Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Dün Zaman'da okudum, tüm ülkenin toplu taşım sistemi aynı karta ve fiyata bağlanacakmış. Ankara, Konya ve Eskişehir'de deneyeceklermiş. Kaynak bulmaya üşendim şimdi ama haber buydu. Gazeteyi parçalayıp kaplama kağıdı yaptım sonra da, başka ne haber zardı içinde bilmiyorum. Bunarada tarasım olarak cidden iyiymiş Zaman, güzel dizgisi, tasarımı, renkleri, typography'si filam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 zaman ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mainstream diye şakirt oldu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Zaman'ı geçin ama fiyat nasıl ayarlanacak anlayamadım. Ülkenin her yerinde aynı fiyat okursa Ankara'nın 2TL'sini her yere yayar Melih bakan olduğunda. Bir de yeni sistem masrafı diye 1TL filan zam yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 GERGE said: Dün Zaman'da okudum ... GERGE said: Zaman said: http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/large/neutral-suspicious-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 istanbulda nasıl ki abi fiyatlar ben hiç binmem etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 axe aynen benim ifadem lan ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 her yerde aynı kart olması güzel ama aynı fiyat tartışılır mesela istanbulda bir uçtan bir uca gidiyorsun 2lira gibi bir ücret ödüyorsun (atıyorum) gidip izmitte 3km için lira vermek sacma gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ivır zıvır sarmak için kalın gazete gerekti, akşam 9'da bir o kalmıştı. Bu arada Ankara'da 3-5km gidiyorsun 2TL veriyorsun. Dünya'nın en pahalısı Ankara diyorlardı bir zamanlar, hala öyledir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Zamani tersten okuyun gozlerinize inanamatacaksiniz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 tüm illerde geçerli akbil işte. ücret büyü ihtimalle şehir ve ulaşım sistemine göre değişir. kredinden düşer. aslında temassız kredi kartı bu işler için var. yaygınlaşşada rahat etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Fin said: Mainstream diye şakirt oldu ahahahah hahahahahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Nfc yaygınlaşsa asıl, telefon olsa hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Saçma bişi müzekart mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 melih bakan olunda ulaşım iptal olacağı için sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hayır yani memleketin her yerinde toplu taşıma mı varmış, belediyeye ait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 en son bursada bukart ile belediye anlasamadı diye bazı otobüslerden kartlı sistem kalkmıştı hahaha bu sistem olursa neler döner düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sene 2013 Ankara'da hala aylık ücretli sistem yok. * Küfür yerleştiriniz. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Minibüsçüler ve halk otobüsçüleri kartlara düşmanlar, hep ellerine en yüksek fiyattan nakit verilsin istiyorlar. Kart yüzünden eksik alınca veya vergisini verince fıttırıyor hanzolar. Çocuğumu keserim arabamı yakarım diye kazan kaldırırlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 konya'da otobüs talebe doksan kuruş. şimdi kafalar karışsın. bizim eski ev merkeze yaklaşık 7-8 kilometreydi. çoğu seferin uzunluğu da 10 falandır tahmin ediyorum tabi yanlış olabilir tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bence başlık yanıltıcı, olmayacak bir şeyi sanki kesin olacak gibi yansıtmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ihalesi yapilmis bile sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kart aynı olur. Düşen miktar farklı olur şehirden şehire, zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 benim bildiğim kart aynı, fiyatlar farklı. pek gereksiz gibi geldi bana. ama sağlam tracking. facebooka bile gerek yok kimin nerede olduğunu bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar