BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 rustin eglencesi 2-3 kisi olup baska insanlarla etkilesince cikiyor. sacma sapan gamebreaking buglar yok bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 3 4 kişi raidler zevkli oluyor. En büyük sıkıtı metal kapıları palatmada var. Patlayıcı bulmak imkansıza yakın. Explosive chargelarda çok az çıkıyor. Geçen elemanlarla toplandık bi basein yanına iskele kurduk en üstüne çıktık evin gene metal kapıyla karşılaştık. Milletin evine girmek çok kolay olmamalı evet ama bu kadarda zor olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 charge ve explosive 1 kere bulsan direk gidip ogreniceksin. sonrasi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 İşte explosive bulmak dert. Charge buluyosun gene arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 airdrop kovalaman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Rust su an dayzden bariz daha iyi de ikisi de boktan o yuzden manasiz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 biri evimi soymuş ama dış kapı yerinde duruyor, içeride 2 tane kapı var ikisi de patlamış. patlak duvar da yok. anlam veremedim. grimnax "evini ele geçirmeye çalışmıştır explosive yetmemiştir" dedi ama bilemedim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 duvardan girip cikarken tekrar duvar koymuslardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 hack ne durumda official serverlarda? aimbot zibille diyolar doğrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 serverlara update gelmiş. update edilmeyen server history de gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hadibea said: hack ne durumda official serverlarda? aimbot zibille diyolar doğrumu official'de oynamaya ne gerek var? admini aktif olan community serverı bul yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 okibye said: al sana bir bilmemkaç milyonluk youtuber admini vurdu diye banlanıyor videonun sonunda. http://www.youtube.com/watch?v=p2R2KZBJM6A https://www.facebook.com/Frankieonpcin1080p/posts/1379790372278086 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=in4zdlJhxdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hehe iki video da cok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Arkadaşım doğum günü hediyesi dayz mi rust mı alayım diye sordu kararsız kaldım. İkisi de şuan da bir oyun etmiyor alpha da olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Cornetto alsin. Yalniz kalpler de atar de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Rust aldık da şuan acayip içi boş bir oyun geldi. Hardcore Survival dediler geldik, adamlar Casual Survival oyun yapmış. Koca ormanın ortasında bir odun topağı, bunu kıracaksın, koca dağ taş tepenin ortasında bir taş öbeği, bunu toplayacaksın. 5 km gideceksin karşına 2 kurt 3 ayı 1 geyik çıkacak. 5 km gideceksin karşına 2 kurt 3 ayı 1 geyik çıkacak. 5 km daha gideceksin karşına 2 kurt 3 ayı 1 geyik çıkacak. Sonra çok mantıklı bir şekilde ormanda karşına kapalı garaj çıkacak. Kapısını açacaksın. İçinden çöp çıkacak. Çöp toplayacaksın. Çöpçülük yapacaksın. Sonra da buna Survival diyeceksin. He CANIM, he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Rust iyi güzelde abi ben bu survival oyunlarındaki knayt onlayn kalitesi animasyonları anlamıyorum. Bi koşan hayvan ani,masyonu yapmaktan aciz mi bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 İlk 2 hafta verdiğim paranın gazıyla bi oynadım ama çabuk söndü gözümde. Sağlam bi içerik eklenmeden de döneceğimi sanmıyorum. Acaba DayZ mi alsaydım diye düşünmüyor da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Dayz vs Rust Künyesi: İki benzer Survival, iki benzer hikaye (apokalips sonrası), yorumu size kalmış. Worldtype (Dayz) Dayz: Non-Linear Open-World (+) Rust: Linear Open-World (-) Gameplay (Dayz) Dayz: Gerçekçi Grafikler, zor kontroller. (+) Rust: Cartoon Grafikler, basit ötesi kontroller. (-) Atmosfer (Dayz) Dayz: Başarılı hikaye, hikaye ile uyumlu çevre, gerçekçi atmosfer, gerçekçi dünya. (+) Rust: Bir hikayesi yok, yarı-gerçekçi atmosfer, yarı-gerçekçi dünya. (-) Content (Rust) Dayz: Bol eşya, düşük eşya kombinasyonu, dışarıdan geliştirmeye çok müsayit olmayan içerik (-) Rust: Bol eşya, bol eşya kombinasyonu, dışarıdan geliştirmeye müsayit içerik (+) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 [video]https://www.youtube.com/watch?v=leVxBv9Osek?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yeni update geldi burda takılıyoruz biz http://toprustservers.com/server/9403 cheat falan pek aman vermiyor adminler gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Lord_Argos said: Dayz: Başarılı hikaye dayznin hikayesi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Abi DayZ standalone ya da Rust alacağınıza Arma 2 ve Arrowhead alıp DayZ: Origins oynasanız standalone çıkana kadar. Hiç laf dinlemiyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 arma bundle vardı, hiç acımadım aldım da bi kere girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar