deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Yav adam ne demiş ki? Bir de facebook profiline bakıp laf çakmaya çalışmıssın falan, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Goering said: DareJedi said: 2 haftadır olan indirimi 10 saat kala fark etmek... HAHAAHHA HAHAHAHAHHAHAHAH eziklik kompleksi mi var? neyse, https://www.facebook.com/darejedi surdan sifatina baktim da sorularima cevap buldum :D low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 darejedi gereksiz laf etmiş, adam ne güzel paylaşmış işte benim hiç haberim yoktu mesela indirimden, niye laf sokma ihtiyacı duydun ki? goering de sıvamış üzerine iyice. karşılıklı ban yakışır. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 waow that rage tho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Böyle mesajlar iyi oluyor ya, direk gerzek turnusolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 abi sen ciddi mi yazmıştın onu dsddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Goering said: HAHAAHHA HAHAHAHAHHAHAHAH eziklik kompleksi mi var? neyse, https://www.facebook.com/darejedi surdan sifatina baktim da sorularima cevap buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Yiğidin malı meydandadır diye profilimde yazıyor zaten. Sen de paylaş da görelim senin de sıfatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 brad pitt olsa ne olur abi, karakter zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bir sey daha paylasirsam dilim kopsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 dilinin bize yararı yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ooo guzel sansurler var topikte. Alışık olmadığımız şeyler bunlar. Hll modlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 gerçek mod larla tanışmamışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 baya güzel şeyler var ya yaz için keşke vaktim olsa hawken neverwinter f2p olarak gelmiş for honor alpha geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Neverwinter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 action tarzı mmo vardı ya pc'de. tam ps oyunu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Ben bulamıyorum storeda o yüzden şey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 weekly mailingde gördüm ben de https://store.playstation.com/#!/en-us/games/onyx-head-start-pack/cid=UP1980-CUSA04314_00-NEVERWINTERHS000?emcid=em-pl-5-89861 bu paketi Neverwinter will become free to play on July 19th. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 yahu söyle kılıçlı+büyü animasyonu bol hack&slash güzel bi oyun var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 dark souls tarzı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 dark souls hack and slash mı abi 3lvl skeleton kesene kadar göt kanseri oluyorsun böyle vurdummu 5 wave insin zelda wii u gibi bişi olsa ama daha düzgün grafiklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Sen yanlış kurmuşsun kafada tanımı. İskelet açısından Hack & Slash o, playerı delik deşik ediyo işte, reskill çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 shadow of mordor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 değil abi shadow of mordor bitirdim ortadünya batmani o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=iEDm3wqen70 şunun daha bi grafiklisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar