DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Storeda 59TL zaten? 20TL ye fln satan da çıkmaz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 DareJedi said: Türk kartı çoğu regionda geçiyorsa seninki niye geçmesin. denedim valla Polonya store'da geçmedi :( heralde 2 ekant takılıcam artık nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 PSN girişi ile ilgili sorunum var. Ws-33397-9 hatasi aliyorum. Modeme kapatip actim fayda etmedi. Cepten wireless açınca giris yapabiliyorum ama evdeki modemle giremiyorim. Help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 şunu update edeyim. Sony IP banlıyormuş, neden böyle bir şey başıma geldi bilmiyorum. Normalde modemi kapat aç yapınca düzeliyor, ancak Uydunet IP'si modemi kapat aç ile değişmiyormuş. Sitede canlı desteğe yazdım, IP değiştirdiler girebildim hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Bu arada PSN üyeliği ve oyun fiyatları (fiziksel/dijital) ciddi bir zam yiyecek deniyor. Kaynağım sağlam diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 arkadaşın psn'i var bende. ps'yi primary yapmadım ama şu beleş oyunları indirmek istediğim cc konfirmasyonu soruyor. kredi kartını değiştiremiyor muyum? çocuğun kredi kartına bulaşmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 serjuhan said: Bu arada PSN üyeliği ve oyun fiyatları (fiziksel/dijital) ciddi bir zam yiyecek deniyor. Kaynağım sağlam diyebilirim. deli ucuz şuan zaten şaka gibi gelmeden yapıştırayım şu inidirimde ne lazımsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Soru: Diyelim ki TR PSN Plus varken free game indirdim TR PSN Plus bitti başka region PSN Plus'a geçtim o oyuna tekrar erişimim var mı yoh mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 arada boşluk yoksa duruyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte. bu arada rdr2 yapıştırdık biz de 300'e. 400'ü geçer onun fiyatı güncellemeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 rdr mi alsam spidey mi alsam kararsız kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 düşünme bile, rdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 bir de şunu düşünüyorum. ben 200 kusur liradan (230 muydu unuttum) GoW aldım, ertesi gün 300 oldu ama sonra 150 liraları gördü, ki ben black friday'e kadar indirim görmez diyordum. şimdi aynı durum rdr için nasıl olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 134 TL şu an GoW. Yapıştırıcam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 geçen 160 a sattım bundle ile geleni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 -Deno- said: 134 TL şu an GoW. Yapıştırıcam ben de. gel ps4 kardeşlik kuralım, bendeki gow'u al oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Ama ben karşılığında oyun veremem çünkü bir tek Horizon var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Deno gel beraber girelim GoW'a bende de bi tek horizon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 1 yillik psn plus aboneligi var,suanki fiyattan ustune 1 yillik ekleyebiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Bu Pro'nun içinden çıkan tek kulaklıklı/mikrofonlu headset yerine ne önerirsiniz uygun fiyatlı? Yayınlarda sesin az geliyor diyorlar da, değiştireyim onu olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 capture card öneririm, neden kulaklığa para vereceksin ki ? bağla pcye oradan yap yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Olm herkes capture card diyo da fiyatlarından haberiniz yok galiba. Fiyat performans için bişi önerin o zaman cc için, benim baktıklarım Pro fiyatındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Ben sennheiser game zero kullanıyorum ses ve özellikle boom mikrofon ile baya muazzam ama tuzlu gelebilir 11 ay önce 800TL ye almıştım. Dandik blue yeti bile ne rakamlara çıkmış. Hyper x-cloud 1 ya da 2 bakabilirsin o da baya iyidir. Kablosuz diyorsan corsair void iyidir fiyat performans olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Aaa bendeki Blue Snowball'u direkt takayım o zaman? Gerçi onu taktığımda hepten TV'nin sesi de karışır, belli bi volume'den sonra TV'nin sesi acayip geliyo PS'in mikrofonuna bile. Yayında yankı yapıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Sesi kulaklıktan alıp mikrofona konuşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 ya bişey sorucam, bu final fantasy serisini niye sadece "final fantasy" diye çıkarmıyorlar? 2016'da çıkan doom'u direk DOOM diye çıkardılar ya o hesap. niye 16-17-18 diye perişan ediyorlar insanları? zaten konuların birbiriyle alakası yok. numaralandırmaya bi reset pls ya. (pc gaming'e soracaktım aslında, sonra baktım ilk release'i nes'e gelmiş. ama bende "ps oyunu" olarak kaldığı için buraya bastım, helal edin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar