axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Bült gayd için mathil her zaman en iyisi ya sade anlatıyor ciyak ciyak bağırmıyor itici hareketleri yok falan. Şuna item lazım, bunu az itemla bile oynar beginner bült yaparsın diye çokzel özetliyor, buyrun Ben actler arasında koşarken çok vakit kaybediyorum, zoneları hızlı geçmenin yolu nedir diyenler için de 2 bölümlük şu vidyoları öneririm, racerların kullandığı pathing stratejilerini özetlemiş şuraya portal at sonra git bu waypointi aç falan diye. Ama biraz orta seviye oyuncular için bi guide olmuş, zoneları az çok hatırlıyor olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 levelingin en büyük sırrı boş boş işlerle uğraşmayıp sürekli koşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 ilk defa bu kadar sorunlu bir sezon başlangıcı gördüm diyebilirim. inanılmaz kanser bir başlangıç oldu. sürekli oyundan atıyor herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvdf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 ligi başlatabilseler güzel olacaktı ama beceremediler. üç ligtir lig başlangıcında saçmalıyorlar. iki lig önce 25 gblık torrent dosyasını kontrol etmeden koymuşlardı. torrentle update yapılamamıştı. bu lig tam fiyasko oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Sıkıntı problemi de bulamadılar aha bulduk dedikleri her şey alakasız çıktı. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 5 saatte 21 lvl olabildim sldkfj bugünlük yeter bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 sabah girerim dedim sorunlar devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 ilk defa oyuna başlayacak ama arpg deneyimi olan birisine ne tavsiye edersiniz build; link/referans gelirse ekstra şükela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Melee istiyorsan Caster istiyorsan aynı vidyonun 7. dakkasında ice nova occultist var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Abi ilk defa poe adam frostbolt ice nova mı oynayacak lütfen. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Tam tersini düşünüyorum, bayık bayık arc witch / necromancer guidelar linkleniyor sürekli. Arpg deneyimim var diyor, oynasın öğrensin iyi bült bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvdf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 ggg bu lig başlangıcı işinin altından nasıl kalkacak bakalım. dc olayını fixleyip serveri stabil hale getirmişler. bazı streamer ve arkadaşlarının sıraya takılmaması için özür dilemişler. guild bank kullanılarak yapılan item ve currency kopyalama olayı sıkıntı. bunu da çözdüklerini söylüyorlar ama server restartı yapmadan oyuncuları nasıl tatmin edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Şimdiye kadar ültimatom tecrübemi en iyi anlatan vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 hervest'ran da betrayal'dan da iyi lig. dupe ve fail start olmasa iyiymis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Hala starter build arayan varsa elemancer flamewall buildlerini tavsiye ederim, eğlenceli bayağı. Daha önce spellslinger veya wand buildi oynamamıştım, eğleniyorum bayağı (gerçi dün başladım ama çok rahat lvllıyorum, en iyi lig başı leveling tecrübem bu sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 (düzenlendi) Spectral shield throw da baya op duelist reave de aynı şekilde hatta guildda var biri lvl 90küsür Nisan 22, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 (düzenlendi) Selamlar, poede oynadigim 2. Lig olan ultimatumda bi tane yuzuk dustu collector yuzukmus, fishing ile ilgili ozellikleri fln var. 600exalted -700 exalted fiyati var standart ligde yeni ligde satista yok zaten.bunu cashe nasil ceviririm en kisa yoldan, var mi onerisi olan? Yuzuk bu: https://pathofexile.fandom.com/wiki/Angler's_Plait Haftaya loto oynuyorum bu arada belki sansimin bir kismi devam ediyordur Nisan 25, 2021 Mosquito tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 playerauctions uzerinden satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 adam 2 lig oynamış düşene bak vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 2 lig diye bakma simdi 2lig ve 20yillik gaming tecrubesi Eger becerebilirsem 20yilda ilk kez ciddi bir para gelecek oyundan ama nedense elimde patlayacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 O itemların gerçekten satıldığından şüpheliyim. Bi işe yaramayan İtem meme olduğu için 600 ex ödeyen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Lig sonu currency içinde boğulan insanlar para basar ona. Şu an kimse vermez 600ex. Sonra da standartta currency para etmediğinden cash-out yapmak zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 (düzenlendi) Burning Arrow Elementalist oynuyorum. Yardıma ihtiyacım var. Buildi yaparken çok fazla pazar araştırması yapmamıştım fakat şimdi farkettim anima stone bile 2-3ex aralığında gidiyor. Bu itemler para etmiyordu daha önceden. Bu kadar pahalı olacağını düşünmemiştim buildin. Berek respite, league of primodrial, transcended mind falan alabildim. 2 tane large cluster aldım ama diğer itemlere ömür yetmez. Xoph nurture 6L olmuş 7ex. Ben daha t-1-2-3 maplerde zorlanıyorum. Damage yetmiyor. Damage arttırabilmek için illa medium clusterları toplamak lazım mı? Şu anda Storm-Cloud kullanıyorum silahta. 5L Xoph Nurture büyük fark yaratır mı? Takip ettiğim build bu https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3046589 Nisan 26, 2021 NeroWarden tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 bunu sormana gerek var mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 T1 t2 t3te zorlaniyorsan yol yakinken build degistir derim. 2x 6-link gerekiyorsa starter olarak zor biraz. Bu lig flamewall buildler de eklendi carrion golem buildlere o yuzden primordial itemlar firladi. Ben su ana kadar sadece primordial chain aldim trade'den gerisi lvllarken dusenler, 83 lvl oldum. T6 falan ez bayagi. Map dusmuyor, dusse bakicam mid tier performansina da. Benim acimdan currency olarak kit bir baslangi oldu bu arada. 2 ex tutarinda currency biriktirebildim sanirim henuz. Dusurebildigim en iyi sey 2x saint's treasure oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar