Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nymphomaniac (2013)

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

goldbären said:

progamer said:

ben filmlerde bu kadar seksi anlamıyorum. Hani o kadar sanat için fln diyolarda şundan 1 sene sonra şu filmi tek hatırlayanlar fap seasonlarında cliplerine bakanlar olcak sdfg

hani böle gereksiz gelio sdf

sdfsdfsdfsd. mevsim sakat.

telefondan yazdıydım ya, yanlışlık olmuş sdf. Sonuçta öle ama. Adamlar sanat için soyunuyoruz diyo ama millet xhamsterdan seyrediyor filmi.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Kadro falan iyi de ben Lars'ın tekrar güzel film çekmesini istiyorum, şüpheliyim filmin kalitesinden. Bekleyip görücez.

geçen gün lars'la karşılaştık, biraz lafladık. çok endişeliydi, "abi filmi çektik bitti ama xunn beğenmezse diye kendi kendimi yiyorum geceler boyu" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Jim_E_Rustler said:

Kadro falan iyi de ben Lars'ın tekrar güzel film çekmesini istiyorum, şüpheliyim filmin kalitesinden. Bekleyip görücez.

geçen gün lars'la karşılaştık, biraz lafladık. çok endişeliydi, "abi filmi çektik bitti ama xunn beğenmezse diye kendi kendimi yiyorum geceler boyu" dedi.

Much wit

very clever

so burn
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Adam bu filmiyle ergeninden tutunda enteline kadar çok geniş bir kitleye hitap edebilecek, aynı salonda sivilcelisi ile atkılısını aynı anda göreceğiz.

Yalnız bacakdan aşşağı inen damla sahnesi çok etkileyici olmuş. Herhalde altmetinde insanın id ile olan mücadelesi verilecek gibime geliyor, atkımı hazırlayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...