Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni toplutaşım projesi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dün Zaman'da okudum, tüm ülkenin toplu taşım sistemi aynı karta ve fiyata bağlanacakmış. Ankara, Konya ve Eskişehir'de deneyeceklermiş.

Kaynak bulmaya üşendim şimdi ama haber buydu. Gazeteyi parçalayıp kaplama kağıdı yaptım sonra da, başka ne haber zardı içinde bilmiyorum.

Bunarada tarasım olarak cidden iyiymiş Zaman, güzel dizgisi, tasarımı, renkleri, typography'si filam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Zaman'ı geçin ama fiyat nasıl ayarlanacak anlayamadım. Ülkenin her yerinde aynı fiyat okursa Ankara'nın 2TL'sini her yere yayar Melih bakan olduğunda. Bir de yeni sistem masrafı diye 1TL filan zam yapar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ivır zıvır sarmak için kalın gazete gerekti, akşam 9'da bir o kalmıştı.

Bu arada Ankara'da 3-5km gidiyorsun 2TL veriyorsun. Dünya'nın en pahalısı Ankara diyorlardı bir zamanlar, hala öyledir sanırım.
Mesaj tarihi:
tüm illerde geçerli akbil işte. ücret büyü ihtimalle şehir ve ulaşım sistemine göre değişir. kredinden düşer.

aslında temassız kredi kartı bu işler için var. yaygınlaşşada rahat etsek.
Mesaj tarihi:
Minibüsçüler ve halk otobüsçüleri kartlara düşmanlar, hep ellerine en yüksek fiyattan nakit verilsin istiyorlar. Kart yüzünden eksik alınca veya vergisini verince fıttırıyor hanzolar. Çocuğumu keserim arabamı yakarım diye kazan kaldırırlar valla.
Mesaj tarihi:
konya'da otobüs talebe doksan kuruş. şimdi kafalar karışsın.
bizim eski ev merkeze yaklaşık 7-8 kilometreydi.
çoğu seferin uzunluğu da 10 falandır tahmin ediyorum tabi yanlış olabilir tahminim.
Mesaj tarihi:
benim bildiğim kart aynı, fiyatlar farklı. pek gereksiz gibi geldi bana. ama sağlam tracking. facebooka bile gerek yok kimin nerede olduğunu bilmek için
  • Yeni Oluştur...