ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 DareJedi said: A way out şimdi bitti bir günde cut sceneler ile birlikte 6 saat gibi bir sürede bitti. Oyun meh seviyesinde ama farklı bir deneyim yaşatıyor insana. Bu oara etmez ilk indirimde 50TL olunca fln alınması düşünülebilir. tek kişi de oynanıyor mu yoksa tat almak için iki oyuncu şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Tek kişi diye bir olay yok illa ki coop gerekiyor. Zaten oyunu free indirebiliyorsun oyunu satın alan kişi de davet ediyor paşalar gibi oynuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Obaa Mad Max gelmiş nisan ps plus'ta. pc'cileri çatır çatır çatlatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Ulan satin aldigim butun oyunlar geliyor. Mad max son donemde dibine kadar oynadigim oyunlardan biriydi. Baya sevmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Oooo bende yoktu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Çılgın Max iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 valla harika oldu bu. pc de bitirememiştim ps te bitiririm mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 lan yegane bitirdiğim oyunlardı max. baya baya severek oynadıydım. başka bi şey geleydi xeske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Celtics said: Obaa Mad Max gelmiş nisan ps plus'ta. pc'cileri çatır çatır çatlatıyoruz. (tu) pişman olmayacam galiba plus aldığıma ilk bloodborne şimdi madmax ... ps4 master race (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bozmadan bu kalibrede gitmeleri gerek. 20 nisanda god of war geliyor. insanlar ona yüklensin diye mayısda patates geçmezler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Bir sene para odedim psn plus’a bir bok vermediler. Konsolu sattim once exclusive’ler cikmaya basladi sonra da plus bedavaya aaa vermeye basladi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 last of us 2 gelsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 2019'da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Red said: last of us 2 gelsin abi. Ps5 gelecek diyorlar 2019 sonlarinda Last of us ps4un son oyunu olur ps5e geçiş oyunu olur diyorlar ne kadar dogru mantik bilemedim boyle teoriler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Hoyt daha 4u yeni aldim lan ne 5i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 konsol çıkış aralıkları da yavaş yavaş çıldıracağa benziyor ya. playstation 4'ten sonrasının bulut sistemine geçiş yapacağı iddia ediliyordu mesela ama sanırım o teknoloji pek rağbet görmedi. onun yerine fiziksel konsolları akıllı telefonlar gibi senede bir olmasa da 2 yılda bir güncelleme yoluna gidebilirler. nasıl bir tepki alırlar onu bilemiyorum tabii ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 2-3 sene de bir fiyatları 150-200euro civarında tutacaksa alınır da, onun dışında casual tayfa almaz. Anca gamer diye geçen tayfa alır. 200euro ya aldıydım mesela ps4'ü, gayet makuldü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 deadwoll said: Bir sene para odedim psn plus’a bir bok vermediler. Konsolu sattim once exclusive’ler cikmaya basladi sonra da plus bedavaya aaa vermeye basladi... Aynı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 abi nasıl? 2013 sonunda çıkmış ps4 (ben de 2014 de almıştım) ve adamlar 4 senedir tüm oyunları oldukça iyi optimizasyonla oynatmayı başarıyor. Bunu anca 10 katı fiyata aldığınız PC'nin becerebilmesini geçiyorum eh bi zahmet artık yeni model çıkarsınlar, 4 senede yeni model çıkardı diye ay başı model çıkaran cep telefonlarıyla bir tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 6 yilda 1 cikiyor ps konsolu degistirmezher herhalde 2019 2020 kesin daha ertelenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 2019 fuarlarda gösterirler sonuna doğru ya da 2020 ilk 3 ayda elletirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 pro 4.5 zaten direk 5-6-7 diye değil de ara modellerle takviye basacaklar işte. daha pro taze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 daha sony pro reklamlarına yeni başladı. o yüzden bence bu nesil öncekilere göre biraz daha uzun soluklu olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ben eylül ekim gibi ps5 is "if question" rather than "when" diyen birinin açıklamasını okumuştum ama çok zaman geçti tekrar bakmadım :) bence de pro biraz daha gider. ek: belki şu son xbox one x mi neydi gerçek 4k deneyimi sunan konsol, eğer onun satışları ciddi bir şekilde etkilerse o zaman daha erken görürüz pro sonrasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 DareJedi said: elletirler. of istemsizce güldüm şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar