-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abiler mining icin sureklı aynı sorular geliyor, ayrı bır topicde sorsanız da bizde orada cevaplasak derli toplu olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 (tu) Ekran kartını da al git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bombilo said: BioHazarD said: 780 var bende, atinin cop kartlari dovuyo miningde sakacı seni, 400khz ile mi dovuyosun 700khzlik 7970'i, 600khz'lik 7950'yi ve 1200khzlik 7990'ı? bi onceki nesıl 850 khz'lık 6990'ı bıle dovemıon be. bi daha oku yazdigimi, yanlis anlamissin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 @yildirimokur noldu nvidian yetemiyo diye mi kustun? @bio haha haklısın abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 O degilde kart bulamiyorum bildigin. EU icinde uygun fiyata ve uygun shippingli satan yer bilen varsa bildirsin :D gumruk vergisi derdim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 39.90 kırılırsa ltc'nin önü açık, bu akşam 43.90 görebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 saat 11 i bekliyorum ben hın hın hın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Esh said: fizban said: 1 bitcoin dengi litecoin minelanıyo en iyi kartla falan. orta vadede ne mine lıyo işte 7970 falan? 4 ayda kartı+elektrigi amortiliyo mu? bi de yeni kartlar cıkınca ve ltc degeri yükseldikce minelama süresi uzayacaktır illa kişu anki difficultyde kalırsa, 7970 ayda 10 litecoin falan getirir. e biraz diff. yükselecek o yüzden 8 de ayda. yani 300$ de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bingildak said: 39.90 kırılırsa ltc'nin önü açık, bu akşam 43.90 görebiliriz 39.10 daki emri çekicem 42 ye, sonra görmeyecek. oturup 10 araba laf hazırlıcam sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi şu aan 38.50 falaaan görüyor zaten madem 39'a satacan, sat şimdi. kaç tane ltc var ki bu kadar micro yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 çok az var. ondan mikro yapıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 JAPAN UÇUYOR DURMAYIN KIZIMIN ÖNÜNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bıngıl, senin duvarcılar mesaiye geldi mi yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 çok yoğunum bu aralar, ekranları bile 1 saatlik izliyorum hiç order takip etmiyorum. orada olduklarından eminim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 40 centlik duvarlar çekilmiş yine, bende diyorum neden gitmiyor durdu bu. http://www.acilsoru.com/up/cevap/75/sis-atma-oc.jpg wall atma versiyonu gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 paticiğin btc ye küstüğü an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Beyler 39'u kırmış sesiniz çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 herkes çıktı düşmesini bekliyor çünkü dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben bozdurdum litcoinlerin 70% ini adsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 10m dolar buy order varken düşmesini beklemek hayalcilik olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 o rakamlar 1 sn içinde ters dönebiliyor, bots ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 şimdiye kadar hiç gördün mü 10m? düzenli olarak artıyor talep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 2 gün önce 7m du abi. katlana katlana geliyor. artık öyle 10 dolarlık duşuşler beklemesin kimse bence. min 35 falan görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 o 10m in 8m i tek bi kişi olabilir ve 100$a koymus olabilir orderla bisey cozemezsiniz cozemedik günlerdir bosuna yorumlamaya calismayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ltc hacminin 3te 1'i bir kişiyse diye düşünceksek hiç oynamayalım, defolup gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar