cabot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 artmış indirimler 50den 75e civle far cryda
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben gormeden monacoyu aldim four pack varmis kacirmayin derim.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hay sıçim brave new world aldım 2 gün önce 15 dolardan, şimdi olmuş 10 dolar meh.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ya şimdi noelde yine indirim olmayacak mı etkinlikli, kömürlü vs. ? Yoksa tek indirim bumu olacak bu dönemde :( ona göre birkaç oyuna gireceğim de
aente Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yılbaşında indirim olmama şansı yok ya. bu indirimler hafifti zaten çok aman aman bir şey görmedim.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Geçen yılbaşını mı yoksa paskalyayı mı pas geçmişti bunlar?
aente Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yılbaşını pas geçerlerse neler olacağını biliyorsun di mi ahfjdsg.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 lord_gorthaur said: godusu alsam mı acaba?3 4 saat oynatır. gelecekte belki daha iyi olur umuduyla indirimde kapatabilirsin. ama ck buyuk beklentin olmasın bence.
kami Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bioshock Bioshock 2 Bioshock Infınıte Farcry 3 Deluxe Edition CnC Ultimate Pack Left 4 Dead 2 Borderlands 2 CS:GO Skyrim Legendary Edition Terraria Trine Pack ShadowGrounds Pack Age of Empires 2 HD bunları aldım indirim süresince, var mı gözden kaçan güzel indirimler başka.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 dark souls'u bir tek ben mi bulamıyorum lan store'da
S-H Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kami said: Bioshock Bioshock 2 Bioshock Infınıte Farcry 3 Deluxe Edition CnC Ultimate Pack Left 4 Dead 2 Borderlands 2 CS:GO Skyrim Legendary Edition Terraria Trine Pack ShadowGrounds Pack Age of Empires 2 HD bunları aldım indirim süresince, var mı gözden kaçan güzel indirimler başka. max payne 3 var sanırsam
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben bu sefer pas geçtim, yılbaşı indirimine zaten 3 hafta kalmış. şimdikilerin hepsi ya tekrarlanır ya daha çok indirim gelir.
jagd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Dark Souls'da GFWL var ,o yüzden diğer SSA olan GFWL oyunları gibi türkiyeye kapalı idi geçen sene kasım/aralıkta türkiye GFWL ülkelerine dahil edildiği halde , steam bu oyunların bazılarını hala göstermiyor ama bu oyunların çoğuda geleceği belirsiz oyunlar ( GFWL kalkacağı belli olan SSF4AE ve bir kaç oyun açıldı ,darksouls açılmadı .Alacaksan amazonu dene orda 7.5 dolar olması lazım Steam winter sale 19 Aralık - 2 Ocak arası olacak diyor siteler. Bu arada indirimler pek yavan geldi ,anca SSF4Ae dead island riptide ve 3 magicka DLC aldım steamden ,amazondanda dark souls. -Deno- said: dark souls'u bir tek ben mi bulamıyorum lan store'da
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bugünün indirimleri de tırt. Brütal Legend dışında alınmaya değer bişey yok.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 torşlayt nasıl? ilkini ben baya oynamıştım
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Nuh nebiden kalma grafiklerine aldırmazsan güzel. Şahsen Diablo 3'den daha çok sevdim ben.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 jagd said: Dark Souls'da GFWL var ,o yüzden diğer SSA olan GFWL oyunları gibi türkiyeye kapalı idi geçen sene kasım/aralıkta türkiye GFWL ülkelerine dahil edildiği halde , steam bu oyunların bazılarını hala göstermiyor ama bu oyunların çoğuda geleceği belirsiz oyunlar ( GFWL kalkacağı belli olan SSF4AE ve bir kaç oyun açıldı ,darksouls açılmadı .Alacaksan amazonu dene orda 7.5 dolar olması lazım Steam winter sale 19 Aralık - 2 Ocak arası olacak diyor siteler. Bu arada indirimler pek yavan geldi ,anca SSF4Ae dead island riptide ve 3 magicka DLC aldım steamden ,amazondanda dark souls. -Deno- said: dark souls'u bir tek ben mi bulamıyorum lan store'da peh
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kim arıyordu Crusader Kings II collection http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/rpgs/crusader-kings-ii-collection/ 19.99$ üstüne kod da yazın alırken =p
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 age of'u dlc'siyle kaptım. Bakalım nasılmış
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Darksun said: Kim arıyordu Crusader Kings II collection http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/rpgs/crusader-kings-ii-collection/ 19.99$ üstüne kod da yazın alırken =p Öehh kaptım $16 ya. Sağol.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Liebe said: torşlayt nasıl? ilkini ben baya oynamıştım gayet güzel, 5$'a alınıp tepe tepe oynanır. iki karakter yapmıştım keyifli lvl 70-80 filan.
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 CK2 kaptım dedim de, gönderilen key i Steam e girdiğimde, Steam promotion code olarak tanıdı ve şu an Install dediğimde 696 MB lik bir şey indirmeye başladı. Nedir yani demo sunu mu satıyorlar?
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bir Age of düşündürdü ama yok. Almayacağım oynamayacağım şeyi. En üstteki arkadaşın dediği gibi tırt bugün tüm indirimler...
Öne çıkan mesajlar