cabot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 artmış indirimler 50den 75e civle far cryda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben gormeden monacoyu aldim four pack varmis kacirmayin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hay sıçim brave new world aldım 2 gün önce 15 dolardan, şimdi olmuş 10 dolar meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ya şimdi noelde yine indirim olmayacak mı etkinlikli, kömürlü vs. ? Yoksa tek indirim bumu olacak bu dönemde :( ona göre birkaç oyuna gireceğim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 godusu alsam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yılbaşında indirim olmama şansı yok ya. bu indirimler hafifti zaten çok aman aman bir şey görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Geçen yılbaşını mı yoksa paskalyayı mı pas geçmişti bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yılbaşını pas geçerlerse neler olacağını biliyorsun di mi ahfjdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 payday2da guzel indirim var aldims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 lord_gorthaur said: godusu alsam mı acaba?3 4 saat oynatır. gelecekte belki daha iyi olur umuduyla indirimde kapatabilirsin. ama ck buyuk beklentin olmasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bioshock Bioshock 2 Bioshock Infınıte Farcry 3 Deluxe Edition CnC Ultimate Pack Left 4 Dead 2 Borderlands 2 CS:GO Skyrim Legendary Edition Terraria Trine Pack ShadowGrounds Pack Age of Empires 2 HD bunları aldım indirim süresince, var mı gözden kaçan güzel indirimler başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 dark souls'u bir tek ben mi bulamıyorum lan store'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kami said: Bioshock Bioshock 2 Bioshock Infınıte Farcry 3 Deluxe Edition CnC Ultimate Pack Left 4 Dead 2 Borderlands 2 CS:GO Skyrim Legendary Edition Terraria Trine Pack ShadowGrounds Pack Age of Empires 2 HD bunları aldım indirim süresince, var mı gözden kaçan güzel indirimler başka. max payne 3 var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben bu sefer pas geçtim, yılbaşı indirimine zaten 3 hafta kalmış. şimdikilerin hepsi ya tekrarlanır ya daha çok indirim gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Dark Souls'da GFWL var ,o yüzden diğer SSA olan GFWL oyunları gibi türkiyeye kapalı idi geçen sene kasım/aralıkta türkiye GFWL ülkelerine dahil edildiği halde , steam bu oyunların bazılarını hala göstermiyor ama bu oyunların çoğuda geleceği belirsiz oyunlar ( GFWL kalkacağı belli olan SSF4AE ve bir kaç oyun açıldı ,darksouls açılmadı .Alacaksan amazonu dene orda 7.5 dolar olması lazım Steam winter sale 19 Aralık - 2 Ocak arası olacak diyor siteler. Bu arada indirimler pek yavan geldi ,anca SSF4Ae dead island riptide ve 3 magicka DLC aldım steamden ,amazondanda dark souls. -Deno- said: dark souls'u bir tek ben mi bulamıyorum lan store'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bugünün indirimleri de tırt. Brütal Legend dışında alınmaya değer bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 torşlayt nasıl? ilkini ben baya oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Nuh nebiden kalma grafiklerine aldırmazsan güzel. Şahsen Diablo 3'den daha çok sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 jagd said: Dark Souls'da GFWL var ,o yüzden diğer SSA olan GFWL oyunları gibi türkiyeye kapalı idi geçen sene kasım/aralıkta türkiye GFWL ülkelerine dahil edildiği halde , steam bu oyunların bazılarını hala göstermiyor ama bu oyunların çoğuda geleceği belirsiz oyunlar ( GFWL kalkacağı belli olan SSF4AE ve bir kaç oyun açıldı ,darksouls açılmadı .Alacaksan amazonu dene orda 7.5 dolar olması lazım Steam winter sale 19 Aralık - 2 Ocak arası olacak diyor siteler. Bu arada indirimler pek yavan geldi ,anca SSF4Ae dead island riptide ve 3 magicka DLC aldım steamden ,amazondanda dark souls. -Deno- said: dark souls'u bir tek ben mi bulamıyorum lan store'da peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kim arıyordu Crusader Kings II collection http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/rpgs/crusader-kings-ii-collection/ 19.99$ üstüne kod da yazın alırken =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 age of'u dlc'siyle kaptım. Bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Darksun said: Kim arıyordu Crusader Kings II collection http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/rpgs/crusader-kings-ii-collection/ 19.99$ üstüne kod da yazın alırken =p Öehh kaptım $16 ya. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Liebe said: torşlayt nasıl? ilkini ben baya oynamıştım gayet güzel, 5$'a alınıp tepe tepe oynanır. iki karakter yapmıştım keyifli lvl 70-80 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 CK2 kaptım dedim de, gönderilen key i Steam e girdiğimde, Steam promotion code olarak tanıdı ve şu an Install dediğimde 696 MB lik bir şey indirmeye başladı. Nedir yani demo sunu mu satıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bir Age of düşündürdü ama yok. Almayacağım oynamayacağım şeyi. En üstteki arkadaşın dediği gibi tırt bugün tüm indirimler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar