noddle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Arkadaşlar merhaba, Ben yeni pasaport aldım, şuan boştayım, şöyle 1-2 haftalığına kafamı dağıtmak için yurt dışına tek başıma eğlenebileceğim bir yerlere gitmek istiyorum. Tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. Kıstaslarım şu şekilde; 1- Vize istemeyen ülke olacak. 2- Gece hayatı çok güzel olacak. 3- Girişlerde dam problemi olmayacak. 4- Çook uzak olmasın (Tayland,Avustralya, Çin gibi) , yani hem uçak uçuz olsun hem de uçakla max. 2-3 saatlik yol olsun. Benim aklıma gelen yerler şunlar; Moldova, Bosna Hersek, Sırbistan, Rusya, Ukrayna, Kosova Tabi bu ülkelerde şöyle bir dezavantaj var; Aralık 2013'te gitcem, baya soğuk olur. Çok bir problem teşkil eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ukraine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 çek cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi çek cumhuriyeti off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yozgat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya Çek Cumhuriyeti vize istiyor diye biliyorum. Vize istemeyen ülkelere baktım; Çek Cumhuriyeti yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ispanya barcelo'da çok güzel gece hayatı var ama kızları nazlıdır öyle fakir ülkelere benzemez bir şişe açtırayım üzerime düşsünler gibi. kaliteli ortamlar arıyorsan çok iyi. iklimi de güzeldir. pardon yahu vize istemeyecekmiş, o zaman pek bir opsiyonun yok zaten. rusya falan. baya cheesy ülkeler, rusyanın neresine gittiğin önemli moscow falan saçma sapan pahalı yolunu bilmeyen adam için. ukrayna falan ben şahsen gitmem kalitesizlik abidesi. amacın farklıysa lafım yok asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kiev. dam problemi yok ama face control var, giyinmeyi bilmiyorsan içeri almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 spor ayakkabı ile fln gidersen, geldiğin gibi dönersin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 belgrad iyiymiş diyorlar ama vize olayından haberim yok yeşilim olduğu için 1,5 yıl daha hiç bakmıyorum o işlere henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sırbistan'da da vize yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yav said: belgrad iyiymiş diyorlar ama vize olayından haberim yok yeşilim olduğu için 1,5 yıl daha hiç bakmıyorum o işlere henüz işte statükoculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ne alaka yahu statükoculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ülke dışına çıktığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yav said: ne alaka yahu statükoculuk benden neyin fazla senin paşa torunu musun alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kiev. Ortadoğulu sakalın varsa kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kıbrıs? Hem yurtdışı sayılır hem yurtiçi sayılır bir yer. Gece hayatı da deli gibi kumar hayatı işte. He illa sen karı kız falan diyosan bütün amacın buysa o zaman yurtdışına değil aksaraya falan yönlendirelim seni , karaköy falan olur istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Theridone said: yav said: ne alaka yahu statükoculuk benden neyin fazla senin paşa torunu musun alala memur çocuğuyum bir yeşil pasaportun haklı bir şey olduğunu ömrümde söylemedim iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sonuç olarak statükoculuk. Bide kiev varken aksaraya gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Rusya! Ukranya!! Litvanya!!! Letonya!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yeşilburun adaları http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Flag_of_Cape_Verde.svg/260px-Flag_of_Cape_Verde.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ukrayna gogo. odessa iyidir. deniz kenarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 belerus belarus ama bütün hevesim kaçtı , sağol somon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 belarus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 malavurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar