Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ayıya ve ultiye vermeyen lone druid... daha hızlı koşmak için sy yapıyor, 800 hp ile bazen hıyarlık falan da yapmıyorlar bildiğin tüm oyunlarım böyle 10 oyundan 1i falan istisna başka bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben adamın historysine de bakamıyorum çünkü aptal developerlar flameliyoruz diye gizlediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi çare captain mode. biraz bekletiyor ama değiyor çok net. son 10 oyunumdan 8'i felan acaip kafa kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 çare yok abi onda da rus kaptana denk geldinmi tamamdır dfgsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 benim anlamadığım neden sürekli kendi seviyemdeki insanlarla oynayamıyorum? Neden illa belli bir sayıda kazandıktan sonra düşük seviyeleri benim takımıma veriyor? Yani sen çok yendin bi de bu adamla yen diye neden bir mantık var? İnsanın kendi seviyesindeki oyuncularla oyun oynayamaması kadar abes bişey var mı ya :D bi de adı competitive game yersen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 min 25 yeni bf bitirmiş void pt bile yok ulti açıyor tanka focuslanıyo, heal basmış huskara ptsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 asdasd4441 said: benim anlamadığım neden sürekli kendi seviyemdeki insanlarla oynayamıyorum? Neden illa belli bir sayıda kazandıktan sonra düşük seviyeleri benim takımıma veriyor? Yani sen çok yendin bi de bu adamla yen diye neden bir mantık var? İnsanın kendi seviyesindeki oyuncularla oyun oynayamaması kadar abes bişey var mı ya :D bi de adı competitive game yersen ! bu mantıkla bazen de senden yüksek seviyedekilerin yanına kaybetmeleri için seni veriyor olması lazım. Öyle hatırladığın bir maç var mı? Belli sayı falan yok, isterseniz açın bakın maç geçmişinize, kimi zaman 10 maç üst üste kazanırsın, kimi zaman 3 maç kazanır 1 maç kaybedersin, kimi zaman 10 maç kaybedersin, kimi zaman 2 maç 2 maç her çeşidi var. Ha ama kast sistemi yok, teorik olarak oyuncu havuzundaki herkesle karşılaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ranked getirmişler oqe e bu meretin sistemi normalle aynı 1 ileri gitsen 1 geri atıyor iyi oynayıp 5 win alsan yanına embesilleri doldurup 5 tane lossu çakıyor ulan it oğlu it mmr i nasıl yükseltcez peki biz. sc2de de vardı benzer sistem. baktın güzel oynuyon hiç böyle döngüye bağlamaz direk üst lige atardı oradan devam ederdin. ya da alt lige düşürürdü çok sıçarsan yine devam ederdin oyununa kendi seviyende. eskiden full party (pub) vs. oynayanların başlangıç mmrleri yüksek gelmiş 4000-5000 her neyse. ki bak bu da ayrı bir olay yine gidip eski mmrleri koymuşlar rankede. ulan o zaman ne diye 10 tane maç attırdın kalibrasyon diye. bildiğin önceki pub mmri neyse cp yapmışlar. biz gittik full team match takıldık zamanında. bunda ne mmr kaydı tutulmuş ne bişey zaten takım maçlarındaki win loss profile de geçmiyor. gitmiş almış mmr diye bizim stres atmak için girdiğimiz pub oyunları. vermiş 3600 mmr. giriyorum embesilden başka bişey yok. düzelteyim diyorum millet çok bakıyor bu puana, sonrasında ilk yazdığım şeye dönüyor olay. bir de sürekli +- 24,25,26 veriyor puanları. kaybedersen - kazanırsan + oluyor. allah kadar accurate ne diyek. illa yeni hesap mı açalım açsak bile 150 oyun istiyormuş ranked için hiç mi kafası çalışan adam yok valvede mmr verirken sanırım carry ve sup ayrımı da yapılmamış. yapılmışsa bile çok kıytırık olmuş. yeri geldiğinde 25 win streak yaptığım partinin midinde 4500 mmr supunda 3200 mmr var ki bu adamlar bizim parti dışında pek oynamazlar. oyun bilgisi desem ikisinde de eşit bilgi var onu net biliyorum ama. kda ya çok bakıyor mmr o kesin. ne yapak sup oynarken skill mi bekletelim arkadaş. hadi sup için kurye ward deward bilmem ne bakabilirsin. offlaner için neye bakacan. ward desen dikmez kill desen pek almaz. hey allahım ya. ota boka discount koyup para saymaktan başka bir halt yapmaz mı bunlar. kaç sene olmuş bir kafa yorun bir zahmet. her patchte sürüyle şapka çıkarmayı iyi bilirler. gecelik bu kadar flame yeter gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Kaşar (35 yaş) bir dota 2 oyuncusuyum. her ne kadar oyun yaş ortalaması 0-12 benetton olsada bu oyunu seviyorum hem 1 2 saat eğlenmiş oluyorum hem de zevk veriyor bu emret. wow ve eve online zamanı saatlerce uykusuzluk olayları olurdu raidler için. akşamları benim yaş civarlarında semi-hardcore casual takılacak arkadaşlar aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 keşke sc2 de olan mmr-lig sistemini getirseler de volvo noobları yazamaz o kodlamayı. anca hero seti koysunlar oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 eldar said: bu mantıkla bazen de senden yüksek seviyedekilerin yanına kaybetmeleri için seni veriyor olması lazım. Öyle hatırladığın bir maç var mı? benim çok net hatırladıgım bi tane var bi invoker gelmişti bizim takıma offlanedeydim kasmasını engelliyemedim trilane yaptı karşı taraf invo ortayı ezdi üste gitti orayı ezdi geldi alttaki trilane'i ezdi yetmedi bizim arkamızı topladı ama adam çok iyiydi nüfusuma alıcaktım o adam da bizim için diyodur gelen takıma bak götlerini topladım adamların diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 invo oynayan adamlar fena oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Aynı muhabbet bizde de oldu, ,invo midi ezdi, alta gitti altı ezdi. Sonra üst koridora geldi bizi ezdi. Adam karşıdaydı, focusladık takımının gerisi gerizekalıydı oyunu kurtaramadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 son 2 günde 1 sayfa loss aldım arada 1win falan var lose streak abi çıkamıyorsun cidden çıkılmıyor kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 3061 rating aldım 10 maç sonucu. iyi mi kötü mü şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 3444'tü benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ruslarruslarruslarruslarruslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Xenocide said: iyi mi kötü mü şimdi bu sen söyle hacı, nası adamlar geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 4350 rating var hala ward almadan arcane boots rushlayan supportlarla oyun oynuyorum disruptor+pugna lanede am'ye kaybediyolar am 9 dkda fury bitiriyor şaka gibi oyunlar dönüyor yeminle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Hep bize kötü, karşıya iyi adamlar mı geliyor. Yoksa yanlış mı okuyorum ben :P. hani 200 saatlik dota geçmişim anca var ama muhabbetlerini okumak zevk veriyor diye takılıyorum buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 aynen çünkü paticene çok iyiyiz biz bizi dengelemek için yanımıza rezil rüsva brezilyalılar ruslar veriyolar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 oynadığım en zevkli oyunlardan biriydi. kaybettik ama yaklaşık 10 tane çılgın gibi teamfight yaptık. adamlar 59 kill aldı biz 84 kill aldık ona rağmen direnemedik. early gamede çok ezdi adamlar özellikle beni sonra da toparlayamadık bir türlü. bi team fighttan sonra barakalarını alıp ancientlarına kadar yürüdük ama yemedi. boş vaktim var diyen varsa girip izleyebilir de :D http://dotabuff.com/matches/441253566 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 200win ruslarla oynuyorum ya 200 win full rusca konusuyorlar rusca bir şeyler dedi ortaya geldi öldu çıktı kimse bana gelip ama onun w/l oranı senden iyidir puanı senden iyidir demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 çok ilginç kafalara sahip insanlarla oynadım şimdiye kadar o yüzden hiçbişey imkansız değil abi dota 2'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 w/l oranı senden iyidir puanı senden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar