totemic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 alacak olan varsa şundan alsın. ps4 + 2. kol + fifa 15 + 2 yıl eurasia garantili 1555tl kuponlarla falan daha aşagıya iner gibi.. n11 ps4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 yarın alcam bende syd'den gidip n11 üzerinden alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 32'' tv ile 2100 e varmıs lol. adamlar tv bundle yapmıs ps için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 applev0dka said: 32'' tv ile 2100 e varmıs lol. adamlar tv bundle yapmıs ps için e aşıır mantıklı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Miraul said: Gangren said: Ben aldım sayılır valla Driveclub'ı. Hazır beklio wallet :p psn den aldim 2.7gb download yapti lol. nasi sıkıstırdilarsa oyunu Eklentileri indirebildiniz mi? oyun indi bende ama eklentiler kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 oyun cıktı mı? oynanabilir vaziyette mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Us olanlar oynayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 totemic said: alacak olan varsa şundan alsın. ps4 + 2. kol + fifa 15 + 2 yıl eurasia garantili 1555tl kuponlarla falan daha aşagıya iner gibi.. n11 ps4 bu 1555 nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 oyun disinda bisey dl edemedim bende,serverlari kapali belki ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 2.00 güncellemesinin eli kulağındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Driveclub'ı PS Store'dan pre-order edeyim dedim de "120 liraya PSN+ sürümünü full'e upgrade ederim abi" dedi, direkt full alma opsiyonu çıkmadı. PS+ üyeliğimi yenilemicem de, böyle alırsam üyelik bittikten sonra uçacak mı oyun şimdi? Edit: Ha tamam diğer oyunlar gibiymiş, uçmuyomuş http://www.polygon.com/2014/5/9/5699650/driveclub-ps-plus-edition-upgrade-full-game-reversal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 DriveClub Review Roundup: Polygon - 7.5 Eurogamer - 6 Gamespot - 5/10 Game Informer - 7.75/10 Videogamer - 8/10 IGN - 7.9/10 The Sixth Axis - 8/10 Game Trailers - 8.6 Now Gamer - 7.5/10 Joystiq - 3/5 Games Radar - 4/5 Destructoid - 7.5 Polygon - 7.5 Gaming Trend - 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ps4 alasım vardı bu oyun için reviewlara göre gereği yokmuş gfds, az daha bekliyeyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Şu free edition düşsün, denedikten sonra kararımı vereceğim. Grid 2 oynuyordum hep, buna upgrade olmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 grid 2 bilemem ama ilk grid son yıllarda beni tatmin eden tek yarış oyunuydu ya. driftiydi demolotion derbysiyle en iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 DriveClub ps+ versiyonu nasil download ediyoruz ya? Store yenilendi ama o ve batman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ya benim gozlerde sorun var yada driveclub in grafikleri o giflerdeki gibi deil. bazi arabalar plastik oyuncak gibi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Miraul said: ya benim gozlerde sorun var yada driveclub in grafikleri o giflerdeki gibi deil. bazi arabalar plastik oyuncak gibi gozukuyor oynadın mı ? kötü mü oyun grafikleri çok, fazla mı abartılmış ? ona göre ps4 alcam yarın lütfen cevap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bana guvenip işmi yapilir :9 acbak stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Kullanilan TV de ozellikle LG lerde Oyun moduna alinca grafikler her oyunda cok fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Miraul said: ya benim gozlerde sorun var yada driveclub in grafikleri o giflerdeki gibi deil. bazi arabalar plastik oyuncak gibi gozukuyor Aynı şekilde düşünüyorum. Hem arabalar hem de çevre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 DareJedi said: Kullanilan TV de ozellikle LG lerde Oyun moduna alinca grafikler her oyunda cok fark ediyor. oyun moduna almayınca fps problemi yaşıyorsun ama. mecbur daha soluk renklerle game mod da oynuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 drive club free plus editionu yok degilmi daha ? bir turlu bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Serverlarda problem olduğu için ertelendi. Bende upgrade var mesela ama online hiçbi şey yapamıyom mesela. Yine epic fail bi release işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 kendime cevap oldu. (edit: kojiroh da yazmis saolasin) DisasterClub? Sony Delays DriveClub: PS Plus Edition Due to Server Issues With no real communication from the platform holder, creative director Paul ‘Rushy’ Rustchynsky finally explained the move in a blog post this morning. “In order to help all DriveClub players who have the game already, we're temporarily holding back the PlayStation Plus Edition and the My DriveClub app to ease the load and traffic to the servers. This should give players a better chance of connecting to the game servers,” he wrote. Exactly when the PlayStation Plus version will release is unclear, but the lack of a timeframe has us concerned that it won’t be this week. “We're sorry that you're having to wait longer to play, but we want to ensure that when you come on board, you get the best experience possible,” he continued. “Rest assured, if you've pre-ordered the full game upgrade from the PlayStation Plus Edition, you will still get the full version of DriveClub digitally.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar