axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Bi ss çekip koy da eğer normal grafiklerine laf ediyorsan linç edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Gangren said: Alkaizer Sunder Glad https://www.youtube.com/watch?v=Mhdy-EVNBLI berserker sunder oynuyor şu an. ben geçen sezon gladiator sunder oynamıştım bleed/poison güzeldi ama berserker hakkında bi fikrim yok. daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 axedice said: Bi ss çekip koy da eğer normal grafiklerine laf ediyorsan linç edelim yok ya bi terslik var kesin evet, etkinleştiricem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 %100 leech %40 MORE damaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 dynamic reso aç kapa bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Luriel said: %100 leech %40 MORE damaj A.R.O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 aynen şimdi buldum onu o yüzdenmiş :) danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ya peki şimdi oyunsuzluk başıma vurdu.bu oyuna şuan tam başlamanın zamanı mı diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Sordugun soruya bak sdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 her sezon yazıyom eklemiyosunuz ama yine yazayım "tekir" bu arada dynemic resulation nası açılıyo anlamadım ben. öle bi seçenek yok ayarlarda olsa açıcam pc dandik hızlı oynasın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Tekir yazıp invite a eller gitmiyordur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Yeni sezon moblarini yine gereksiz janjanli yapmislar amk kim kime vuruyor belli degil. en son perandusta boyleydi yine sacma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Grafiğe falan kafam girsinde masa üstünde tıkladıktan 10 saniye sonra oyun oynamaya hazır olarak açılıyor. Sonunda optimizasyon oldu diye sevinmek istiyorum ama 2 gün sonra yeni bir patch le eski halini alır diye korkuyorum :( Bilen bilir baya pc killer dı bı oyun. Arkadaşımın ekran kartı bu oyunu oynarken yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Oyun çıktığından beri oynuyorum asla bilgisayarımın hiç bir parçasını fazla zorlamadı oyun. Saç kurutma makinesiyle oyun oynamayın sıkıntı yaşamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Betadan beri oynuyorum yeni bilgisayarın ekran kartı poe oynarken yandı evga olduğu için değiştirdiler sorunsuz sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 benimki de evga bakıyorum devamlı sıcaklığa bir sorun yok ama yazılım güncellemesi gelmişti sanırım, pad yolladılar da üşendim takmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Abi adama zır cahil muamelesi yapmaya gerek yok. Bu oyunun optimizasyon sıkıntısı her zaman vardı.Forumlarda pc killer olduğundan herkes bahseder. Adam gamer.Zibil tane oyun oynadıda poe yemi denk geldi yanması. 10 gün öncesine kadar kağnı gibi açılan oyun hızlı açılmaya başlamış dediğim bu. Aynı sistemi kullanıyorum, görevi sonlandırmadan ilkinde açıldığı olmazdı. Var birşey ki söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Build resetleme var mi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Law said: Build resetleme var mi oyunda. Yeterince paran varsa point kadar regret alıp respeclersi in ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 benim tost makinasına iyi gelmedi abi bu exp. her bi zıkkım kapalı olduğu halde fps 100-60 dan 30-15'e (yer yer 1-3sdfs) düştü. Dx11 de biraz daha yükseliyo fps ama bu seferde crash verip duruyor devamlı. hadi fps'ye katlansam bile 15-20dk içinde makinanın ısısı 90C ye vuruyo, yakıcam en son aleti :) foruma baktım da aynı sıkıntıyı çeken bi dünya adam varmış benim gibi. (ki betada oynamış bir çoğu ve betada böyle bir sıkıntı yoktu diyorlar.) fix patch'ini bekliycem artık, oyun benim için oynanılabilir durumda değil şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 dx'te bir sorun var galiba başkaları da yaşamış, onu değiştirmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 denedim abi, dx9-9ex performansı düşük. dx11 de devamlı crash veriyor. anladığım kadarıyla eski nvidia ve amd kartlarda olan bi problem. bakalım fixlerler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Storm burst kasan var mı aranızda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Redditte gördüm bunu ahah isabetli Everytime I kill a harbinger pack http://i.imgur.com/IgMyx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar