noddle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Arkadaşlar merhaba, Ben yeni pasaport aldım, şuan boştayım, şöyle 1-2 haftalığına kafamı dağıtmak için yurt dışına tek başıma eğlenebileceğim bir yerlere gitmek istiyorum. Tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. Kıstaslarım şu şekilde; 1- Vize istemeyen ülke olacak. 2- Gece hayatı çok güzel olacak. 3- Girişlerde dam problemi olmayacak. 4- Çook uzak olmasın (Tayland,Avustralya, Çin gibi) , yani hem uçak uçuz olsun hem de uçakla max. 2-3 saatlik yol olsun. Benim aklıma gelen yerler şunlar; Moldova, Bosna Hersek, Sırbistan, Rusya, Ukrayna, Kosova Tabi bu ülkelerde şöyle bir dezavantaj var; Aralık 2013'te gitcem, baya soğuk olur. Çok bir problem teşkil eder mi?
noddle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya Çek Cumhuriyeti vize istiyor diye biliyorum. Vize istemeyen ülkelere baktım; Çek Cumhuriyeti yok orda
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ispanya barcelo'da çok güzel gece hayatı var ama kızları nazlıdır öyle fakir ülkelere benzemez bir şişe açtırayım üzerime düşsünler gibi. kaliteli ortamlar arıyorsan çok iyi. iklimi de güzeldir. pardon yahu vize istemeyecekmiş, o zaman pek bir opsiyonun yok zaten. rusya falan. baya cheesy ülkeler, rusyanın neresine gittiğin önemli moscow falan saçma sapan pahalı yolunu bilmeyen adam için. ukrayna falan ben şahsen gitmem kalitesizlik abidesi. amacın farklıysa lafım yok asdasd
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kiev. dam problemi yok ama face control var, giyinmeyi bilmiyorsan içeri almıyorlar.
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 spor ayakkabı ile fln gidersen, geldiğin gibi dönersin muhtemelen
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 belgrad iyiymiş diyorlar ama vize olayından haberim yok yeşilim olduğu için 1,5 yıl daha hiç bakmıyorum o işlere henüz
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yav said: belgrad iyiymiş diyorlar ama vize olayından haberim yok yeşilim olduğu için 1,5 yıl daha hiç bakmıyorum o işlere henüz işte statükoculuk
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yav said: ne alaka yahu statükoculuk benden neyin fazla senin paşa torunu musun alala
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kiev. Ortadoğulu sakalın varsa kes.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kıbrıs? Hem yurtdışı sayılır hem yurtiçi sayılır bir yer. Gece hayatı da deli gibi kumar hayatı işte. He illa sen karı kız falan diyosan bütün amacın buysa o zaman yurtdışına değil aksaraya falan yönlendirelim seni , karaköy falan olur istersen.
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Theridone said: yav said: ne alaka yahu statükoculuk benden neyin fazla senin paşa torunu musun alala memur çocuğuyum bir yeşil pasaportun haklı bir şey olduğunu ömrümde söylemedim iki
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sonuç olarak statükoculuk. Bide kiev varken aksaraya gidilmez.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Rusya! Ukranya!! Litvanya!!! Letonya!!!!
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yeşilburun adaları http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Flag_of_Cape_Verde.svg/260px-Flag_of_Cape_Verde.svg.png
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ukrayna gogo. odessa iyidir. deniz kenarı.
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 belerus belarus ama bütün hevesim kaçtı , sağol somon.
Öne çıkan mesajlar