Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 patch geldiginde olmustu bana druid'i cok seviyorum ya bence en iyisi ^^
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Stream deneme yayını yapıyorum, ilgilenen varsa buyrun. Zmain Twitch Hearthstone Geri bildirim yaparsanız sevinirim!
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 smurfluk yapmanın bir yararı var mı ? yani rank yerine casual atarsam daha kolay rakip fln gelir mi... rank'in bir yararını goremedim
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yararı yok. ne kadar iyi oynadığını görüyorsun işte yukarı tırmandıkça. competition unranked oynarsan genellikle daha kolay rakipler gelir. ama 5 legendary'li dekcler de gelebiliyo, adam hayvan deckiyle girip unranked'e gold kasıyo :D
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 noluyo oyun patlayınca yenilmiş mi sayılıyosun, bikaç kere daha oynadım sonra sorunsuz bitti. o denk geldi herhalde öyle bi kere
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 sabonis said: yararı yok. ne kadar iyi oynadığını görüyorsun işte yukarı tırmandıkça. competition unranked oynarsan genellikle daha kolay rakipler gelir. ama 5 legendary'li dekcler de gelebiliyo, adam hayvan deckiyle girip unranked'e gold kasıyo :D amac para kasmak 3 win 10 gold o zaman rank girmem hic su anda
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Ehah oyun feci keyifli ya ama hiç birşeyin garantisi yok. Az önce 6 canımla 26 canı olan adamı devirebildim priest ile başkalarıyla oynarken de onun gerginliğini yaşıyorum resmen
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 36K total izleyicisi var şu an HS'un twitch üzerinde O.o. http://www.twitch.tv/trumpsc 20K'sı sadece Trump sayesinde :P. Bir de üzerine kripp reis açsa lol'e kafa tutar.
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Jaraxxus craftladım. Game changer bildiğin. Nasıl bir deck üzerine gitmeli Jaraxxus varken, control ama nasıl control? Milliyet yazarı başlığı oldu.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ahuauahuhuahauha Yav. Jaraxxus'a ekstrem bişi yapmak zorunda diilsin. O ennn alakasız warlock decklerine bile girebilecek kapasitede.
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sorieno said: Jaraxxus craftladım. Game changer bildiğin. Nasıl bir deck üzerine gitmeli Jaraxxus varken, control ama nasıl control? Milliyet yazarı başlığı oldu. Jaraxxus'u açınca, karşındaki warlocksa seni 15 canın olsa dahi sacrifice demon spelliyle one-shotlayabiliyo. Biliyosundur bunu umarım :)
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ahah süpermiş. google'ladım, video da var. developerlara da sormuşlar, bug mı intended mı ne ayaksınız diye, intended demişler. teknik olarak minion, sahaya indikten sonra battlecry ile hero swap yapıyor. haliyle secretlar falan da işe yarıyor. paladin'in 1 hp bırakan repentence'ı, mage'in mirror entity ve hunter'ın snipe'ı falan da çalışıyor, çogzel ^^ alarm-o-bot'la da inebiliyosun jarraxusu, ama o zaman da aynı mirror entity gibi sahada 3/15 minion olarak duruyor. ki o da süper, 4. round'da 15 hp'li minionun olur denk gelirse.
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Sovereign said: Sorieno said: Jaraxxus craftladım. Game changer bildiğin. Nasıl bir deck üzerine gitmeli Jaraxxus varken, control ama nasıl control? Milliyet yazarı başlığı oldu. Jaraxxus'u açınca, karşındaki warlocksa seni 15 canın olsa dahi sacrifice demon spelliyle one-shotlayabiliyo. Biliyosundur bunu umarım :) Bunu biliyorum. E teknik olarak minion'sa peki power overwhelming ya da Demonfire işe yarıyor mu acaba diye merak ettim; said: Because Lord Jaraxxus counts as a hero once put into play (not a minion), Demonfire cannot be used to grant the player +2/+2. denmiş, bu da saçma olmuş.
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 saçma değil, demon ama minion değil http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20130606215546/hearthstone/images/thumb/c/c2/GrimoireofSacrifice.png/250px-GrimoireofSacrifice.png
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 su oyunda neredeyse tum classlardan deckim var ama jaraxxus lu control dekiyle rakibi gozyaslari icinde ezerken OBLIVION!!! spamlemek kadar eglenceli birsey yok
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Of ranked oynamaktan baygınlık geldi. Daha rank 15im, millet böyle yarım saat düşünerek bütün kartlarının üstünden tek tek geçerek oynamaya başladı falan. Al tamam al al yendin diye concede atıyorum yeminle. Şu nozdormunun düşük manalısını yapsınlar yeminle ne var ne yok DE eder craftlar, bütün decklerime koyarım
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aynı baygınlık bana da geliyor. ulan ne düşünebilir iki saat ne düşünebilir bir insan çıldırıyorum adamın 3 manası 2 kartı var yarım saat düşünüyor. lord jaraxxusla ilgili videolar izlerken de şu adama denk geldim http://www.youtube.com/watch?v=_pTOIMHMr1k abi zaten yapabileceğin hamle belli 2 dk eli kartın üstünde bekliyor turne basması 10 saniye sürüyor ulan tutup kafasına monitöre gömerim yanımda olsa herif tipe bak ya
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesajımda çok fazla yemin etmişim çarpılabilirim Peki bi yaraksusun kontrol decki nasıl oluyor?
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 efsane olmuş o ya. jaraxus öyle ama artosis başgan da 3hp'den comeback ile yenildi dün. chatten summonladılar resmen
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 o videoyu yaşadım ben. daha yeniyim. ilk gün bir kaç maç yaptım. priest geldi sonra karşıma. baya ağır eziyorum 20 küsür hp var bende adamın 3-5 bi şey kaldı. sonra adını hatırlamadığım bir kart indirdi. özelliği atağı her zaman hpsine eşit olur şeklinde. 5 atak 5 hp li kart. sonra buna priest spell kartını bastı. kart hp yi ikiye katlıyor. 10 a 10 oldu kart, hemen aynı turn peşine o karttan bir daha bastı 20 ye 20 oldu o kart asdfghh bi kodu öldüm tabi.
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 açtım serdar ortaç dinliyorum http://i.imgur.com/PgITW0x.png hayat beni neden yoruyosun
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hiç bir şey yapmadan paslıcan o eli. belki bi turn daha döner.
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 tam 17 damage vuruyor ki. herifin 1 hpsi kaldığında eline gelen kart 6/5 taunt bu arada.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 5 Mind control olan Priest deck yaptım arena da. Nasıl bir mantıksa 7 tane mind control geldi. Ama 2 sini almadım. Hakikaten 10 mana olayı büyük nerf olmuş. 8 mana olsaydı kesin 12 win alırdım. 7 win zar zor çıkarabildim. Bazen elimde ki 5 karttan 4'ü mind control oluyordu.
Öne çıkan mesajlar