adresi vereyim. gelince kapıda ödeme ücret farkı yaratmayacaksa kredi kartıyla kapıda almak istiyorum bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 herhangi bir fiyat farkı yaratmıyor tabi ki öyle gönderebilirim. barbu malesef =/ bu sektörde tek tabancayım şunu gördüm ama GG'de : http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-4-4s-icin-ekran-koruyucu-spigen-sgp-stei-101281518 chrome said: baal fatura kesiyor musun. vergi veriyor musun. gelirini reel mi beyan ediyorsun. evet, malesef, büyük ihtimal. kanun karşısında boynumuz kıldan ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar