Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

bir soru sorucam

arena'da hangi class'la oynuyorsunuz ? Mümkünse eğer ben mage alıyorum çünkü (içinde et var) en iyisi o oldugunu düşünüyorum arena için ama rogue oynamadım oynuyamıyorum onu bilmem iyimi kötümü...

Sizce ? :)o

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=24

şöyle bir şey var

bi de paladin ve rogue gördüm mü acımıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage arenanın en iyi classı. Basic kartları nerdeyse diğer bütün classların çok ötesinde.

Druid ve pala da çok iyiler. Swipe, Druid of the Claw, Ironbark gibi çok başarılı common kartları var. Aynı şey Pala için de geçerli. Cons, truesilver, Blessing of kings vs vs..

Arenanın en riskli seçimi shamandır herhalde. Çünkü basic kartları ne kadar güçsüzse rare ve mythical kartları o kadar o kadar güçlü. 12-0 gitmekte 0-3 gitmekte mümkün.

En kötüsü direk hunter gerçi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bi legendary craftlayayım diyorum.
Death Knight, Millhouse, Hogger, Onyxia var hali hazırda neutral. Hogger ve Death Knight harici kullanmıyorum.
Shaman, Lock, Mage ve Paladin class specific legendary'leri de var. Şimdi hangi legendary'yi yapsam diye düşünüyorum her class için oynayabileceğim.

- Blood Mage Thalnos: Oynadığım main 4 class'a da koşarlı. Gnome nerfüyle iyice arttı değeri.

- Sylvanas: Mana cost artsa da hala domuz gibi güçlü bir tehdit.

- Ragnaros: Açıklamaya lüzum yok.

- Malygos: Antonidas'la birlikte mage için oyunun büyük oranda kazanılması demek. Ama diğer class'lar için o kadar da gerekli değil.

- Nat Pagle: Yine Gnome nerfüyle acayip bi value kazanan kartların en başında. Zaten sağlam high cost legendary'lerim varken yine high cost bi legendary craftlamak yerine Nat Pagle gibi erken oynanabilecek ve oyunun gidişatını etkileyebilecek bir legendary mi gitsem diye düşünüyorum.

Hilfe bitte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...