yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 idi nohouy kermit blat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Finansbank Fix Card masterCard çalıştı bu arada. Attım hemen tüm limiti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yandex den 24change ve btc yaptım totalde 8% fln gitti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 pfff yandex abv 3dk önce açıktı niye kapatıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bu liqpay'in saatlik limiti nedir? kişiye göre mi? karta göre mi? aktardığım yere göre mi? neye göre belirleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 liqpay instant mı? visa kart kullanılıyor mu? doğrulama falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change.com dan btc-e ye para aktarırken redeem code mailami geliyor? (5 dk. oldu alalı gelmedi de :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 biraz anlasam şu işlerden al sata giricemde yok ya ltcde dursun askdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kermit sen bir kurbağasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şu liqpay yöntemini biri anlatabilir mi lütfen? instant mı? limit ne kadar? direk liqpay usd -> btc-e aktarabiliyormuyuz 24changeden? yandex patladı acil almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi onceki sayfaları bi oku var orlarda biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 dene abi deneyerek yaptık hepimiz öyle armut piş ağzıma düş para kazanayım yok bi kişi de garanti sanal mastercardla denesin oluyor mu diye bu arada, oluyorsa çıkıp garantiye para yatırıcam sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 selamlar genclik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc'i gömüyorlara ma tamamen hacimsiz. mal çıkmıyor kimseden öyle saçma sapan düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 DoruK said: dene abi deneyerek yaptık hepimiz öyle armut piş ağzıma düş para kazanayım yok bi kişi de garanti sanal mastercardla denesin oluyor mu diye bu arada, oluyorsa çıkıp garantiye para yatırıcam sfsd iyi eyvallah burda ben yandex yöntemini soran herkes anlattım. bazıları faydalandı şunu yazana kadar 2 soruma cevap verebilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 liqpay hiç kullanamadım sen bana bilgi ver ama instant, btce ye exchange yapınca emailine kod geliyor onu redeem ediyorsun. telefonuna mesaj geliyor doğrulama için. 3dsecure da var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 liqpay'e kart ekleyince onu hesaptan silebiliyormuyuz peki sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben surekli liqpay kullanıyorum garanti master ile instant olarak alabildim(btc) şimdiye kadar.Fakat ilk defa btc-e redeem code aldim fakat mail gelmedi hala O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şimdi ltcnin düşme sebebini tek bir cümle ile kim açıklayacak ? neden düşüyo lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 amatorlerin panik satisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Art said: ben surekli liqpay kullanıyorum garanti master ile instant olarak alabildim(btc) şimdiye kadar.Fakat ilk defa btc-e redeem code aldim fakat mail gelmedi hala O.ogaranti master alıyorsa master sanal kart da alır diye düşünüyorum? bankamatiğe gideyim ben bari para yatırayım biraz kod gelirse haber et bi de öyle alalım sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 HEPİMİZ BATICAAAAAAAZ bari az zarar edeyim diye satıyor adam 38,5'den sonra gidip 39 40dan almak zorunda kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 çok temiz döndürdüm bu sefer parayı. adam gibi çalıştı 24change sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kredi kartına ihtiyacım varken bugün kurye geldi, Denizbank kredili para kart diye bi şey verdi. Ataistlerin bunu açıklamasını bekliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kermit said: şimdi ltcnin düşme sebebini tek bir cümle ile kim açıklayacak ? neden düşüyo lan bu senin cenabetligin yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar