jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 denemek icin 25tl lik yaptim yapikredi sanal kartla aninda geldi 7,43$ btc-e hesabinda simdi bi boktan haberim yok o kadar konustunuz denemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sms gelmiyo, elim kolum bağlı izliyorum sizi.. çok kötü ltc de düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 0.278442 ltc m var akilli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi 24change'den visa - usd to btc-e diyorum, liqpayment'e gönderiyor kk bilgilerini giriyorum bir sonraki ekranda Payment is possible via Visa or Mastercard CIS countries around the world. diyor nedir bu? ilk seferinde olmuştu, telefonu girdim, kod geldi yazdım, 2 kere yanlışlıkla basınca "limit bilmemne" dedi. önceden aktarım yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Finansbank deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 denedim ben 1 haftadır olduramadım finansı payeer yedi 200dolarımı zaten dönmedi daha geri sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: abi 24change'den visa - usd to btc-e diyorum, liqpayment'e gönderiyor kk bilgilerini giriyorum bir sonraki ekranda Payment is possible via Visa or Mastercard CIS countries around the world. diyor nedir bu? ilk seferinde olmuştu, telefonu girdim, kod geldi yazdım, 2 kere yanlışlıkla basınca "limit bilmemne" dedi. önceden aktarım yapmadım Abi direk onu diyorsa karttandır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 liqpayment'e parayı atıp 24change'in direkt oradan alması gibi bir şey var mı? çünkü iletişim kuramadı ikisi yönlendiriyor, verified numarayla bile hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 site gitti sanki? geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kartta limit var abi sıkıntı yok, usd hesabı da var kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Limit değil işte demek istedğim bazı kartları sevmiyor neden anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: kartta limit var abi sıkıntı yok, usd hesabı da var kartın abi bana da oluyor o şu an. saatlik işlem limiti doldu diyor. 24changein oyle bi limiti var sanıyorum. senden değildir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ayrıca liqpayment'ta support yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 internetten alışverş yapabildiğim steamden vs oyun alabildiğim kartta hata verdi yandex bu ne lan bankayı arıyorum hemen kavga etmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 imamizer said: bingildak said: kartta limit var abi sıkıntı yok, usd hesabı da var kartın abi bana da oluyor o şu an. saatlik işlem limiti doldu diyor. 24changein oyle bi limiti var sanıyorum. senden değildir sorun. aynı sorun bende de var , akbank, işbankası yemiyor pef biri visa, biri mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bende bir yandex deneyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kermit said: internetten alışverş yapabildiğim steamden vs oyun alabildiğim kartta hata verdi yandex bu ne lan bankayı arıyorum hemen kavga etmek için... olm bets10 da seni sevmiyordu bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 alternatif route ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Skyfire said: imamizer said: bingildak said: kartta limit var abi sıkıntı yok, usd hesabı da var kartın abi bana da oluyor o şu an. saatlik işlem limiti doldu diyor. 24changein oyle bi limiti var sanıyorum. senden değildir sorun. aynı sorun bende de var , akbank, işbankası yemiyor pef biri visa, biri mc ben tekrar söyleyeyim İş Bankası Mastercard ve Akbank Wings Mastercard kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 e benim master akbank neden saatlik işlem limiti bıdı bıdı diyor; seçicilik mi yapıyorlar sgdf. yoksa benimki axess diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc-e gitti bende ya acilmiyor 5 dakkadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ulan ne bitcoinmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 jacabo said: btc-e gitti bende ya acilmiyor 5 dakkadir bende de aciliyo acilmiyo bisiler oluyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 biri yandex'den btc-e ye nasıl aktarım yaptığımızı kısaca yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 drdrdrd (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar