xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mayhem said: beyler başka exchange yöntemi var mı kullandığınız? okpay demeyin limit dolu. egopay kullanan var mı? egopay'in limiti çoktan dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kartımı soranlara İş Bankası Maximum MasterCard. Abimin Akbank Wings ile de denedik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Xenus said: ben yandex money -> alfacashier üzerinden gittim, 15000 rub aldım 918 tl gibi birşeye. 418$ olarak aktardı BTC-e'e. %10 kar edersin burdan dediğin yöntemlerde limit var mı? veya ne kadar limit var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şöyle söyleyeyim şu anki ufacık karı açıklamak gerekirse. 250 Dolar'ı 24change.com adresi üzerinden 241 dolar olarak BTC-e ye aktardım. 241 dolar ile 0,275 Bitcoin aldım bunu eğer direkt btcturk' adresime göndersem ve 2500 TLden bozsaydım 685 TL olarak geçecekti hesabıma onun yerine Litecoin aldım aradan 2 saat geçmesine rağmen aynı işlemi yapınca şu anda 815 liradan bozabilirim istersem ama ben Litecoin 100 papel olana kadar bekleme kararı aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change'den an itibari ile para geçirebilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: Xenus said: ben yandex money -> alfacashier üzerinden gittim, 15000 rub aldım 918 tl gibi birşeye. 418$ olarak aktardı BTC-e'e. %10 kar edersin burdan dediğin yöntemlerde limit var mı? veya ne kadar limit var? tek seferde 15000 ruble günlük 30000 ruble aylık 100000 ruble limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 serjuhan said: Kartımı soranlara İş Bankası Maximum MasterCard. Abimin Akbank Wings ile de denedik oldu. of benim karttan çok davetkar asdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 iyi aslında ama alfa'nın reserve'i çok düşük şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 birinizde tutorial yazmadı lan, yazdı mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 tuto bölümünde ltc tutosu var. bun başlığın ilk inde de raiden 10 kere fln yazdı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Aslında video çekecem upload edecem o olacak anasını satayım yaz yaz kuruduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: iyi aslında ama alfa'nın reserve'i çok düşük şu an 24change'de de var yandex money ama alfa 3$ fazla verdi dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 eyvallah takip etmedim o kadar, yatırım hesabından biraz geçireyim bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Xenus said: xaty said: iyi aslında ama alfa'nın reserve'i çok düşük şu an 24change'de de var yandex money ama alfa 3$ fazla verdi dsdsf yandex'e karttan mı aktardın? benim kartı kabul etmedi orda terbiyesizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 evet yapı kredi visa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 az önce 24change'den para geçirmeye çalışıp order'ın 1. aşamasıdna takılanlar ses verin parası hesabından çekilen var mi, hala beklemede mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben yarım saat önce 1600+1600 dolar iki defa pes pese gecirdim 24changeden 3. sünde hata verip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: Xenus said: xaty said: iyi aslında ama alfa'nın reserve'i çok düşük şu an 24change'de de var yandex money ama alfa 3$ fazla verdi dsdsf yandex'e karttan mı aktardın? benim kartı kabul etmedi orda terbiyesizler ya benimde kabul etmedi lan ne garip şey emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yandex kabul etmedi iş bankası maximum visa 24change 1. aşamada sidigit diyip geri çeviriyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bugun yandexden 25000 ruble gecirdim verifikasyonu olmayan hesapla. su anda butun gun kabul ettıgı kartı kabul etmıyor. galiba limite fln takıldık. kart isbank maksimum visaydı 24change banada error veriyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 günlük 30k limit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fistan said: ben yarım saat önce 1600+1600 dolar iki defa pes pese gecirdim 24changeden 3. sünde hata verip duruyo new order aşamasında kalınca parayi çekmiyor ama dimi ? garantiden çektim 2 gün önce sorun olmadı bugun yine aynı kartla yaptım 3d secure kodunu falan girdim tamam dedim new orderda bekleyen bir order id verdi 1 saattir tık yok. para çekilmişmidir ya çekilir mi yoksa yeni order mi vereyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bugün eft saatini geçirdim gaantiye para aktaramadım. yarın yandex, btc-e, 24change vs hepsinde şansımı denicem bakim sanal parakart ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dworgian said: bugün eft saatini geçirdim gaantiye para aktaramadım. yarın yandex, btc-e, 24change vs hepsinde şansımı denicem bakim sanal parakart ile yarına ltc 30 dolar, durdukça kardan zarar ediyoruz resmen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben hep 50tl lik yatırıyorum problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar