Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
btc 1000 doları görücek birazdan bu arada nmc 3 günlük sinyal verdi 5/5 destekledi 10 sınırını aşıcak gibi yarına veya çarşambaya çıkış trendinde yani
Mesaj tarihi:
LTC'e bastılar şimdi. işte adrenalin bu 30 dan satıp 29.5'tan girdim iyi sezimledim bu sefer baktım dump gelmiyor. BTC böyle çıkarsa LTC'nin çıkmaması için hiç bir neden yok gene 38-39 görürüz bence bu hafta sonra 34-35 stabilleşir
Mesaj tarihi:
btcturk'e kredi kartıyla para yatırma işine gir abi, 24saatte yatcak de. kredi kartından parayı alınca btc-e'den btc alıp müşterinin btcturk hesabına akıtırsın 24 saat içinde. %5 de komisyon çak arada. winwin (ama tek tarafalı)

bir sebepten aktarımı yapamazsan kapatırsın exchange'i bi süreliğine (24change gibi)
Mesaj tarihi:
kredi kartından para almak için sanal pos sahibi haliyle işletme falan olmak lazım. paypal olabilir belki ama onda da parayı alırken komisyon yenmiyormuydu?

edik:
ticari paypal hesabın olsa
Satış yaparken:Standart tarife %3,4+ 0,45 TL'dir.

zateni senin parayı btc-e ye sokmanda sıkıntı. oradanda kaybın var. %5 zarar ettirir.
Mesaj tarihi:
optimum yolu bulup ona göre bi komisyon ayarla işte, salladım %'yi.

okpay'den de alabilirsin parayı, okpay'den geri btc-e'ye çevirmen de kolay olur, ama okpay'e müşteriyi sokman sıkıntılı
Mesaj tarihi:
okpay'e para nerden aktarıyorsunuz?
e-obmen'den aktarıyodum ben ama uzun zamandır adamlarda reserve yok

btc iyi artıyo ama ya, tatlı tatlı..

btcturk de artacak da hacim yok, 1-2 haber çıksa internette tv'de falan süper olcak, +500 yükselir direk
Mesaj tarihi:
24change'ten OKPay'e atılıyordur 5$ komisyon ile ama paranın OKPay'e düşmesi sıkıntı. 10-15 saat sürüyor. Bir de OKPay'e düşünce onaylı hesabın yoksa 300€ sending limit var. OKPay'den btc-e'ye attığında da paran btc-e'de 24 saat hold yiyor.
Mesaj tarihi:
Todesengel said:

24change'ten OKPay'e atılıyordur 5$ komisyon ile ama paranın OKPay'e düşmesi sıkıntı. 10-15 saat sürüyor. Bir de OKPay'e düşünce onaylı hesabın yoksa 300€ sending limit var. OKPay'den btc-e'ye attığında da paran btc-e'de 24 saat hold yiyor.

Ben Pazar günü bu işlemi instant yaptım. Ama hep kredi kartı ile attığımdan mıdır nedir bilmiyorum btc-e hesabım money hold yedi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...