ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Norse'un buildi yapıyorsan yapar videolarını izle kesiyor adam işte. Ama yukarıda söylediklerime nazaran çok daha zor işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Muhtemelen gerekli gearları çekemeden bitecek lig bence üzülme o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Sen oyunun mantığını kap bir sonraki major patchde muhtemelen hemen herşey değişecek o yüzden bu ligden zevkini al geç :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 zaten lig bitince gelecek yeni patchle lig oynamam herhalde ya. yani gelecek ilk lige girerim sonra standartta devam ederim gibi geliyor, lig mantığını sevmiyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Bu oyun lig için oynanır yalnız her lig yeni mekanik yeni uniqueler var. Oyunu bir kez öğrendin mi diğer ligde end game farmlayacak seviyeye gelme hızın 10-20 kat hızlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 olm standartta bi über karakter yapayım sonra bakarım liglere gerekirse dsfsd. içimdeki mindless grind canavarının sıkılmayacağını varsayıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Öyle bir dünya yok mlsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ya bırak zaten ezik karakteri kastırmışın bana dsfdsf. gerçi baktım bi önceki sayfada yazdığın builde, oynayış tarzı hiç bana göre değil. tıkladım mı yer titreyecek mis gibi dsfds. bi dahakine ww build gibi bişi varsa ona bakacam. cyclone galiba ww tarzı skill. d3'te 3 4 ay falan döne döne gezdiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ezik mi? l3l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 şaka yapıyom olm, gayet eğlenceli build. zaten en birinci ben olacam diye bi derdim de olmadığı için hiç sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ad3m said: Casual oynayacaksan en güçlü build 25. kere söylüyorum berserker cwc firestorm Yok çok pis currency farmlarım diyorsan howa st/bf st çok daha zevkli bf daha güçlü ama ikisi de end game farmlar sıkıntısız. Oyuna basladigimdan beri gozum howa stde ama surada herkes 10c atsa yine 2 cift alamam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ben esodan dolayı kasamadım poe breach league stone zor mu düşüyor? Ayrıca weaponlar en ucuz parçaları buildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 gayet catır catır dusuyo breach stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 bu skill gemleri saklayım mı yoksa satın alabiliyor muyuz alayını sonradan? normallerden bahsediyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 alabiliyorsun sonradan cogunu biriktirmeye gerek yok bosuna stash kalabalıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Artık hepsini alabiliyorsunuz act 3 library deki dayıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 naaays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ad3m said: Ben esodan dolayı kasamadım poe breach league stone zor mu düşüyor? Ayrıca weaponlar en ucuz parçaları buildin. Kolay dusuyo ama howanin tanesi 90c min şu an. Blessing de 85c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Hiçbişi değil abi o fiyatlar gerekli olan diğer itemları düşününce ortalama bir ring bile 3-4 kat daha pahalı weaponlardan. Geç ringi jewelları bile daha pahalıdan satıyordum ben breach ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Legacy reache divine basmis biri satmaya calisiyordu bide hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ben böyle scam görmedim http://i.imgur.com/QalWmf1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 16 AR almışsın işte daha ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 oyunun bana en az 40c borcu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Legacy kaom ciksaydi senin ne borcun olcakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar