Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aynen öyle takip edip sinirinizi bozmayın beyler yılbaşından sonra ltc 320$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 biraz bakıyım dedim de yeşl yeşil yanıp sönmeye başladı kurlar.. yükselio mu ne .p neyse, heveslenmeyin hemen :D iner birazdan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Abi hem bakma diyorsun hem yanıp sönüyor diyorsun ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 alın abi http://media.coindesk.com/2013/11/litecoin-ASIC-miners-coming-soon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi of sesli güldüm o kadar içten ki "sayın yolcular, sanırım batıyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Lan bunlara mı para verip duruyor muşuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 818'den aldığım btcleri 919'dan çıktım 25'den aldığım ltcleri de birazdan 31'den çıkacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Xaenin said: Beyler batıyoruz lan. Demiştim ben § 25 Nov 2013, 23:28 -------------------------------------------------------------------------------- Dworgian said: aynen abi ben bi girsem çöker piyasa. evlenmek üzereyken altın kaptırdı gitti. evlenirken 110 du, balayından bir döndük 90 larda. daha da düzelmedi. § 29 Nov 2013, 10:14 -------------------------------------------------------------------------------- Dworgian said: hah geldi para btctürk e. uzmanlar kaçtan gireyim ilk alış emrimi :D § 29 Nov 2013, 12:13 -------------------------------------------------------------------------------- Dworgian said: 0.39 ltc/btc orandan btc yi ltc ye convert ettik artık yatsın büyüsün peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mayhem said: aynen öyle takip edip sinirinizi bozmayın beyler yılbaşından sonra ltc 320$ cennet gibi yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Muhtardan alınan ikametgahı gönderen oldu mu OKPAY'e ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sattığım için btc uçuyor, rahat olun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi adamlar benim kimliğimi kabul etmedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hauhauahua, adresi ne yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Abi ben BTCTürk'e ehliyet fotokopisiyle kredi kartı ekstresi yolladım 2 dakika sonra açtılar limiti. Hala da maliye kapıma dayanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi çin kırdı resmen orda 120 yuan 19.7$ görmüş tamamen planlı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 biraz zorlarsak btctürk'ten alıp btc-e'de satarak kar edebilcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Beyler az aşağıda ekran kartlarımı satıyorum onları alın çok değerlenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Xaenin said: Olm bin lira eriyor. gerilme, ben 3 gundur alim satimda yapmadim, zararina satip gireydim simdiye tee asdas 1000 liraciksa iyi benim miktar nerdeyse 5 haneli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 btcturk benimkini de direkt onaylamış ama okgo, no no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben mal gibi çok güvendim. dedim çok vakit vermeyeyim, al satı abartmayım. bildiğin aynı patternleri takip ediyor. nakitte bekleyip, dibe vurduğu yerden alacaksın, 10-12% üstüne satacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Hayır 320 dolar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aynen. çok durmamak lazım, ama bazen dip yaptı dediğinde aslında inişin yarısına bile gelmemiş olabiliyosun. o zaman kötü oluyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi girerken bütün parayla girme, 50% ile gir, baktın daha devam ediyor, bekle, 2. yerde durmazsa zaten dramatik bir şeydir ne yaparsan yap beklemek zorunda kalırsın. 2 dipte 50%'i daha sok. sonra bekle, kademeli olarak sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Xaenin said: Beyler batıyoruz lan. Xaenin said: Olm bin lira eriyor. asdfadfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 O heyecanı biliyorum, çok boktan bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar