Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Dün Zaman'da okudum, tüm ülkenin toplu taşım sistemi aynı karta ve fiyata bağlanacakmış. Ankara, Konya ve Eskişehir'de deneyeceklermiş. Kaynak bulmaya üşendim şimdi ama haber buydu. Gazeteyi parçalayıp kaplama kağıdı yaptım sonra da, başka ne haber zardı içinde bilmiyorum. Bunarada tarasım olarak cidden iyiymiş Zaman, güzel dizgisi, tasarımı, renkleri, typography'si filam.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Zaman'ı geçin ama fiyat nasıl ayarlanacak anlayamadım. Ülkenin her yerinde aynı fiyat okursa Ankara'nın 2TL'sini her yere yayar Melih bakan olduğunda. Bir de yeni sistem masrafı diye 1TL filan zam yapar.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 GERGE said: Dün Zaman'da okudum ... GERGE said: Zaman said: http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/large/neutral-suspicious-l.png
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 istanbulda nasıl ki abi fiyatlar ben hiç binmem etmem
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 axe aynen benim ifadem lan ahahhahaha
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 her yerde aynı kart olması güzel ama aynı fiyat tartışılır mesela istanbulda bir uçtan bir uca gidiyorsun 2lira gibi bir ücret ödüyorsun (atıyorum) gidip izmitte 3km için lira vermek sacma gelir
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ivır zıvır sarmak için kalın gazete gerekti, akşam 9'da bir o kalmıştı. Bu arada Ankara'da 3-5km gidiyorsun 2TL veriyorsun. Dünya'nın en pahalısı Ankara diyorlardı bir zamanlar, hala öyledir sanırım.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Zamani tersten okuyun gozlerinize inanamatacaksiniz!!!
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 tüm illerde geçerli akbil işte. ücret büyü ihtimalle şehir ve ulaşım sistemine göre değişir. kredinden düşer. aslında temassız kredi kartı bu işler için var. yaygınlaşşada rahat etsek.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Fin said: Mainstream diye şakirt oldu ahahahah hahahahahaahha
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Nfc yaygınlaşsa asıl, telefon olsa hepsi.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 melih bakan olunda ulaşım iptal olacağı için sorun yok...
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hayır yani memleketin her yerinde toplu taşıma mı varmış, belediyeye ait?
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 en son bursada bukart ile belediye anlasamadı diye bazı otobüslerden kartlı sistem kalkmıştı hahaha bu sistem olursa neler döner düşünemiyorum
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sene 2013 Ankara'da hala aylık ücretli sistem yok. * Küfür yerleştiriniz. *
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Minibüsçüler ve halk otobüsçüleri kartlara düşmanlar, hep ellerine en yüksek fiyattan nakit verilsin istiyorlar. Kart yüzünden eksik alınca veya vergisini verince fıttırıyor hanzolar. Çocuğumu keserim arabamı yakarım diye kazan kaldırırlar valla.
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 konya'da otobüs talebe doksan kuruş. şimdi kafalar karışsın. bizim eski ev merkeze yaklaşık 7-8 kilometreydi. çoğu seferin uzunluğu da 10 falandır tahmin ediyorum tabi yanlış olabilir tahminim.
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bence başlık yanıltıcı, olmayacak bir şeyi sanki kesin olacak gibi yansıtmışsın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ihalesi yapilmis bile sanirim.
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kart aynı olur. Düşen miktar farklı olur şehirden şehire, zor değil.
Trias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 benim bildiğim kart aynı, fiyatlar farklı. pek gereksiz gibi geldi bana. ama sağlam tracking. facebooka bile gerek yok kimin nerede olduğunu bilmek için
Öne çıkan mesajlar