NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Zombileri sağlam nerflediler. Summoner ligi olacak dediler ama pek öyle olmayacak gibi. Patch note yayınlandıktan sonra herkes ağlamış. Spectre Summoner ile Golemancer arasında kaldım. Sanırım golemancer oynarım bu ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Assassin in o yeni notable çok iyi değil mi sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Bu ne abi? %20 crit chance +%1 crit chance %99 crit multi %50.2 movement speed %25,6 attack and spell dodge veriyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 ps'de oynanır mı abi bu güzel? ücretsizmiş bir de oyun içi satın alma lazım mı düzgün oynayabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Beğenirsen stash alırsın gerisi kozmetik. Başta birşey almana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Necro yerine elusive assassin mi oynamalı şimdi? Cyclone nerflenmeyeydi iyiydi ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Ben cyclone cwc magma orb oynıcam galiba, eglenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 elusive assasin diye düşünüyorum ben de poili falan ama cobra lash mi yoksa venom gyre mi oynasam tam bilemedim, skiller aşırı benzer degil mi? Aradaki farkı pratikte görmek lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Ben de bi' gaza geldim 3 sezon sonra. Yeni poison skillerinden birini denicem sanırım. Yanına da yukarıdaki yeni support gem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 HAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Kimse konuşmamış? Path of Exile 2: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 şunu da koyalım canlı yayın: https://www.twitch.tv/pathofexile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 gahagasfadgafdfag of olm ya cok iyi herifler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 10 dakika önce, Gangren dedi ki: Kimse konuşmamış? Path of Exile 2: yayini izliyorum su an keyifle canim gdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 diablo 4 ün işi d3 den dolayı zaten zordu. şimdi fazla zor hale geldi gameplayi de atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 gerçek dark atmosfer böyle olur. d4 gibi d3 remasteri olmaz zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Abi adamlar PoE 2 + PoE 3.9 + PoE Metamorph tanıtıp üstüne bi de mobile PoE yaptık, bi de card game yaptık diye giriştiler. Üstüne bir de Diablo Immortal'la döşek geçtiler. Blizzard'da bayrakları yarıya çekmişlerdir sdkjf Kötü olan tek şey Chris Wilson'ın sunum kabiliyeti. Adam prompter'dan okuyor, okurken de eli ayağı, sesi titriyor ilkokul 3'te 29 Ekim'de şiir okuyan çocuk gibi. Gerçi kaşarlanmamış olması da ayrı bir güzellik ama o seviyede iş yapan adam az biraz eğitim alır, ne bileyim yarım şişe viski içer falan sahneye çıkmadan önce. Ben yeni grafik motorunu beğendim, yeni socket sistemi de güzel gibi duruyor. Yalnız Nvidia'nın RTX teknolojisini kullanmışlar motorda, PoE oynuyorum yea diye ekran kartı almıyordum, şimdi gibi 2070 falan almak gerekecek :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Adamlar ne çalıştı yıllardır be helal olsun. Yok böyle şirket başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 O H A 38 ascendancy olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Çeşit çeşit gelsin arpg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Benim mtx aldigim tek oyun bu. Sirf para kazansinlar diye basiyorum parayi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Ben anlamadım 7 campaign ekleniyor 10 campaignde duruyor. 17 campaign mi oynıcaz tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Evet 17 de 2020 sonu en erken beta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Ahahahah zana sinirlenmiş. Elderı kestik bunlar hala map farmlıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar