Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şunu update edeyim.

Sony IP banlıyormuş, neden böyle bir şey başıma geldi bilmiyorum. Normalde modemi kapat aç yapınca düzeliyor, ancak Uydunet IP'si modemi kapat aç ile değişmiyormuş.

Sitede canlı desteğe yazdım, IP değiştirdiler girebildim hesaba
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bu arada PSN üyeliği ve oyun fiyatları (fiziksel/dijital) ciddi bir zam yiyecek deniyor. Kaynağım sağlam diyebilirim.

deli ucuz şuan zaten şaka gibi gelmeden yapıştırayım şu inidirimde ne lazımsa bari.
Mesaj tarihi:
bir de şunu düşünüyorum. ben 200 kusur liradan (230 muydu unuttum) GoW aldım, ertesi gün 300 oldu ama sonra 150 liraları gördü, ki ben black friday'e kadar indirim görmez diyordum.

şimdi aynı durum rdr için nasıl olacak acaba
Mesaj tarihi:
Ben sennheiser game zero kullanıyorum ses ve özellikle boom mikrofon ile baya muazzam ama tuzlu gelebilir 11 ay önce 800TL ye almıştım. Dandik blue yeti bile ne rakamlara çıkmış. Hyper x-cloud 1 ya da 2 bakabilirsin o da baya iyidir.

Kablosuz diyorsan corsair void iyidir fiyat performans olarak.
Mesaj tarihi:
Aaa bendeki Blue Snowball'u direkt takayım o zaman? Gerçi onu taktığımda hepten TV'nin sesi de karışır, belli bi volume'den sonra TV'nin sesi acayip geliyo PS'in mikrofonuna bile. Yayında yankı yapıyor öyle.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bişey sorucam, bu final fantasy serisini niye sadece "final fantasy" diye çıkarmıyorlar? 2016'da çıkan doom'u direk DOOM diye çıkardılar ya o hesap. niye 16-17-18 diye perişan ediyorlar insanları? zaten konuların birbiriyle alakası yok. numaralandırmaya bi reset pls ya.

(pc gaming'e soracaktım aslında, sonra baktım ilk release'i nes'e gelmiş. ama bende "ps oyunu" olarak kaldığı için buraya bastım, helal edin.)
  • Yeni Oluştur...