jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 denemek icin 25tl lik yaptim yapikredi sanal kartla aninda geldi 7,43$ btc-e hesabinda simdi bi boktan haberim yok o kadar konustunuz denemek istedim
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sms gelmiyo, elim kolum bağlı izliyorum sizi.. çok kötü ltc de düşüyor
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi 24change'den visa - usd to btc-e diyorum, liqpayment'e gönderiyor kk bilgilerini giriyorum bir sonraki ekranda Payment is possible via Visa or Mastercard CIS countries around the world. diyor nedir bu? ilk seferinde olmuştu, telefonu girdim, kod geldi yazdım, 2 kere yanlışlıkla basınca "limit bilmemne" dedi. önceden aktarım yapmadım
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 denedim ben 1 haftadır olduramadım finansı payeer yedi 200dolarımı zaten dönmedi daha geri sdffds
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: abi 24change'den visa - usd to btc-e diyorum, liqpayment'e gönderiyor kk bilgilerini giriyorum bir sonraki ekranda Payment is possible via Visa or Mastercard CIS countries around the world. diyor nedir bu? ilk seferinde olmuştu, telefonu girdim, kod geldi yazdım, 2 kere yanlışlıkla basınca "limit bilmemne" dedi. önceden aktarım yapmadım Abi direk onu diyorsa karttandır diye düşünüyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 liqpayment'e parayı atıp 24change'in direkt oradan alması gibi bir şey var mı? çünkü iletişim kuramadı ikisi yönlendiriyor, verified numarayla bile hata veriyor
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kartta limit var abi sıkıntı yok, usd hesabı da var kartın
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Limit değil işte demek istedğim bazı kartları sevmiyor neden anlamıyorum.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: kartta limit var abi sıkıntı yok, usd hesabı da var kartın abi bana da oluyor o şu an. saatlik işlem limiti doldu diyor. 24changein oyle bi limiti var sanıyorum. senden değildir sorun.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ayrıca liqpayment'ta support yok?
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 internetten alışverş yapabildiğim steamden vs oyun alabildiğim kartta hata verdi yandex bu ne lan bankayı arıyorum hemen kavga etmek için...
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 imamizer said: bingildak said: kartta limit var abi sıkıntı yok, usd hesabı da var kartın abi bana da oluyor o şu an. saatlik işlem limiti doldu diyor. 24changein oyle bi limiti var sanıyorum. senden değildir sorun. aynı sorun bende de var , akbank, işbankası yemiyor pef biri visa, biri mc
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kermit said: internetten alışverş yapabildiğim steamden vs oyun alabildiğim kartta hata verdi yandex bu ne lan bankayı arıyorum hemen kavga etmek için... olm bets10 da seni sevmiyordu bosver
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Skyfire said: imamizer said: bingildak said: kartta limit var abi sıkıntı yok, usd hesabı da var kartın abi bana da oluyor o şu an. saatlik işlem limiti doldu diyor. 24changein oyle bi limiti var sanıyorum. senden değildir sorun. aynı sorun bende de var , akbank, işbankası yemiyor pef biri visa, biri mc ben tekrar söyleyeyim İş Bankası Mastercard ve Akbank Wings Mastercard kullanıyorum.
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 e benim master akbank neden saatlik işlem limiti bıdı bıdı diyor; seçicilik mi yapıyorlar sgdf. yoksa benimki axess diye mi
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc-e gitti bende ya acilmiyor 5 dakkadir
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 jacabo said: btc-e gitti bende ya acilmiyor 5 dakkadir bende de aciliyo acilmiyo bisiler oluyo valla
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 biri yandex'den btc-e ye nasıl aktarım yaptığımızı kısaca yazabilir mi
Öne çıkan mesajlar