Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 tr ön siparişler açılmadı mı la ndaha. şurda kalmış 20 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Hepsisony ve Morfare'yi takip ediyorum özellikle ama ses yok. http://www.hepsisony.com/?urun-6683-sony-playstation-4 şunu günde 2 defa açıp bakıcaz artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Abi siz uyuyo musunuz? Sayfalardır ne yapıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Xboxla dalga geçiyosunuz sayfalardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Valla anlamadım sayfalardır naptığınızı, PC ve Xbox muhabbeti dönmüş, bikaç oyun yorumu var, o kadar. Önceki konuda birileri bi yerlerden bi şeyler alıyodu galiba ama muhabbetin hangi sayfalarda olduğunu bilmiyorum, 140 sayfayı da dolaşamicam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 tinu'nun arkadaşı vasıtası ile önsipariş olayı imkanı oldu; 1300'e taksit imkanı ile sınırlı sayıda sipariş imkanı sağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ben anlamam o işlerden zengin bebesiyiz biz. çıkınca gider alırız kaç paraysa sonysentırdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Hepsisony ve morfare ön siparişleri kapattı çoktan. Günaydın. Sony Centerlara sorun AVMlerde, şansınız varsa bulursunuz. Yoksa II. Parti Ocak'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 100 tl indirimle üstelik taksitli aldık, patiden 8 kişi aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ben kaçırmışim bunu ya alabiliyor muyuz halen peder bulamamış Yunanistan'da vs. Birde bu garantili mi yoksa yurtdışından mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ilk seri sony ürünü mü alınır lan, ne yaptınız siz asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 DarKRideR said: ilk seri sony ürünü mü alınır lan, ne yaptınız siz asdfsd Su adama kulak verinde... Galiba tr gelenler zaten ilk seriligi kalmamis olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ikinci kasa çıksın alırız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ilk seri olmayan sony için en az 5-6 ay beklemek lazım. adam ilk seriyi komple bitirir, karşılaşılan hataları rapor alır, sonra bunları düzeltir, sonra fabrikada üretime geçer, yani bekleyim ocak-şubat gibi alırım diyenlerde bizimle aynı makineyi alacak. ayrıca tr garantili makine bozulursa değiştirirler niye dert edelim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 şimdi bu avmlerdeki sony centerlara falan gelirmi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Baharda alırım ben. Sorunları falan halletsinler. Zaten zamanım olmuyor, bir de konsolun hatalarıyla uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 13 aralıkta avmlere filan gelecekte çoğu zaten bitirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi zaten ben yaza kadar almam PS4, bekle ne olacak :D PS3'ü 4 yıl sonra aldım bir şey kaybetmedim. Bunda 6-7 ay geç almışım ne değişecek. O kadar hardcore oyuncu da değiliz artık oynadığımız bir FIFA, bir NBA birde arada exclusive oyunlar. Onda da daha Uncharted gelmediğine göre aslında PS4 almama bile gerek yok. Uncharted 4 çıkınca bundle gelir onu alırım hatta aynen asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bi arkadaşım haftaya dubai ye gidiyor orda bulabilir mi ps4? ona gore para verimde alsın getırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hataya mı? hatayda kesin bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 http://i.imgur.com/r6b6xZg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 phail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ya o benim pcdede oluyordu. Battlefielddan iki tarafta sikayetci ya hatta pc de kat 3 tarafta neden boyle oldu lan bf3 baya oynardik sorun yoktu. Ha aklima gelmisken PS3 arcade stickler ps4 calisiyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar