Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Masticore said: bir soru sorucam arena'da hangi class'la oynuyorsunuz ? Mümkünse eğer ben mage alıyorum çünkü (içinde et var) en iyisi o oldugunu düşünüyorum arena için ama rogue oynamadım oynuyamıyorum onu bilmem iyimi kötümü... Sizce ? :)o https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=24 şöyle bir şey var bi de paladin ve rogue gördüm mü acımıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 o doc her sayfa başında olmalı.. çok yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 o doc sağolsun 0-3 lerden kurtuldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 mage, priest ve rogue öncelikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mage arenanın en iyi classı. Basic kartları nerdeyse diğer bütün classların çok ötesinde. Druid ve pala da çok iyiler. Swipe, Druid of the Claw, Ironbark gibi çok başarılı common kartları var. Aynı şey Pala için de geçerli. Cons, truesilver, Blessing of kings vs vs.. Arenanın en riskli seçimi shamandır herhalde. Çünkü basic kartları ne kadar güçsüzse rare ve mythical kartları o kadar o kadar güçlü. 12-0 gitmekte 0-3 gitmekte mümkün. En kötüsü direk hunter gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 rogue ile oynamayi basaramiyorum ben ya da cok sanssizim mage,warlock ya da paladin oynuyorum. ama mage varken niye alıyım digerlerini ? shaman da cok iyi eger multi damage veren light.'i varsa druid iyi ama cok yavas kaliyor bu arada 2. legend'im sylvanas cikti YEEEESSS!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 aoe yoksa hepsi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 O yüzden mage, basic kartlari zaten aoe damage bıktım oynamaktan ama napalim en iyisi o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 2. legend mı? Ben bugün 7. çıkardım balıkçı legend'ı xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hepsini para vermeden mi çıkardın? ben o kadar şanslı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bi legendary craftlayayım diyorum. Death Knight, Millhouse, Hogger, Onyxia var hali hazırda neutral. Hogger ve Death Knight harici kullanmıyorum. Shaman, Lock, Mage ve Paladin class specific legendary'leri de var. Şimdi hangi legendary'yi yapsam diye düşünüyorum her class için oynayabileceğim. - Blood Mage Thalnos: Oynadığım main 4 class'a da koşarlı. Gnome nerfüyle iyice arttı değeri. - Sylvanas: Mana cost artsa da hala domuz gibi güçlü bir tehdit. - Ragnaros: Açıklamaya lüzum yok. - Malygos: Antonidas'la birlikte mage için oyunun büyük oranda kazanılması demek. Ama diğer class'lar için o kadar da gerekli değil. - Nat Pagle: Yine Gnome nerfüyle acayip bi value kazanan kartların en başında. Zaten sağlam high cost legendary'lerim varken yine high cost bi legendary craftlamak yerine Nat Pagle gibi erken oynanabilecek ve oyunun gidişatını etkileyebilecek bir legendary mi gitsem diye düşünüyorum. Hilfe bitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 raggy baba tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bloodmage , sylvanas , rag. dan birini yap . Sans kartlarina pek pozitif bakmiyorum sahsen. Ben olsam ben de rag. Yapardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ysera'nın dream card'ı ne oluyor bu arada? Kullanan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 farklı farklı kartları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Selamisahin said: Ysera'nın dream card'ı ne oluyor bu arada? Kullanan oldu mu? Google'la reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Baktım şimdi (mağaradan yeni çıktım da google aklıma gelmedi). E iyiymiş ya ysera. Kendisi çok iyi olmasa da hp yüksek (ölmesi zor), her turnde bir dream card. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 yserayı mc ile alıp kesin kaybettiğim bir maçı almıştım dream cardlar sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bende Ysera varken daha 4. turn'de mindgames oynayıp masaya Ysera koyan bi priest var benim geçmişimde de. Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bir bana çıkmadı şu Ysera ile Ragnaros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 su hunter cookie cutter deck iyi ki her yere yayıldı. onune gelen hunter ve bu deck ile geliyor. sayelerinde beles beles win alıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Hangisi o cookie cutter deck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 charge'lı trapli olan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Hunter deckimde charge da var trap de var. Cookie cutter mıyım ben şimdi? Hangi charge hangi trap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kungen deck i işte ya. Tam Lamar Odom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar