Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baal'ın Cep Telefonu Aksesuarları Dükkanı

BaaL

Öne çıkan mesajlar

fiyatları mümkün olduğu mertebe ucuz tutmaya çalışıyorum teşekkürler.

act 5'den emekli olup cep telefonu aksesuarı satmaya başladım evet :d benim mesleğim ne cevap veremiyorum o soruya "bilgisayarcı" falan dediğim oluyor. market-internet kafe-bilgisayar teknik servis-turizm hepsinde 3'er sene iş yapıp bilgisayar mühendisliğini okurken bırakıp bu işe girdim, ne oluyo mesleğim ondan işte :d serbest meslek erbabı diyeyim bari bundan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, ilginiz için çok teşekkürler.

s3,s4,i4/4s,i5/5s için UAG'ler, note 2/3 için slim armor, g2 için slim pazartesi gününe kadar elime geçmiş olacak ürünler.
bunun dışında speakerlar, ipad kılıfları, ipad bluetooth klavyeli-kılıflar, lumia kılıfı, htc one kılıfı, s3 ve s4 için cüzdan tarzı kaliteli deri kılıflar, iphone 4/4s/5/5s slim şarjlı kılıflar da geliyor.

fiyatları henüz netleştiremedim açıkcası henüz veremiyorum, bayağı yüklü bir vergi tutarı çıkıyor sonrasında hesaplıyorum, bütün piyasa fiyatlarının aşağısında olacak şekilde ayarlayıp pazartesi salı ürünleri koyacağım sizlere de buradan bildireceğim.

yeni ürünlerle beraber her kılıfla birlikte şunlar hediye olacak:

Aras kargo ile de anlaşmamızı sağladık, isterseniz ürünleri aras kargo ile "kapıda ödemeli" alabilir, ürün adresinize ulaştığında kapınızda kargo yetkilisine nakit veya kredi kartı ile ürün bedeli ödemesi yapabilirsiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

yeni ürünlerle beraber her kılıfla birlikte şunlar hediye olacak:

Aras kargo ile de anlaşmamızı sağladık, isterseniz ürünleri aras kargo ile "kapıda ödemeli" alabilir, ürün adresinize ulaştığında kapınızda kargo yetkilisine nakit veya kredi kartı ile ürün bedeli ödemesi yapabilirsiniz.

bu iki olaya (tu)

yarın ayın 10 u bak.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

ultra kristal malesef yok bende. HD anti-glare kaliteli ekran koruma filmlerim var ama.

ürünler salı günü ulaşacak malesef =/ 10-15'i diye düşünmüştüm 14'ü oldu, geldiği gibi paketlerinizi sarıyorum :)

abi olan arkadaşın filan var mı? bu marka bu model ariyorum direk. eski film. çok iyiydi. şimdi yok hiç biryerde :(
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

ultra kristal malesef yok bende. HD anti-glare kaliteli ekran koruma filmlerim var ama.

ürünler salı günü ulaşacak malesef =/ 10-15'i diye düşünmüştüm 14'ü oldu, geldiği gibi paketlerinizi sarıyorum :)

geldiği an koyu renk bir slim armoru sar öm at adresi vereyim.

gelince kapıda ödeme ücret farkı yaratmayacaksa kredi kartıyla kapıda almak istiyorum bu arada =)
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir fiyat farkı yaratmıyor tabi ki öyle gönderebilirim.
barbu malesef =/ bu sektörde tek tabancayım

şunu gördüm ama GG'de :
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-4-4s-icin-ekran-koruyucu-spigen-sgp-stei-101281518

chrome said:

baal fatura kesiyor musun. vergi veriyor musun. gelirini reel mi beyan ediyorsun.

evet, malesef, büyük ihtimal.
kanun karşısında boynumuz kıldan ince.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...