k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Harir said: Of ya bilemedim.muaf olmak için en ufak bir umut bile olsa değerlendirmek istiyorum ama 15 ağustoaa kadar yetişmez herhalde.şubata kalmak istemiyorum. yetişir mi sizce sevk istesem? aile hekimi önünde bekliyorum karar veremedim sfsfd 31 ağustosa kadar uzatılmış sanırım süre.
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ben de duydum onu biryerden ama hallettim ben de geçen hafta, gidiyorum kasımda.
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bu en son bana verdikleri kağıtta statü : yedek subay adayı yazıyor.Bana yedek subay olmak istiyor musun diye sorduklarında hayır demiştim. Fakülte mezunlarına standart olarak böyle yazıyor di mi, göte gelmeyelim sdfsd
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Seni kadrolu almışlar abi ne yaptın.
Esau Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Toplam goz numaranizin oncelikle 14 olmasi gerekiyor. Ek olarak, astigmatlar yari degerinden hesaplaniyor. Ornegin; sag gozunuz 5 numara ve astigmat 2 diyelim. Sag goz numaraniz 6 oluyor. Kisacasi, agir kor degilseniz, askerlikten yirtamazsiniz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Harir said: Bu en son bana verdikleri kağıtta statü : yedek subay adayı yazıyor.Bana yedek subay olmak istiyor musun diye sorduklarında hayır demiştim. Fakülte mezunlarına standart olarak böyle yazıyor di mi, göte gelmeyelim sdfsd Gg 1 sene kitlemisler seni haririm
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 sdfsdf demeyin öyle, paranoya yaptım zaten.
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sevgili patidaşım sen bu satırları okurken ben 161 gün önce başlamış olduğum askerlik vazifemi 22 gün evci izni, 9 gün terhis mahiyetinde izin ve 15 günlük heyet raporu ile tamamlamış olacağım Darısı henüz askerliği bitmemiş veya başlamamış er ve erbaşlara.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 adam askerliği tam anlamıyla yemiş lan asdasdasd
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 10 gün önce gittim dibimdeki askerllik şubesine siz gelip almıyonuz ben bi görüneyim diye. Hala açıköğretim kaydımı silmemiş. Ziraat müh son sınıf terkim,o diplomayla gidince buna gerek yok hala açıköğretimdesin dediler. Neyse işlemleri yaptı memır. Şube komutanı hala okulda kayıtlısın görünüyormuş onu ben hem okuyup hem askere gitmek istiyorum olarak düzeltti kayıt sildirmeyle uğraştırmamak için sağolsun. Neyse aile hekimine gittim ilk defa.Neden aile hekimi dendiğini anladım. Samimi aileden biri gibi davrandı,daha gençti zati.adsfafdas Hastayım ben dedim kalçayla bacak eklem kemiklerimde sıkışma var yürüyemiyorum ayakta duramıyorum,dizden aşağısı hissizleşiyor ve düztabanlıktan kaynaklanan aşırı ağrılar vs.Raporumuda gösterdim. Ölçtü biçti,boy kaç kilo kaç.Yazdı,espiriler havalarda uçusuyor bu arada,kendi birseksenmiş,ben birdoksanbeş,la okadar fark varmı aradaki kıkırkıkır diğer doktorda geldi gülüşmelere. Neyse Kasımpaşa askeri hastanesine sevk etti ortopediden.Haftaya gidicem bakalım.Verirlerse çürük iyi olur. Yoksa bedelli çıkar büyük ihtimalle. 15 şubata kadar zaman var.Kağıtta öyle yazıyor celp dönemi olarak.Bu arada 1985 doğumluyum.Bebekte oldu dasfasdfsa hayırlısı,bekliyoruz.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 çürük zor daha beter sağlık durumunda olanlar vardı bizde , ama askerlik esnasında spor yapamaz falan al. nöbet, spor falan çile olur yoksa sana...
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ne yazarsa o işte muayene edicek doktor.Spordan muafsa muaf,çürükse çürük.Ben nedesem boş sanırım,daha doğrusu çok istekli görünmemek gerekiyor sanırım çürük almak için. Nasıl uygun görürseniz o komutanım diyip beklicez.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 suratında acı dolu bi hal olsun ama :) bu arada çürük tek celselik çözüm olmayabiliyor tekrar tekrar belli aralıklarla kontrole gidiyorsun sanırım. ayrıca askere başladıktan sonrada acemi birliğindeki muayene esnasında da oldukça fazla çürük alan oldu bizde.
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Acı çekiyorum zaten normal hayatımda da. Yürümek eziyet benim için.Ev merdivenlerinden inerken başlıyor. Pek zorlanmıyacağım yani ogünde acı çeker bir hal almak için.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 geçmiş olsun. ben de tecil bozdurup kasım celbi için sevk istedim bugün. bedelli 28 yaş çıkarsa tutmuyor zaten en azından kasımı kaçırmak istemedim. bu arada normalde ekim 2015 e kadar tecil hakkım vardı, askere gitmekten vazgeçip tekrar tecil ettirebilir miyim diye sordum; oradaki memur da dağıtımlar 27 ekimde belli oluyor, o tarihten önce gelirsen edebilirsin dedi ama emin olamadı gibi sonra başkasına sordu, o sorduğu kişinin soruyu gerçekten anladığından emin olamadım ama o da evet dedi. haberiniz olsun.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 kısa dönem için kasım iyi hiç sıcak görmeden bitiyor. yeni mezunlar da abandığından yedek subay çıkma ihtimali azalıyor baya.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 k1nJo said: geçmiş olsun. ben de tecil bozdurup kasım celbi için sevk istedim bugün. bedelli 28 yaş çıkarsa tutmuyor zaten en azından kasımı kaçırmak istemedim. bu arada normalde ekim 2015 e kadar tecil hakkım vardı, askere gitmekten vazgeçip tekrar tecil ettirebilir miyim diye sordum; oradaki memur da dağıtımlar 27 ekimde belli oluyor, o tarihten önce gelirsen edebilirsin dedi ama emin olamadı gibi sonra başkasına sordu, o sorduğu kişinin soruyu gerçekten anladığından emin olamadım ama o da evet dedi. haberiniz olsun. Dağıtıma ya da belli olana kadar yapabilirsin bunu. Ben geçen sene Ağustos'ta gidecektim, tecil bozdurdum, sonra ağustosta çok fazla yedek subay çıkma ihtimali var diye vazgeçip tekrar tecil ettirdim, Kasım'da gittim. Bozdurduktan 3 gün sonra gidip geri tecil ettirmiştim. Ama ne zamana kadar geri tecil ettirebileceğini iyi araştır.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Önceden dediğiniz gibi tecil şartları devam ediyorsa Eylül'deki yoklama süresince giderek yeniden tecil ettirebiliyordunuz. Sanırım onuda değiştirmişler artık sevk iptali için olan dilekçeleri de başvuru yaptığınız son güne kadar iletmeniz gerekiyor. En azından siteden böyle anlaşılıyor ama emin olup sormakta fayda var :) ASAL
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 oh be bitti askerlik sonunda geldik eve. yarın da son kez askerlik şubesine giderim ben bitirdim askerliği diye. askerlik durum belgeleri acaba ne zaman güncelleniyor turkiye.gov.tr'de ?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 teskeren elindeyse gitmene gerek yok diye biliyorum
df Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 aynen. birlikten verilen terhis belgesi yetiyo. gitmesen de oluyo. son 2 yılda bir şey değişmediyse
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bana da birliğimde bir kereliğine gitmen gerekiyor dendi ondan gidecektim. mobil imza zımbırtısı değişmiş sim kartı değiştirmem falan gerekiyormuş edevlete giremiyorum da 354. ks. dnm. celbi yarın bitiyor tamamiyle, askerlik durum belgesi almak istesem iş güç için güncellenmişmidir sistem hemen ?
df Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 sistemi salla. askerden verilen terhis belgesinin fotokopisini götürdüm her isteyen yere hala da onu götürüyorum. yeni bi belge vermiyolar yani.
Öne çıkan mesajlar