Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu başlıktan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Biri bana bunun invite'ını yollasın ya, okuyorum okuyorum thredleri bi tarafım şişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 3-3 yaptım arenada ilk defa. 1-3 bitirdiğim öteki 2 arenadan daha kötü çıktı auaheus bu arada gold kartların bir avantajı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Abi hala bana invite yada key atan yok, vallahi tek reaction image koymam o key gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 valla cerceveleri daha sekil, bir de resimler hareketli haha. ha bir de patlatirsan, normalinin 4 kati dust veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 oynamayıversin resimler harry potter mı lan bu hareketli resimler sfsdf direk patlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 E zaten oyuniçi arada verilen tiplerde "golden kartları patlatın gitsin" diyor blizzard kendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ama levella gelen basic gold kartlar patlamıyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi ahahahahah ilk elde innervate ve +1 mana kartı geldi direk yere 4 tane murloc açtım adam göz yaşları içersinde yenildi. replace bile yapmadım ya hahaha inş aynısı benim başıma gelmez :D http://i.imgur.com/rL61WL8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bana da öyle olmuştu bir kere lock'un biri murloc destesi açmıştı 3. elde öyle bakakalmıştım. druid ile murloc ilginç bir kombinasyon olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 çılgın atıyorum bu deste ile, 8 yada 9 win 2 mağlubiyet aldım. bu çektiğim sste adam grunt atmıştı claw açıp onu indirip dayıyı dövmeye devam ettim mesela. druidle nefis kombine oluyor bufflar falan cuk oturuyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hala gelmedi beta key :'((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 al hadi kıyamadım 01010000010101010100110101000001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Hala beta gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi böyle ağlayanları görünce bombilo dan key alıpta 3-5 kere oynadığım için utanıyorum. keşke böle yana yakıla arayan birine gitseydi key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ya bu reconnect in bir an önce gelmesi lazım. Server side disconnect bile bana lost yazılıyor, bitirdiğim oyunu kaybettim bu malaklar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ooooooooyyyyyyyyyyyyyy inanılmazzzzzzz... adamın bunu akıl etmesi bile çok iyi, benim aklıma gelmeyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi su mind control harbiden bir an once nerflensin, lutfen. bu nedir ya? tek turnde biriktirdigim 6 kartla full combo cekip Edvin VanCleef dropluyorum, adam mind control atıyor "sorry" cekiyor. "fuck you" lazim direk emote olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 off zart diye disconnect oldum mis gibi roquea karşı direndim kartlarını bitirdim herifin ve boardı kontrol altına aldım. bütün hevesim kaçıyor böyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sabonis said: ooooooooyyyyyyyyyyyyyy inanılmazzzzzzz... adamın bunu akıl etmesi bile çok iyi, benim aklıma gelmeyebilirdi. süpermiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ucunbiri said: abi su mind control harbiden bir an once nerflensin, lutfen. bu nedir ya? tek turnde biriktirdigim 6 kartla full combo cekip Edvin VanCleef dropluyorum, adam mind control atıyor "sorry" cekiyor. "fuck you" lazim direk emote olarak. hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sabonis said: ooooooooyyyyyyyyyyyyyy inanılmazzzzzzz... adamın bunu akıl etmesi bile çok iyi, benim aklıma gelmeyebilirdi. ooof içim acıdı lan çok kötü çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 10 numara finish olmuş. Tebrik etmek lazım adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 cok iyiymis o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar