-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Xenus said: günlük 30k limit var muhtemelen ona takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Valla kredi kartımın limiti ne kadar sürede artar bilen var mı? (İş bankası). Bugün başvuru yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Yandex'e para yatırmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şubeden mi başvuru yaptın yoksa telefon ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ben yaptığımda anında artmıştı, 1-2 iş gününde olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change'de limit var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Xenus said: günlük 30k limit var kutun dolu burdan soracam yandexe parayı geçtik bunu alphaya aktacam ordadan da btceye peki bteye yatırırken direkt fund mı yaptın yoksa kupon mu olusturdun direkt funda attıysan login oldugun kullanıcı adını mı veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi yandexden -> okpay diye gidin ya. okpay baya ıyı ve sıkıntız, benım verificationında hızlıca yapmıslardı. yandex -> okpay -> btc-e yaptım ben 25000 rub'u. yarında bakalım direk okpay'e bank transfer -> btc-e denıyecegım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 okpay verify etmedi daha accountu onu bekliyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 okpay cok sıkıntı o konuda haftalarca beklersin. su fistanın basına gelene cevabi olan var mi. yani ödemeyi yapıp 3d secure falan girip mail gelmeyince kod olarak, hesaptan cekiliyor mu para, suan hesabı kontrol edemiyorum, cekilmiyorsa yeni order vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bana benzeri oldu bugun, yandex'e 3. isleme 3dsecure girdim, yandex parayı almadı ama isbank kredi kartına bekleyen ıslemlerde dustu parayı. isbankla konustum hemen, isleme iptal gorunuyomus sıkıntı yok dedıler. bence bankanla gorus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 NolaxThensbane said: Xenus said: günlük 30k limit var kutun dolu burdan soracam yandexe parayı geçtik bunu alphaya aktacam ordadan da btceye peki bteye yatırırken direkt fund mı yaptın yoksa kupon mu olusturdun direkt funda attıysan login oldugun kullanıcı adını mı veriyorsun? evet direct fund dedim ben kullanıcı adını veriyorsun sonra kırmızı rusça birşey yazan yönlendirmeye basıp yandexte ödemeyi onaylıyorsun anında geçiyor btc-e'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xenus kutunu boşaltsana hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ben bugünlük bıraktım bakalım. Kredi kartları doldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change de hep hata alıyorum liqpay uzerınden. halbukı daha onceden e-obmen - liqpayla bu kartı calıstırmıstım. said: Превышен лимит количества транзакций в час Оплата возможна картами Виза стран СНГ или Мастеркард всего мира. Saat başına işlem sayısı sınırını aştı Ödeme dünyada Visa ya da Mastercard BDT ülkeleri ile mümkündür. bugun liqplayla odeme de yapmadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aynı durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 suan ortak sorunumuz bu, bunu nasıl aşabiliriz merak ettiğim o, daha önce 5dk da geçen karta yanit vermiyor liqpay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mayhem said: aynı durumdayım kartı kontrol ettin mi para çekilmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 arkadaşlar 24changeden başarıyla ödeme yaptım 2. kısma döndürdü karşıma kod çıktı translateden şu yazıyor Döviz durumu Değişimi için benzersiz bir tanımlayıcı girin ve "Doğrula" tıklayın bu kod nedir? buton var birde yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 az önce takılan mi, yeni ödeme mi bu ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: Yandex'e para yatırmak isteyen var mı? ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yeni ödeme bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mayhem said: yeni ödeme bu hesabını kontrol ettin mi eskisi cekilmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hayır eskisi çekilmedi bu arada mail geldi btc-e kod girdim okeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar