Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ooo paperz plz , ve game dev tycoon. Sanki çok zamanım var oynayacağımda, neyse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 skyrim alsam mı ki ya çok da sıkıcı gibi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 skyrim aldım ben ya ilk çıktığında korsan oynamıştım workshopta baya güzel modlar var oyunu güzelleştiren onlardan bişeyler yükledim tekrar oynuyorum güzel baya sandbox özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bestest skyrim mod http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=13902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 "Gone home" aldım 4 dolara. Merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 age ofu aldım yeter diyip. menüde bu ne lan dedim boşa gitti 10 dolar. oyuna girince rahatladım müzikler fala özleimş mdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 paparnoz said: Ne kadar saçma bir fiyatlandırma Skyrim 7.5 dolar Morrowind 10 dolar, Oblivion 10 dolar. bir oyun günlük indirim aldı diye şirketin bütün oyunları günlük indirim almıyor aynı anda. şirket indirimleri ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şu anki indirimlerden bu oyunları tavsiye ediyorum: antichamber, outlast, walking dead, don't starve ve henüz oynamasam da prison architect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Final Fantasy 7 4 dolar alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dont starve 3 hafta sonra xmasda %75 görür gibi geliyor ya, almıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nyks said: "Gone home" aldım 4 dolara. Merak ediyordum. ben de merak ediyordum, sonra rezzzzzalet review'lar aldı. artık merak etmiyroum asdhufdhasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Wispy said: Final Fantasy 7 4 dolar alınır mı ? ben de merak ediyorum bunu alsak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Anelor said: skyrim aldım ben ya ilk çıktığında korsan oynamıştım workshopta baya güzel modlar var oyunu güzelleştiren onlardan bişeyler yükledim tekrar oynuyorum güzel baya sandbox özlemişim. Sırf modları adam gibi olsun diye aldım bende skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 scorch said: Anelor said: skyrim aldım ben ya ilk çıktığında korsan oynamıştım workshopta baya güzel modlar var oyunu güzelleştiren onlardan bişeyler yükledim tekrar oynuyorum güzel baya sandbox özlemişim. Sırf modları adam gibi olsun diye aldım bende skyrim modlar icin nexus u, yuklemek ve otomatik update tutmak icin de nexus un managerini oneririm. steamworkshop tan kat kat iyi ve kullanisli. cogu ciddi guzel mod zaten steam tarafinda ya yok, ya da yine disaridan skse vs yuklemek zaten gerekiyor. dolayisi ile direk nexus kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dark Souls 6 dolar,hala almayan varsa döverim. Steamdan region lock lu amazondan alıp steame ekleyebilirsiniz: http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1385672158&sr=8-2&keywords=dark+souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 arkadaşlar elimde Don't Starve var bir tane fazladan, alacak çıkarsa bana haber versin 5$'lık başka bir şey alsın bana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Skyrim daha önce aldıysanız ve dlc leri şimdi alıyorsanız felan modlara dikkat edin. Eski modladığım skyrim patch ve dlc ler gelince oynanmaz hale geldi ve hiçbir şekilde düzelmedi. Mecburen silip tekrar yüklemek zorunda kaldım ama hiç sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Dark_Soul said: Dark Souls 6 dolar,hala almayan varsa döverim. Steamdan region lock lu amazondan alıp steame ekleyebilirsiniz: http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1385672158&sr=8-2&keywords=dark+souls VPNi amerikadan açınca steamde görebiliyorum oyunu, direk steamden alsam VPN ile sıkıntı çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kolsuz oynanır mı la o ? kol da almak lzm çok masraflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 manve said: cs go aldim ben de, ne zamandir istiyordum da 15$ veresim yoktu hic bana da aynısı oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dark souls'u alıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Haydaaaaaa Dark souls'u neden alamıyorum steam'den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 sleeping dogs ve gerekli dlc ler mmmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 aaa cs go yu unuttum. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oo işte duct talesssss http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/duck-tales-remastered/ 7.49 birde kod girilirse mis =) TAREM-4PLAY-VOUCH 6$ http://store.steampowered.com/app/237630/ Life is like a hurricane here in Duckburg Race cars, lasers, aeroplanes - it's a duck blur You might solve a mystery or rewrite history Duck Tales, Oo-oo Tales of derring-do, bad and good luck tales, oo-oo D-d-d-danger, watch behind you - there's a stranger out to find you What to do? Just grab onto some Duck Tales, oo-oo! Not pony tails or cotton tails but Duck Tales, oo-oo! When it seems they're headed for the final curtain Bold deduction never fails, that's for certain The worst of messes become successes! Duck Tales, Oo-oo Tales of derring-do, bad and good luck tales, oo-oo Not pony tails or cotton tails but Duck Tales, oo-oo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar