FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Allah bozmasın daha tek kuruş vermedim oyuna. Benim için bu oyundaki en büyük iki zevk; çok istediğim yeni bir kartı bulma ve arenada 7+ galibiyet sonrası her maçın o heyecanı. Bu sebeple çok büyük konuşmayayım ama pack almam, ancak goldum biterse arena için para kaptırırım o da şimdilik uzak ihtimal görünüyor.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arenaya girilir de pack almak saçma zaten.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Hehe en sinir oyunu ben priest olarak rakibe yapmıştım, 1 turn sonra geberecekken lightspawn ı bufflaya bufflaya 1 shot kill yaptırdım =P
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Liebe said: abi biz sana asıl olayın legendary kartlarda olmadığını anlatmaya çalıştık. legendary kartlarla da bir yere kadar gidebilirsin, kas bakalım akşama kadar ranked game dediğim anlayacaksın. oyunda sağlam bir stratejin yok gibi geliyor bana çünkü hep kartlara kızıyorsun, ben dün arenada magei ezerken yerden çektiği ragnarosa yenildim stealth 7/5ime vurdu random olarak arada böyle etkileri oluyor legendarylerin yapacak bir şey yok ama hep de kartlar yüzünden değil şanssızlığıma ve rng a laf ediyorum ben legendary'siz, oluru max rank 8 falan gibi gördüm ben. sonra iyice boku çıkıyor. ama sadece 1 epic 5-6 rare kullanarak rank 9 oldum ben. şimdi legendary koydum 6 oldum ama yok 6'nın üstüne çıkamayacağım muhtemelen. paladin ve warlock'lar inanılmaz ters geliyor ve rank 7'nin üstü sadece warlock-paladin.
tunca Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ice blockun silencelanabilmesi lazım 3er manaya 2 tur immune nedir ya
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dün massan'ı izledim adam bir lock deckiyle 15ten 3e geldi.. bende sadece lerooy dısında aynısını yaptım 5te 5 gittim devam etmedim ama baya iyi bir deck. bakalım bulabilirsem koyarım buraya. öyle aman aman da kartlar yok bir slyvanas bir de lerooy var legendary olarak. aha bu;
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 İce block a gelene kadar var cok op lar.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 FreEmoon said: Allah bozmasın daha tek kuruş vermedim oyuna. Benim için bu oyundaki en büyük iki zevk; çok istediğim yeni bir kartı bulma ve arenada 7+ galibiyet sonrası her maçın o heyecanı. Bu sebeple çok büyük konuşmayayım ama pack almam, ancak goldum biterse arena için para kaptırırım o da şimdilik uzak ihtimal görünüyor. Evet abi hele böyle güzel bir hamle yapıp kontrol sendeyken ve turn karşıdayken hatim falan indirebiliyorsun consecrate falan gelmesin diye ahuah
aente Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bans#2506, ekleyin beni de, döve döve eze eze meyc olmayı öğretin bana da, deckinizi üstüme atın ağırlığından ezilip öleyim fsgh. (hakkatten az traininge ihtiyacım var el atın)
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 14`e geçtim, 4 maç yaptım, 3 lock 1 mage, hepsi rush. Benim pala deck mid/late, tutunamıcam gibi.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 adam çocuk sahibi oldu, çocukla ilgileneceğine önüne geleni oynuyor
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Çocuk 2.5`u bitirdi, ben oynarken kucağıma gelip turn karşıdayken griffin le, karpuz havuç turpla oynuyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sanırım hearthstone yerine farmville oynuyorsun sen babuş
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 -Deno- said: farmville gibi evet http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vthcb.jpg
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 işte blizzard çocuklu oyuncuları bile düşünmüş.. ama gerçekten iyi düşünülmüş turn karşıdayken oyalanmak içi iyi oluyor.
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu satın alınan kartlar betadan sonra kalıcakmı yoksa gidiyormu.
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gidiyor, ondan para verip alıyoruz, gitsin diye.
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kalacak bildigim kadariyla ya da o kadar dust verseler de olur.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Denoya tokat gibi cevap. Dreagloth ağzının payını vermiş.
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Blizz said: Opt-ins for the closed beta test will end on January 7; we plan to invite everyone who opts in by that date to the closed beta test at some point before the open beta begins. So keep playing, testing, and amassing your Hearthstone collection, as we do not plan on performing another card data wipe.
syd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Sorma ya gecen bi priest elimdeki karti kopyaladi Hogger mi hoger mi ne onu koyunca mirror entitiyle alip spelle benimkini yok etti. Ragnarosumu ve hocami da mind controlle caldi Feci madur oldum Fireball spamlayan priest mi olur??? Hos adamain atmasina gerek kalmadan ragnaros bitirdi ama bir el daha uzasa atiodu Edit: oyun sonu yere atipip herkestr 1 er 1er kart gelirken spamlanan fireball candir inyormaynd said: Masticore said: http://i.im gut.com/2IAEKiz.jpg fetullah hoca ile oynamak eğlenceliymiş Oha kart çok iyiymiş.
aente Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bir tane basic mage deck yaptım elimdeki kartlar ile ama oynatmıyor basamıyorum play'e, x var üzerinde sebebi nedir? 30 karta tamamlamamışım -.-
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 30 kart yoktur decte kontrol et sfds
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 pff arena yaptım, 3 winde kaldım. 1 pack, 25 gold ve lightspawn geldi :< epic falan da değil, bildiğin dümdüz lightspawn, 10 dust ediyor.
Öne çıkan mesajlar