atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Aluriel said: Warhero said: Red said: evimin yanında van kahvaltı var zaten gidip bi serpme patlatıp yoluma devam ediyorum ki evde de masada en az 7-8 çeşit olmayınca ona kahvaltı değil atıştırma diyorum. Kilo kaç, Goldbaren ile GabeN arasında bir seviye mi? gabenden biraz fazla, goldbarenden biraz az kendisi sdfsdfds ne diyosunuz lan kırarım ağzınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Yıllardır şuraya girer, ağzımın sularını akıtır, çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Dsajfas sitedeki ses family guy joe lan aynı o mu yoksa :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Selamisahin said: Yıllardır şuraya girer, ağzımın sularını akıtır, çıkarım. Böyle bir yer dünyada gerçekten varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 almanyada yaşamasam gerçekten şu bratwurst'tu bockwurst'tu çok acayip şeyler zannedicem. özenmeyin boşa fosur fosur osurtmaktan başka bi boka benzemiyor. gelin burda has bacon yiyin onun havasını atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 geçen hafta ilk defa yedim. big burger yedim. whooperın daha iyisi big burgeri. bu haftada süper star yedim oda gayet güzeldi. çok abartı değil ama burger king ve mcdonaldsın köftesindeki saman tadı yok. pattisleride güzel ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 McDonalds double quarter pounderı çıkardığından beri burun kıvırmıyorum ben ya. Iyy demiyorum en azından. Deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 o double 2000 kalori var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 maslaktayken komşu burgerden söylüyorum ben 200 gr. köftelsi. gayet lezzetli el yapımı gibi. burgeri de 2 ye bölüyorlar yerken cebelleşmiyorsun. patatesleri daha iyi olabilirmiş ama. blackburger in patatesi iyi. burger lab'ın köftesi. overall 10/10/10 burgerci bulamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kermit said: geçen hafta ilk defa yedim. big burger yedim. whooperın daha iyisi big burgeri. bu haftada süper star yedim oda gayet güzeldi. çok abartı değil ama burger king ve mcdonaldsın köftesindeki saman tadı yok. pattisleride güzel ayrıca. gidip en kötü iki tanesini yemişsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 deniyoruz tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Selamisahin said: Yıllardır şuraya girer, ağzımın sularını akıtır, çıkarım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 akirafes said: Selamisahin said: Yıllardır şuraya girer, ağzımın sularını akıtır, çıkarım. Böyle bir yer dünyada gerçekten varmı ? Maalesef yok :/ Site Wisconsin Peynircilik'in, peynirlerini sunma sitesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 BK Texas Smokehouse Burger nasıl? Ben genelde, steakhouse, tendercrisp yiyorum. Whooper'ı beğenmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 edit: Burger King'inki iyi değil bence. Yani şöyle Carl Jr.'da aynısını söylediğinde jambonlu kısmının tadını falan da alıyorsun. Hepsi birden ayrı tad veriyor. Burger'da yerken jambonlardan tad gelmiyor. Sanki pahalıya steak house almışsın da araya biraz dolgu yerleştirmişler gibi oluyor. 2 kere farklı şubelerde yedim. Görüşüm bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Sağol. O zaman steakhouse'a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Selamisahin said: Yıllardır şuraya girer, ağzımın sularını akıtır, çıkarım.ahaha aynen yaa, biri gelip philly cheese and burger diye bi mekan açsa bu recipeleri koysa, viral yürür gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 BK den Smokehouse aldığında biraz hazırlayanın insafına kalıyorsun. Arasına tadımlık 2 parça füme et atılmış normal steakhouse gibi geleni de gördüm, köfteden daha kalın et katmanıyla gelenini de. Aynı şubede üstelik. Bi standart oturtabilselerdi almaya devam edebilirdim ama ne geleceğini bilmeden sipariş etmek filan kötü ya, almıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 o link neymiş öyle ya hayatım kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Selamisahin said: Yıllardır şuraya girer, ağzımın sularını akıtır, çıkarım. Sanat yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 linke istinaden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Burger yiyeyim diye Deli Kasap diye bir yere gittim. Fiyatlar zaten 20'den başlayıp 200'e kadar çıkıyor. Adam 10 günlük sertleşmiş ekmekle sertleşmiş hamburger etini getirdi önüme. Olan 20 lirama oldu :( Daha da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 200 liralık yerde 20 liralık yersen böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Ankamall sonrası Kentparka açmışlar bugün gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar