DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 jacabo said: onun icin bi guide filan var mi daha once 10000 kere yazdiysanizda kufur etmeden verin lutfen =)abi önce bi poola üye ol, my workers kısmından worker yarat cgminer indir, aynı klasöre deneme.bat olarak bat dosyası oluştur içine de cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://pooladresi.com:3333 -u workername -p workerpassword yapıştır kaydet sonra bat dosyasını aç bu kadar, mine a başlıyor direk /bu arada difficulty düşükken boktan kartla block bulup reward almak gibisi yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi yandex çalışsa şu an at yüküyle stockluyo olacaktım... of ki ne of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 imamizer said: 5 tane aldım önceden almışım toplamda derken onu dedim :) bu arada bende 5970 mi 5790 mı artık hangisiyse unuttum o karttan var. isteyene satarım mine ile uğraşacak varsa. 650-700 mhash alıyordum voltage arttırmadan. hangı sehırdesın 5970mi abi kart? kac ay kullandın kartı fiyat ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 msi 5970 çok mine yapmadım. iş yerindeki bilgisayarda sürücü hatası alınca daha dogrusu miner program kernel hatası verince onla uğraşırken yok işte driver düşürme, yok catalyst yükseltme uğraşırken öeh diyip kutusuna koyup bırakmıştım mine işlerini. çok fazla kullanmadım 1 hafta yoktur 5-6 aydır kutusunda. ama kartı ben de 2. el aldım. minerdan değil ama normal kullanıcıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi tbc/ltc ratio 0,28 pazartesi büyük ihtimal 0,40 olacak of ki ne of, yaktın beni yandex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Hem VISA hemde Master ile 24change'e direkt para atamıyorum kabul etmiyor. Rott'un tutoda atılıyor vs. diyordu :( ya da şöyle diyeyim artık VISA kart ile nasıl para atarım btc-e'e en basit ve kolay şekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 neyse kaçan kaçtı, yarın toplantım var. 29'da yatıyorum, yarın sabah kalktığımdaki tahminim 36. visa için yandex vardı abi, patladı. başka bir şey de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 mastercard için peki ? ikisi de var bende de master'ı kullanmak istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 reservler çoşmuş ztn kimse para koymuyor şuan ben koyabilsem keşke. pazartesiye kadar 30'a +-5 oynar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 LTC resmen panik atak geçiriyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ppc ne güzel kara geçiriyo adamı ya asdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 birazdan bi daha artar 9 a kadar aksga ben dediysem artmaz amk inanmayın askg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Şaka gibi lan para yatıracak yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ppc yalan oldu asdf ltc'e bi pump daha gelir simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hacim o kadar yükselmişken deger nasl böyle dibe vuruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 cunku gokalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben geldim beyler gidin un ve şeker stoklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 FIZBAN SANA PARA YOLLAYACAM BANA DA OYNA, anlamadı ben btc ltc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 olm ben oynamıyorum, bıngıldak ile fistan anlıyo o işlerden. ben sırf sistemi kandırıyorum, ama onda da kredi kartından para yatırma kapalı şu an ehauehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 KÖPEK MAMASI STOKLA SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hiç mi yok lan mastercard ile para atan, piii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 24changeden btc-e ye varsa direk ordan atarsin yoksa okpaye atarsin btc-e ye ordan cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bütün paramı ltcden çekip ppcye bastım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ppc deli gibi artacak inanıyorum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Yeni yeni birim mi geliyor saat başı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar