Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya öyle hardcore oynamayacağım için çok efektif olması önemli değil. cyclone ile de önceden oynadım. biraz sıkıcı geliyor bana. ice crash mesela baya tatmin etmişti. kodun mu yer gök inliyor, bir şeyler patlıyor bödöf elementler sıçrıyor falan. baya tatmin ediciydi. ona benzer bir şeyler yok mu yeni?

op olmasından tatmin edici olması önemli
Mesaj tarihi:
levellanır 2 handed uniqler var 1-2 tane low level için onlara blood magic cyclone fortify life on hit takıp döen döne takılıon. Ngamahu levelına gelince akıyon zaten. güzel olan kısmı ngamahunun soketlerş baglamana gerek zaten yok. chestini baglıon 2 tane 6 linkin varmış gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
http://pathofexile.gamepedia.com/Geofri%27s_Baptism

http://pathofexile.gamepedia.com/Wideswing

bunlardan birini alıon low levelda baya idare ediyo.

Bi yerede 4 link olarak cyclone + blood magic + life gain on hit + fortify takıcan işte.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

flicker sen oynamıyorsun ya, script yaz o oynasın daha iyi asdas

daha yeni eğlenceli bir şeyler yok mu ya. vurma hissi güzel böyle.

blade flurry hosuma gitti benim ondan yapıcam. Trikster/Assassin
Mesaj tarihi:
Chris Wilson dm attı şimdi, spark geri dönecekmiş gerçek mi diye soruyor.

Bak sahiden gelmeyeceksen boşuna heyecanlandırmayalım adamı.

ps:benim bile oynayabildiğim oyunu rahatlıkla öğrenirsiniz hacı. Girin adamın dediği gibi starter bültlerden birini yapın kurcalaya kurcalaya çözersiniz zaten.
Mesaj tarihi:
skill balance da var (örn blade flurry), mekanik değişikliği de (aoe), tree değişikliği de, unique item balance/change de.

unique listesi zaten oku oku bitmiyo, ilk kısmını daha yeni bitirdim.

geneli ama nerf notun. ne kasıcam bilemiyorum :)
Mesaj tarihi:
bende bunu koyucaktım şimdi.

bayağı buff alan kullanılabilir item var.

claw ve bow buff'ı da çok iyi. muhtemelen clawer assassin kasıcam ya da bowyer assassin.

bu arada lioneye's fall çok değerli olabilir şimdiden haberiniz olsun. bufflanan claw node'larını direk bow'a çevirebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Hc oynamaya calisirken witchleri hep bladefall totemle kasiyordum ben, maplere kadar cok rahat ve hizli goturuyordu. Sonra respecliyodum gerisini bilemiyorum

Bu lig hipsterlik yapip zombiemancer denicem sanirim
  • Yeni Oluştur...