bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bu akşam deneyecem bakalım baya iyi görünüyor ama kombat her türlü 7-8 saat gibi bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 elim çok feci gidiyor da alıp bitirmediğim çok oyun birikti bahanesiyle indirim bekliyore. bi de ram'im işlemcim falan yetiyor da 4gb ekran kartı yerine iki tane 2 gb'lık nvidia 755m (sli) kurtarır mı diye de düşünmüyor değilim. oyun sli desteklemiyormuş çünkü. demosu olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 inmedi ki bi anasını satayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 %25 indirim http://www.merlininkazani.com/Shadow_of_Mordora_25_indirim-oyun_haber-77330p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aldım 3 chief kestim iş çıktı pöf be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Bildiğin vasat konsol oyunu işte, bu seferki lotr temalı. Oyunun %95'i combat da ne combat. mesela 6 orc takım olarak beraber yürüyorlar. shift'e (stealth) basılı tutarak 1 shot 1 kill 10 saniye sürmüyor, sonra hareketlerde en ufak bi delay yok; son sanisede block da yapsan direk ışık hızıyla saldırıyı kesip, başarılı şekilde blockluyorsun; zaten simge çıkıyor üstüne saldırı geliyor, right click yap panpa diye. İleride nasıldır bilmiyorum da, 10 tane falan miniboss(?) kestim blocklamaya dahi gerek yok sadece left click yetiyor arada e'ye basıyorsun falan öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben gayet öldüm birinde 2 kere, adam summn lıyor deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 of nasıl ölüyosun ya ben onu mouse'u dilleyerek geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 19-20 gb boyutunda HD pack ve dlc içinde olan versiyonlar çıkmış. Oyunu kurunca 47gb oluyor. Nasıl sıkıştırmışlarsa helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Saeros said: of nasıl ölüyosun ya ben onu mouse'u dilleyerek geçtim o dil hmmhmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Anamdan doğduğuma pişman ettiler. Kafamı kıçıma soktular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben de 1 kere öldüm lan 1 captain a girdim, pack üstüne pack çağırdı pij en son 3 pack + 3 captain oldu tek fight adı captainse tabii, elite orçlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 batman oyunlarından alışık olunca combata baya yardırılıyor ama bazen çok fazla orc geliyor kaynıyorsun arada. ps4 te oynadım biraz da baya olmuş ya oyun. Çalmışlar ama kaliteli çalmışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 DS + DS2 + AC serisi + Batman Arkham serisi sonrası elbette kolay geliyor. Ama ölenleri de horlamayın. 3 komutan, zehirli cirit atan cücükler, berserkerlar, guardlar ve bunlar yetmezmiş gibi ortamı caragorlar bastığında ölenler var. Bkz ben, e normal yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bağırsaklarımdan halat yapıp, gözlerimi kaşık ile oydular. dynamic difficulty var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Torrentingen yapıyorum şuan. $59.99 hakedecek kadar beğendirirlerse gider orjinalini de alırız evelallah. Kaliteli Orta Dünya oyunu canım, kolay mı buluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bir Uruk beni farmladı resmen. İsimsiz gruntken warchief bodyguard oldu. Baya nefret ettim kendisinden, en sonunda öldürüp kendi intikamımı aldım. Nemesis istemi çok başarılı ya. Bunlar nasıl Assassins Creed'den çaldıysa Ubisoft'ta aynen Nemesis'i alıp AC ye koymalı. Orc yerine Templar koysalar, Mordor yerine de Paris filan olsun işte tamam sdf http://www.youtube.com/watch?v=n1uWrw0SZ5Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 High texture pack varmis. 6870 dengi kartla deneyen var mi? Fps nsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ben de captainler hep dip dibe hadi 2 tane olunca ok ama 3. geldiği an direk game over oluyor gerçi daha 2. skilleri bile açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Oyun bitti, ben çok memnumum, gayet eğlendim. Tişikiler. Şimdi yan görevler akar bir de season pass deneriz oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ulan okçu vardı bi tane normal, oyun başında kesti bala göte bi tane her yerde karşıma çıkıp öldürmeye başladı sauronu falan geçti artık supreme orc leader of the universe olcak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bitane orc var. Seni yazdım oğlum dedi. Ağzımı yüzümü kırıyor her gün. Ben NPC o player oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 stormeagle said: Seni yazdım oğlum dedi. sdfsd lan çok merak ediyorum şu oyunu ya bakalım ben de oynayabilicem galiba yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Hiç bulaşma. Ben bu kadar kindar oyun görmedim. Norsko'nun karısı oldum resmen. Hiç AC oynamadım ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 sistem gereksinimleri nasıl, kastırıyor mu çok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar