Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yararı yok. ne kadar iyi oynadığını görüyorsun işte yukarı tırmandıkça. competition

unranked oynarsan genellikle daha kolay rakipler gelir. ama 5 legendary'li dekcler de gelebiliyo, adam hayvan deckiyle girip unranked'e gold kasıyo :D
Mesaj tarihi:
sabonis said:

yararı yok. ne kadar iyi oynadığını görüyorsun işte yukarı tırmandıkça. competition

unranked oynarsan genellikle daha kolay rakipler gelir. ama 5 legendary'li dekcler de gelebiliyo, adam hayvan deckiyle girip unranked'e gold kasıyo :D

amac para kasmak 3 win 10 gold o zaman rank girmem hic su anda
Mesaj tarihi:
Ehah oyun feci keyifli ya ama hiç birşeyin garantisi yok. Az önce 6 canımla 26 canı olan adamı devirebildim priest ile başkalarıyla oynarken de onun gerginliğini yaşıyorum resmen
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Jaraxxus craftladım. Game changer bildiğin.
Nasıl bir deck üzerine gitmeli Jaraxxus varken, control ama nasıl control?
Milliyet yazarı başlığı oldu.

Jaraxxus'u açınca, karşındaki warlocksa seni 15 canın olsa dahi sacrifice demon spelliyle one-shotlayabiliyo. Biliyosundur bunu umarım :)
Mesaj tarihi:
ahah süpermiş. google'ladım, video da var. developerlara da sormuşlar, bug mı intended mı ne ayaksınız diye, intended demişler.

teknik olarak minion, sahaya indikten sonra battlecry ile hero swap yapıyor. haliyle secretlar falan da işe yarıyor.

paladin'in 1 hp bırakan repentence'ı, mage'in mirror entity ve hunter'ın snipe'ı falan da çalışıyor, çogzel ^^

alarm-o-bot'la da inebiliyosun jarraxusu, ama o zaman da aynı mirror entity gibi sahada 3/15 minion olarak duruyor. ki o da süper, 4. round'da 15 hp'li minionun olur denk gelirse.
Mesaj tarihi:
Sovereign said:

Sorieno said:

Jaraxxus craftladım. Game changer bildiğin.
Nasıl bir deck üzerine gitmeli Jaraxxus varken, control ama nasıl control?
Milliyet yazarı başlığı oldu.

Jaraxxus'u açınca, karşındaki warlocksa seni 15 canın olsa dahi sacrifice demon spelliyle one-shotlayabiliyo. Biliyosundur bunu umarım :)

Bunu biliyorum.
E teknik olarak minion'sa peki power overwhelming ya da Demonfire işe yarıyor mu acaba diye merak ettim;
said:
Because Lord Jaraxxus counts as a hero once put into play (not a minion), Demonfire cannot be used to grant the player +2/+2.

denmiş, bu da saçma olmuş.
Mesaj tarihi:
saçma değil, demon ama minion değil

http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20130606215546/hearthstone/images/thumb/c/c2/GrimoireofSacrifice.png/250px-GrimoireofSacrifice.png
Mesaj tarihi:
Of ranked oynamaktan baygınlık geldi. Daha rank 15im, millet böyle yarım saat düşünerek bütün kartlarının üstünden tek tek geçerek oynamaya başladı falan. Al tamam al al yendin diye concede atıyorum yeminle.

Şu nozdormunun düşük manalısını yapsınlar yeminle ne var ne yok DE eder craftlar, bütün decklerime koyarım
Mesaj tarihi:
aynı baygınlık bana da geliyor. ulan ne düşünebilir iki saat ne düşünebilir bir insan çıldırıyorum adamın 3 manası 2 kartı var yarım saat düşünüyor. lord jaraxxusla ilgili videolar izlerken de şu adama denk geldim

http://www.youtube.com/watch?v=_pTOIMHMr1k

abi zaten yapabileceğin hamle belli 2 dk eli kartın üstünde bekliyor turne basması 10 saniye sürüyor ulan tutup kafasına monitöre gömerim yanımda olsa herif tipe bak ya
Mesaj tarihi:
o videoyu yaşadım ben.

daha yeniyim. ilk gün bir kaç maç yaptım. priest geldi sonra karşıma. baya ağır eziyorum 20 küsür hp var bende adamın 3-5 bi şey kaldı.

sonra adını hatırlamadığım bir kart indirdi. özelliği atağı her zaman hpsine eşit olur şeklinde. 5 atak 5 hp li kart.

sonra buna priest spell kartını bastı. kart hp yi ikiye katlıyor. 10 a 10 oldu kart, hemen aynı turn peşine o karttan bir daha bastı 20 ye 20 oldu o kart asdfghh

bi kodu öldüm tabi.
Mesaj tarihi:
5 Mind control olan Priest deck yaptım arena da. Nasıl bir mantıksa 7 tane mind control geldi. Ama 2 sini almadım.

Hakikaten 10 mana olayı büyük nerf olmuş. 8 mana olsaydı kesin 12 win alırdım. 7 win zar zor çıkarabildim.

Bazen elimde ki 5 karttan 4'ü mind control oluyordu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...