Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sokma turkiyede napıcan parayı yurtdısına git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yorgunluktan calculate yerine sell ltc dedim, sonra cancel dedim yine de çekti transaction fee'yi bahtıma sıçayım aklımı sikeyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 metatrader kullanın kafanız rahat olsun kim uraşcak öle hem stop loss flnda var orderlar daha rahat temiz bot bile yazıyosun al sat yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 metatrader çalışıyor mu ki en son sadece demoya giriliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Master-okpay-btce ye göndermenin toplam komisyonu kaç ? Bu %6 çok kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Xaenin said: Yorgunluktan calculate yerine sell ltc dedim, sonra cancel dedim yine de çekti transaction fee'yi bahtıma sıçayım aklımı sikeyim ya. satış yapmadan mı çekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 DoruK said: metatrader çalışıyor mu ki en son sadece demoya giriliyordu çalışıyor, 1:3 leverage a kadar çıkabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi ben btcusd ltcusd nmcusd için sistem bile yazdım sinyal alıyorum %90 dogru çıkıyorda kar az işte siz elle webtraderdan mı yapıyonuz kaç gündür tek tek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Somon said: aynen şimdi bukadar parayı nasıl türkiyeye sokucam diye düşünüyorum yurtdısından ferrari alıp türkiyeye mi sokak napsak fistan xd btcturkde satip gelir vergisi oducen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi 31.7 - 31.98 bandı eskidi yemin ediyorum 4 saat falaan oldu herhlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bingildak said: Xaenin said: Yorgunluktan calculate yerine sell ltc dedim, sonra cancel dedim yine de çekti transaction fee'yi bahtıma sıçayım aklımı sikeyim ya. satış yapmadan mı çekti? Hee direk 2 saniye sonra cancelladım 9 küsurdan 8 küsura indiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 nmc 8.01 8.03 arasında bozuldu biriniz 5-10k bişiy soksunda sallasın şurayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Kızlar 2x GTX560ti Hawk Twin Frozr bok püsür bir rig kursak sırf mining için ek gelir yaratır mı ayda 300 400 bir şey dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ayda 300 400 kazanırsın şurdan kaç khs alacağını hesapla https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison sonra coinwarz.com dan calculatore yaz her şeyi günde ne kadar kazanacağını söylüyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 litecoinde 7m dolar buy order bitcoinde 5 :) roah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 lan ltcyi satmıştım dün 1 gündür 29a düşsünde alayım diye bekliyom yok düşmüyo aksdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bu ne abiiiiiiii https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Xaenin said: Kızlar 2x GTX560ti Hawk Twin Frozr bok püsür bir rig kursak sırf mining için ek gelir yaratır mı ayda 300 400 bir şey dersiniz? ati kart lazım onun için, nvidialar ile mine olmuyor. gtx 670 ten 7970'e geçtim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 gtx 660ti ile dün ben 4 5 saat bıraktım 0,002 geldi ltc bilmemne ayarı vardı 13ten 8e düşürdüm onu bide bırakırmıyım bi daha yok bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 uygun kart olmadıktan sonra elektrik parasını bile çıkaracağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 NE ÇEKTİN BE LITCOIN. biri özgür bıraksın şu garibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 birisi bindi üstüne vuruyor kırbacı vuruyor kırbaçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bingildak said: uygun kart olmadıktan sonra elektrik parasını bile çıkaracağını sanmıyorum Su parasını çıkarır mı ANHUDHAHAUHUDFHAUDFAUDAUHDFUAHDFAUHDFASD --------------------------------------- Yoksa LTC 33 mü olucak ? Gözlerime inanamıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 haydaaa trc pump ı kaçırmışım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar