scorch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Cons said: Oski said: Fifa app'ini indirin kesin. muazzam yapmis adamlar. global stadium falan inanilmaz nası bşiey ne işe yarıyo geçen kupada ki vuvuzela app'i gibi bişey olsaydı ya la bütün gün evde maç izlerken ditditdit elimde öttürüodum babam sinir krizlerine giriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 melo isterse ligde 30 gol atsın o son dkdaki performansından sonra top toplayıcı olarak bile almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kendi kalesine gol atıp üstüne kırmızı kart gördü lan herif burda olsa beyaz torosla evinden alırlar ama olsaydı iyi olurdu brezilya için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 iddaa oranları çok kötü ya.3-1 benimde aklımdaydı hatta oynadım ama 7.5 ne lan çok düşük geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 tempobette iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Dunya kupasinida cvpn den veriyoruz artik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 valla ben kolombiya - yunanistan maçını bekliyorum. 3.5 gol üstü temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 yunanistan ne ara gollü maçların takımı oldu? takip etmedim adamları uzun zamandır, o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 rahat ol, gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 mexiko-kamerun 2:1 ispanya-hollanda 2:0 sili-avustralya 3:1 kesin bilgi yayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bugün bütün maçlar 2.5 üst bitecek, at fava bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bu brezilya'yı spiker övdü, galibiyet serisi vs ama ben öyle çok ahım şahım bulmadım. Belki ilk maç diye stres olmuş olabilirler ama yani orta sahaları biraz kabız gibi geldi, ispanya almanya falan formdaysa yenerler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Valla gününde bir Almanya bunları yarar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 DarKRideR said: bugün bütün maçlar 2.5 üst bitecek, at fava bekle sana güvenip kupon yaptım bakalım. kolombiyaya da 3.5 dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 yatar o zaman, uğursuz OYNAMAYIN BEYLER, KESİN BİLGİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 DarKRideR said: bugün bütün maçlar 2.5 üst bitecek, at fava bekle Şili maçı 0:0 bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 dünyanın en düz kuponunu yaptım ben sdfds brezilya şili fransa almanya arjantin uruguay belçika rusya hepsi 1 asdafsda tempobette 65 gibi bişi yaptı. 10 lira attım gelirse ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 benim sistem en temizi. "4-2" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 sostizm said: DarKRideR said: bugün bütün maçlar 2.5 üst bitecek, at fava bekle Şili maçı 0:0 bitecek. su mac cok tehikeli. hersey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Absolut said: Valla gününde bir Almanya bunları yarar bence. almanyada bir tutukluk var bilmiyorum bu sefer kötüler agir yenilgilerde alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Seele said: sostizm said: DarKRideR said: bugün bütün maçlar 2.5 üst bitecek, at fava bekle Şili maçı 0:0 bitecek. su mac cok tehikeli. hersey olabilir. nesi tehlikeli yahu? avustralyanın kadrosunun çoğu genç ve milli takım forması giymemiş tipler. şili elemelerde iyiydi epey, en çok gol atan 2. takımdı falan. 3-0 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BqBF9C4CAAA5Zfe.jpg said: Cihat Akbel @cihatakbel 1m olm bu nası tayfa ya. susurluktaki arabada böyle çeşit yoktu ahdkshfdkjsj ASDASDASDASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kardes bende sili-avustralya 3:1 demisim ama süprizde olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Dikkat SPOILER! Meksika 2 - 1 Kamerun İspanya 2 - 1 Hollanda Şili 2 - 0 Avustralya Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 DarKRideR said: said: Cihat Akbel @cihatakbel 1m olm bu nası tayfa ya. susurluktaki arabada böyle çeşit yoktu ahdkshfdkjsj ASDASDASDASDASDAS ali ece iyidir ya diğerlerini geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar