ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 3.0 öncesi ilgiyi kaybetmek istemiyorlar oyunda düşebilen herşey var ligde daha ne olsun. Her h&s oyuncusunun hayali bu lig aksldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 e normal yani bütün oyun değişmeden son defa bi saygı duruşu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 fb dual totem oynuyorum çok bayık ya bilerek öldüresim geliyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 hafta sonu biraz oynadık. lig en iyi lig çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 evet ligi ben de çok eğlenceli buldum. SSF biraz kasıyo ama ayrı bi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Rasmon said: fb dual totem oynuyorum çok bayık ya bilerek öldüresim geliyo bazen. Geçen sezon ben de denemiştim, %150 cast speedde bile o kadar yavaştı ki bileklerim isyan edip kendilerini kesmeye falan çalıştı. Bu sezon Ngahamulu cyclone raider yapayım diyorum ama kararsızım, böyle büff gelen güzel bi melee var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Ben aldım ngamahuyu akıyorum fırfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Wild strike dw raider yapıyorum ben iyi mi görücez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 firestorm witch bugüne kadar oynadığım en zevksiz karakter snaırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 inquisitoru sevdim ben baya. cop gear tabi daha haftasonu oynayamadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 wild strike evasion raider'a ne dersiniz? das aynı sayfada sormuşum soruyu. 20 falan oldum ama bilemedim nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Olur niye olmasın flat phy stacklicen abysus falan ama ben olsam templar kasardım illa ranger olcaksanda pathfinder çok daha iyi bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Şu %100 hit veren shieldı tak (değişmediyse) güzel bir silah bulana kadar bino ile takıl bitti gitti :D crit/templar ile hayvan dps yapılabilir ama biraz glass cannon build olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ben bıraktım fb totemi. exalted düşünce self founddan da düşürdüm düz hc oynuyorum. Napaydım yolo ex mi basaydım 50 hp light radius 21 resist itemime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ad3m said: Olur niye olmasın flat phy stacklicen abysus falan ama ben olsam templar kasardım illa ranger olcaksanda pathfinder çok daha iyi bir seçenek. Physical değil dmg stackle demişler. Formülünü bulamadım bir türlü. Dmg neye göre hesaplanıyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Abi itemlardan diyorum %100 physical to random elem bir skillde nasıl flat stacklenmiyormuş? Elemental damage + flat phys stacklicen işte itemlarda. Çünkü random element yapacak bişi yok fire cold light stackliyemezsin o yüzden elemental dmg + flat physcial den başka seçeneğin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Ayrıca sadece düz skilli düşünme hatred + herald of ash kullanacaksın köpek gibi bufflayacak bu auraları flat damageler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 peki 2h mi dw mı? bi de son versiyona dayalı olarak hangi silah tipi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bıngıl oldu gelip biz oynayalım akşamları senin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bilen adamlara soruyoruz işte ne var? patch note diye adamlar kitap yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bingildak said: peki 2h mi dw mı? bi de son versiyona dayalı olarak hangi silah tipi? 1h + shield Bino çok iyi bir silah misal eğer templar ya da crit oynayacaksan. Shield dediğim gibi lycosidae'miş adı %100 hit direk bis yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ya build zaten hayvan gibi tanky, end-game'ın de bokunu çıkartmayacağım. shield yerine daha ofansif silahlara gitmek mantıklı değil mi? build kaba hatlarıyla şöyle şu an. http://poeplanner.com/AAYAAMsSAABjm40ILu2DGY4AXtN-fXX-uu967g6jiiP2TZKNfTB8UUeNv9Qjfyv9brF8w-aNufajFSAtgxm0vqcwcd2oS3g6QmVNvTZHfoTZapNM_04qI9NvJ5pqQzHDM1oa2sF07QUteu8uU9NvLOmGswDuKk1H4iLipDk_J0rIiq-QEXvDbqq18nJsbEYyCTWS2L3-Crc-QYf56Gh02mIYVoLHKPq4kxzcjxrr7prgRZ1TUqcI2CRWSI9Gm6EYajlSWAcy0UVHwGYEs6IAAAAAAAA= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Itemlardan dolayı mecbur life gidecen o yüzden glass cannon build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Şimdi o kılıkla hayvan tanky mi diyorsun sen bu builde ahsuhd t16 maplerde görürüm ben o tankyliği eauhs. O shield ayrıca offensive bir item hiç miss geçmediğin için köpek gibi dps veriyor.Statlarına bakarsan gerisi çöp zaten :D İlerde op itemlar bulup hit chance yükseltirsen dual takılabilirsin sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 dex ağırlıklı olduğundan accuracy taşır dedim ama taşımıyor herhalde. wild strike 60% dan 100% e dönmüş bu arada ya, yeni fark ettim das. şimdi farklı bir gözle bakayım. silah tiplerine ait nodelara hiç girmedim ama aslında güzel dmg nodeları orada. tek bir itema bağlı oynamak istemiyorum oyunu zaten çok uzun süre oynamıyorum 2 haftada bayıp bırakıyorum. o sürede de sürekli bir item değiştirme heyecanı olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar