Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 cyclone iyiydi baya son sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ucuza ii build yapmak isiosan ngamahu cyclone oyna. raider oyna hatta ışık hızı ile koşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ya öyle hardcore oynamayacağım için çok efektif olması önemli değil. cyclone ile de önceden oynadım. biraz sıkıcı geliyor bana. ice crash mesela baya tatmin etmişti. kodun mu yer gök inliyor, bir şeyler patlıyor bödöf elementler sıçrıyor falan. baya tatmin ediciydi. ona benzer bir şeyler yok mu yeni? op olmasından tatmin edici olması önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ngamahu takarken vaal cyclone atmak baya tatmin edici tüm map sana çekilirken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 raider cyclone iyiymiş hoşuma gitti. kolay levelleniyor mu early de, buildini oturtmadan, itemlerini bulmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 levellanır 2 handed uniqler var 1-2 tane low level için onlara blood magic cyclone fortify life on hit takıp döen döne takılıon. Ngamahu levelına gelince akıyon zaten. güzel olan kısmı ngamahunun soketlerş baglamana gerek zaten yok. chestini baglıon 2 tane 6 linkin varmış gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 http://pathofexile.gamepedia.com/Geofri%27s_Baptism http://pathofexile.gamepedia.com/Wideswing bunlardan birini alıon low levelda baya idare ediyo. Bi yerede 4 link olarak cyclone + blood magic + life gain on hit + fortify takıcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 facebreaker icecrash oynayın çok zevkli bufflanmışta az bişi skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 NELER DİYONUZ OLM? çok istiyorum yardırayım şu oyunda da öğrenmek zahmetli gibi geliyor baya. o kadar zamanım da yok pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 dur ben de deneyeyim beyler cyclone aoe nerfü ile bitmiş diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bingildak said: flicker sen oynamıyorsun ya, script yaz o oynasın daha iyi asdas daha yeni eğlenceli bir şeyler yok mu ya. vurma hissi güzel böyle. blade flurry hosuma gitti benim ondan yapıcam. Trikster/Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Lan gir güncel bir league starter (noob build) buildi takip et. Atom fiziği sanki 1-2 haftaya dinamikleri çözersin. Sonrası sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 vaay SSF modu gelmiş, oynayabilirim bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Chris Wilson dm attı şimdi, spark geri dönecekmiş gerçek mi diye soruyor. Bak sahiden gelmeyeceksen boşuna heyecanlandırmayalım adamı. ps:benim bile oynayabildiğim oyunu rahatlıkla öğrenirsiniz hacı. Girin adamın dediği gibi starter bültlerden birini yapın kurcalaya kurcalaya çözersiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 patch note'un daha yarısındayım ama yaktı beynimi. sıfırdan yeni oyun yaptık deseler daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 özeti ne :) skill balance mı yoksa değişen temel mekanikler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 skill balance da var (örn blade flurry), mekanik değişikliği de (aoe), tree değişikliği de, unique item balance/change de. unique listesi zaten oku oku bitmiyo, ilk kısmını daha yeni bitirdim. geneli ama nerf notun. ne kasıcam bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Uniquelerin eski ve yeni halleri dünya starter / budget build çıkar bu değişikliklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bende bunu koyucaktım şimdi. bayağı buff alan kullanılabilir item var. claw ve bow buff'ı da çok iyi. muhtemelen clawer assassin kasıcam ya da bowyer assassin. bu arada lioneye's fall çok değerli olabilir şimdiden haberiniz olsun. bufflanan claw node'larını direk bow'a çevirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Bow assassin yapacaksan king of the forest diye bak shadow forumlarina guzel build baya. Reach yerine deaths opus gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 aynen onu yapıcam biraz editleyerek. main skill ts olacak ama. mathilin geçen sezon yaptığı ts gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bladefall totem deneyen var mı starter olarak kasılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Kasılır. Ama herşeyi farmlayacam diyprsan facebreaker warchief totem kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=u2umg53ac_o BU NE YA ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Hc oynamaya calisirken witchleri hep bladefall totemle kasiyordum ben, maplere kadar cok rahat ve hizli goturuyordu. Sonra respecliyodum gerisini bilemiyorum Bu lig hipsterlik yapip zombiemancer denicem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar