Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 deli zorluyo abi ltc 31i gördüğü anda 500 doları görebilirsdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 btc 1000 doları görücek birazdan bu arada nmc 3 günlük sinyal verdi 5/5 destekledi 10 sınırını aşıcak gibi yarına veya çarşambaya çıkış trendinde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 LTC'e bastılar şimdi. işte adrenalin bu 30 dan satıp 29.5'tan girdim iyi sezimledim bu sefer baktım dump gelmiyor. BTC böyle çıkarsa LTC'nin çıkmaması için hiç bir neden yok gene 38-39 görürüz bence bu hafta sonra 34-35 stabilleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 QRK pump var gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 of of of 28.75'e 2.5m'lik sell wall koydu adam gg aynı herif bu ya ulan 86k coini var çöp parasına çekiyor, amacı neyse. kaldırdı dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 5 dk ya pump geliyor paraları hazırlayın usd paritesi olan bir coine gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 namecoin beyler ,0079 civarı şu an yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 namecoin bi yukarı kıramadı 2 gündür, yarın 9 olsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=53PJbgSiB-8 trollbox dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ltc`i işetmişler yine, bakalım nereye kadar tutacak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 24change %6 yapmış komisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Tam şerefsizler ya. 3,5'tu 5 yaptılar şimdi de 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aşşağılıklar tam yaa 1000 dolarda 60 dolar. kazanca bak a.q ben de yapcam böyle site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 btcturk'e kredi kartıyla para yatırma işine gir abi, 24saatte yatcak de. kredi kartından parayı alınca btc-e'den btc alıp müşterinin btcturk hesabına akıtırsın 24 saat içinde. %5 de komisyon çak arada. winwin (ama tek tarafalı) bir sebepten aktarımı yapamazsan kapatırsın exchange'i bi süreliğine (24change gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kredi kartından para almak için sanal pos sahibi haliyle işletme falan olmak lazım. paypal olabilir belki ama onda da parayı alırken komisyon yenmiyormuydu? edik: ticari paypal hesabın olsa Satış yaparken:Standart tarife %3,4+ 0,45 TL'dir. zateni senin parayı btc-e ye sokmanda sıkıntı. oradanda kaybın var. %5 zarar ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 optimum yolu bulup ona göre bi komisyon ayarla işte, salladım %'yi. okpay'den de alabilirsin parayı, okpay'den geri btc-e'ye çevirmen de kolay olur, ama okpay'e müşteriyi sokman sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 OKpay daha karlı olacak yakında bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 OKPAY'e de 24change üzerinden yatırılmıyor mu para ? Ayrıca aktarmaları toplayınca yüzde kaç komisyon gidicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 okpay'e para nerden aktarıyorsunuz? e-obmen'den aktarıyodum ben ama uzun zamandır adamlarda reserve yok btc iyi artıyo ama ya, tatlı tatlı.. btcturk de artacak da hacim yok, 1-2 haber çıksa internette tv'de falan süper olcak, +500 yükselir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 %10 komisyonla paypal ile satış yapabilirim aslında. ne dersiniz tutar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Btctürk'ü arttırmak lazım ya. Az daha düşse zaten btcturkten alıp btc-e'ye satacaz. OKpay'e 24changeden atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 24change'ten OKPay'e atılıyordur 5$ komisyon ile ama paranın OKPay'e düşmesi sıkıntı. 10-15 saat sürüyor. Bir de OKPay'e düşünce onaylı hesabın yoksa 300€ sending limit var. OKPay'den btc-e'ye attığında da paran btc-e'de 24 saat hold yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 24change'de okpay'i 2 gündür göremiyorum millet 0.5 btc üstünü çötönk diye koymasa artacak btctürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Todesengel said: 24change'ten OKPay'e atılıyordur 5$ komisyon ile ama paranın OKPay'e düşmesi sıkıntı. 10-15 saat sürüyor. Bir de OKPay'e düşünce onaylı hesabın yoksa 300€ sending limit var. OKPay'den btc-e'ye attığında da paran btc-e'de 24 saat hold yiyor. Ben Pazar günü bu işlemi instant yaptım. Ama hep kredi kartı ile attığımdan mıdır nedir bilmiyorum btc-e hesabım money hold yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar