off harikaymış :D millet ne kartlar çekiyor arenada imkanı yok çekemeyiz böyle kartlar
hs tarihinin en kötü draftıyla daldım arenaya auehau
tam umutların tükenmek üzere olduğu anda ironbark çekerek aha yoksa alıyor muyum lan dedim secretlı paladin e karşı. secret ağzıma patladı 1hp ye çevirdi ironbarkı aheuaheua
0-1 akşama 0-3 kısmet olursa
tam umutların tükenmek üzere olduğu anda ironbark çekerek aha yoksa alıyor muyum lan dedim secretlı paladin e karşı. secret ağzıma patladı 1hp ye çevirdi ironbarkı aheuaheua
hs tarihinin en kötü draftıyla daldım arenaya auehau
allah belasını versin 3 paladin çıktı direk 0-3 elimi ayağımı kitlediler rezalet deckti zaten. tek tesellim golden doomhammer çıktı :D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa size warri ile açılışımı göstermek için pscr aldım, mage im ben, 2 ooze ile başlıyordum, sonra paint i açayım derken shutdown a bastım 2-3 bitti arena AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
2014'e sayılı saniyeler kala hala xp mi kullanıyorsun ya? Ne painti? Snipping Tool (Ekran alıntı şeysi) yok mu? :)
Aklıma geldi şeyi: Fullscreen oynuyosan haklısın tabii :)-D
Aklıma geldi şeyi: Fullscreen oynuyosan haklısın tabii :)-D
ya ne bilim pscr paint upload, eski toprağım ben.
ahahahahaha abi geçmiş olsun :D
warlock aggro ne kadar absürd bir şey ya. hangi deckle oynarsam oyniim yeniliyorum eğer iyi yapılmış bir deck ise karşıdaki warlock...
warlock aggro ne kadar absürd bir şey ya. hangi deckle oynarsam oyniim yeniliyorum eğer iyi yapılmış bir deck ise karşıdaki warlock...
meta son 1 ayda aşırı derecede aggroya kaydı. kimin kazanacağı 4.turn belli oluyor nerdeyse, kesinleşmesini bekliyorsun bir kaç turn. sırf warlock'a özel birşey değil yani ama warlock'un flame ve blood impleri fena imba aggro için. paladin deckleri de saçma iyi mesela. draw'da noble sacrifice, argent protector, knife juggler, argent shield gibi kartlar geldiyse direk gg.
Bu ne abi baydı ya, 10 maçın 6sında priest geliyor. Nerfliyorlarmı napıcaklarsa yapsınlar şunlara. Late game'e kalırsa şansın yok gibi bişey ya priest ile duel de
Edit: Bu kartlardaki overload nasıl aktifleştiriyoruz ya, yetemedim :(
Edit: Bu kartlardaki overload nasıl aktifleştiriyoruz ya, yetemedim :(
overload bir sonraki turn parantez içindeki kadar eksik mana ile oynamak oluyor. herhangi gibi bir aktif özellik falan değil =)
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar