Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 dizler öne gitmeden eğilmek baya zormuş bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 abi ne kasiyosunuz sdfgh soyleyin ordaki elemanlara versinler boyun destegi her studyoda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 var zaten. dün 2 tane üst üste sardım ona ragman agrıdı yani omur. yanlış da tutmuyorum yani ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 sut ic o zaman sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 olmaz oyle oldschool olcak havluyu sarcan bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 abi en iyi sonucu şeyden aldım ben hani böle kauçuk gibi yere serip yatmalık pedler varya onu sarıyorum ben biraz kalın oluyo ama iyi çok rahat oluyo fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Ha işte benim dediğim de o. Kauçuk gibi ve hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bacaklar govdeye göre uzun geliyo bende, o yuzden mi denge sorunu yaşıyorum acaba himm. bugun biraz daha squat deniyim, iki gün üstüste bişi olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bel bolgen zayiftir agirlik one arkaya gidiyordur dengeni kaybediyorsundur. bacak uzunlugu ile alakasi yok bence. kasma bosa squad da squad diye. bir suru yerine gececek hareket var.. tek hareket yerine 2-3 hareket yap ayni bolgeler calismis olsun. sakatlanip yatma, boyundan baslamissin zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 sakatlanmalara karşı hep bir önlem buyuyorsun kanuni. çok çektiğin belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 dün zaten baktım 3 set saçmaladım squatta, dedim bi de leg press yapiyim da tam olsun. daha cok alt sırt ve hamstring e yukleniyomuş gibi hissettim squatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Esh said: dün zaten baktım 3 set saçmaladım squatta, dedim bi de leg press yapiyim da tam olsun. daha cok alt sırt ve hamstring e yukleniyomuş gibi hissettim squatta simdi geldim eve hmm abi bugun desteksiz 20-20 squad yaptim cok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kanuni said: bel bolgen zayiftir agirlik one arkaya gidiyordur dengeni kaybediyorsundur. bacak uzunlugu ile alakasi yok bence. kasma bosa squad da squad diye. bir suru yerine gececek hareket var.. tek hareket yerine 2-3 hareket yap ayni bolgeler calismis olsun. sakatlanip yatma, boyundan baslamissin zaten :D iyide abi bu cok sacma oldu bunun yerine adama bel bolgesine daha fazla odaklan demek mantikli degil mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 günde 2x 7kat merdiven inip çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 her gün kendi vücudumda insanity squat çalışıyorum. götüm kalktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kanuni said: bel bolgen zayiftir agirlik one arkaya gidiyordur dengeni kaybediyorsundur. bacak uzunlugu ile alakasi yok bence. niye olmasın ki ağırlık merkezi değişiyor adamın sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 adamin boyu 175 cm .. ne agirlik merkezi ne bu abi. 2 metre olur anlarim. beli zayifsa yapmasin baska hareketlerle guclendirsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 güçlenme fantezin yoksa squat şart değil. uzun bacaklılara zor geliyo squat. ben bara bir şey sarmıyodum ama omzuım çizik geziyodum. alışırsın acımaz. belki formun yanlıştır. t-nationdan falan bi squat form yazısı oku geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 tamam stres yok bugun rahat yaptım nedense. bacakları belki biraz daha actım ondandır. ama omura biniyo yani yük onu engelleyemiyorum, biraz kaldırıyorum kol gücüyle hafifletiyorum baskıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bugun cardio + vücut ağırlığıyla serbest çalıştım mesela. barfiks chin up falan yaptım. sonra abs dersine girdim. 20 dakikada 25 kilo terleyerek dersimi aldım. sonra bisiklete bindim. buhar odasına girip duş aldım sonra eve geldim. 1.5 saattir hala terliyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 nerden başlasam bilmiyorum.. kısa ve öz yazayım; bara agırlık takmadan önce yapacagınız hareketi bir ögrenin, pro adamların videolarını izleyin, sonra gidin boş bar ile deneyin, çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ABnAsTZYCgM Bunlarin vucut yagi cok dusuk beslenmeyle alakali tamam da derileri de cok ince. Dersi yuzulmuz konu mankeni gibi elemanlar. Bunlar bi b.klar yiyor ama... http://www.youtube.com/watch?v=Fk_AjIB40LU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 roaccutane kullanıyordur belki:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 yok abi dayanamıyorum. romanian deadlift ve squat yapıyorum. badi tanrılarına kurban vermem lazım sakatlanmamak için tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 tili başkan ya ben insanity yaparken artık isyanlardayım. eskiden böyle değildi. motivasyonum tükeniyor lan ağzımı s.kti program. bana bişeyler söyle inanmam için. not: 6. haftam bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar