sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 yok 18'i ilk 4 bölümü youtuberlara blogerlara verdiler önceden. Biraz yavaş bulmuşlar öykü akışını ama ilk 4 bölüm genelde hep öyle olur. jessica kones 5de kopmuştu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ha dur tamam şimdi anladım, my bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Biz is basindayken, sabah 10'da gelir yine. Aksami bekle simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Silphatos said: netflix originals her zaman tüm sezon aynı anda Designated Survivor'da öyle yapmadılar, haftada bir yayınladılar, hatta arada da 2 ay ara verdiler. Gerçi onda Netflix Original demelerine rağmen başka contractor bişeysi varmış galiba detayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 hmm cikmis blmler, dl etmekle kasamicam simdik streamden bakarim aksam neyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 izlemeye başlayayım bakim, o ilk dövüş ne kadar kötü idi. yine ironfist tadında olmuş. Daredevil kalitesini görürüz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 3 üncü bölüm başı tam troll dü yahu.. Sesmi yanlış diye kontrol etmek zorunda kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 gerçekten de öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 bölüm 7 - süper kahraman dediğin, kendini halktan kayırmaz! http://i.imgur.com/xDxvY8R.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 akşam başlayayım ben de bari maçtan sonra sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 yarın sabah mesaide izliimde mesaiden yesin. miniçakaljpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 ohohoha ikinci bölümün açılışı ne iyi ya (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 bi de ışıklandırma ve renk kullanımları çok iyi, şu sahnede trailer'ı izlemese bile o kapının kırmızı olmasından "hah şimdi dd gelip herkesi dövecek" diyebilir dikkat eden birisi. güzel kullanmışlar çr havası vermek için :X:(B):D http://i.imgur.com/ysnHAM0.jpg?1 (xeşke iron fist salağı olmasa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Densiz said: 3 üncü bölüm başı tam troll dü yahu.. Sesmi yanlış diye kontrol etmek zorunda kaldım :D ahaah dedim noluyoz, yemeği gösterdi çaktım köfteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 3. bölüm başı zorunlu paylaşım. izlemeyen bakmasın, kendi kendinize süprizi bozmayın sdf http://i.imgur.com/1HIbAMY.jpg http://i.imgur.com/4dOsySy.jpg ama insan bi haluk bilginer koyar :P ohoo constantinople deyil de dendi. teorimsi. bence çok bariz ama yine de ayıbolmasın. bu ripley kesin ölümsüz (ya da üç bin yaşında) çıkıcak, geçen bölüm de yok o besteyi buna posta koymak için c minör'den yürümüş falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Her karakterin dizisini ayrı ayrı izlemeden de bu dizi izlenir mi yoksa hepsini ayrı ayrı bitirmek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 diziler birbirinin devamı gibi gidiyor. bu dizi ise hepsini birbirine bağlıyor. yani aslında tümüyle farklı bir hikaye sunuyor. ama hikaye içindeki detayları anlayabilmek için (karakterlerin dialogları ve verdikleri tepkiler) önceki dizileri izlemek gerekiyor. "tadaaa, ben geldim!" diye biri çıktığı zaman, "iyi de sen de kimsin baboli" dememek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 izlesen 2.5 kat falan daha çok beğenirsin diye tahmin ediyorum. zaten otur izle ya, hepsinin kendine göre farklı bi havası var. şu an kendi dizisinde kendi renk paletiyle, müziğiyle, temalarıyla, karakteristik özellikleriyle oturmuş olan farklı karakterleri nasıl etkileştirip oynaştıracaklar diye de ayrı bi merakla izliyorum. hepsi çok iyi bence. iron fist hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Iron Fist'in de ilk yarisi fena degil. Hepsi iyi ama, bu onlarsiz izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Jessica Jones'u bi 5 bölüm izleyip bırakmıştım. Daredevil'i da 3 bölüm falan anca. Ironfist'i 1 bölüm izledim. Diğer amcaya hiç bakmadım. Oturup yarımları bitireyim, izlemediğimi de bitirip öyle indiriyim bari. Teşekkürler yorumlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Jessica Jones en begendigim olmustu benim. Ama niye inat ediyorsun ki begenmeyip yarim biraktiysan hepsini? Sana gore degil demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 daredevil'i mutlaka bitir. en iyi sezonlar ona ait bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 İnat değil de işte Defenders'a başlarsam dendiği gibi anlamsızca ekrana bakmiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 ben hicbirini izlemedim, su yeter sanirim. https://www.youtube.com/watch?v=eTZhbYxfnpE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar