Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 huehuheeu fun fun fun fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Norak said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bethsoft.falloutshelter teşekkür ederim, linklemesen öyle arıycaz storeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ohaa ilk kutumdan T-60F Power armor çıktı. Nası mutlu oldum anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bana rare bi karakter, silah, deri ceket vs cikti ilk gorevlerden gelen kutularla explorationa yoladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 noluyo ya android peasant lar hype i geriden mi takip ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 141 mb, ah ulan kota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 T-60F Power armor+Gauss rifle, 3'er de stim ve radaway verdim yolladım keratayı. Ne kadar explore o kadar salvage yazıyor. Bakayım 1 gün sonunda neler bulacak. Acayip ballıyım lan şu packler konusunda sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 geri çağırmazsan ölene kadar devam ediyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Fallout 4 crafting will be entirely optional http://www.pcgamer.com/fallout-4-crafting-will-be-entirely-optional/ Her haber aşkımızı tutkulu bir bekleyişe .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 serinin önceki oyunlarında zorunlumuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 LethE said: serinin önceki oyunlarında zorunlumuydu? F4 eski oyunlardan çok Skyrim in geliştirilmiş hali. Bu bilgi farklı kaynaklarda Dolaylı olarak belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 android emulatoru ilemi oynasam ya :( fakir iphone4s acmiyor bile oyunu meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kizillelma said: LethE said: serinin önceki oyunlarında zorunlumuydu? F4 eski oyunlardan çok Skyrim in geliştirilmiş hali. Bu bilgi farklı kaynaklarda Dolaylı olarak belirtildi. Skyrimde crafting zorunlu muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 vault disina gonderirken iyice kusatip gondermek lazim oyle 1 stimpack 1 radaway verince mefta oluyor tipler :P 6-7 saatte 3-4 silah 4-5 kiyafet, 400+ kapak buluyor bide kiyafetler kadin/erkek ayri ayri o yuzden 1 ondan 1 ondan gondermek daha iyi gibi. f4 icin seslendirme yapanlarla roportaj, 107k (170 de olabilir tam anlasilmiyor) satir dialog var diyorlar, vegas 65k, dai 80k, w3 35k. ana karakterlerin de m/f olarak ayri ayri 13-15k satir seslendirmesi varmis. bunda rekor ya kotor mmo yada deus ex hr da olmasi gerek 200k + ile. bunlara tabi efekt atlama ziplama vs sesleri dahil degil. http://www.youtube.com/watch?v=tA-wsVrO2fo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Launchbox dan lvl34 jericho cikti 15 stim 8 radaway verdim gonderdim 5 saatte daha hp %80 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 geri gelmesi iste gidis suresinin yarisi, olunce reslenebiliyor zaten. bide adam disardayken vault raider saldirilarina vs acik oluyor o ara, girise yakin olan herkese silah vermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bu statlar ne işe yarıyor? atıyorum water treatmentın statı nedir falan. inşa menüsünde yazıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Perception Altinda bas harfi yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Fakir platformuna yeni mi geldi shelter? Çoktan sıkılıp sildi insanlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Napak oturup ağlıyak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 şu farmville'e para yatıranlar utansın gerçekten. yaratıcı hiçbir şey yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Fallout5 umarım paralı mod desteği ve shelter buildingle birlikte gelip sattığı ingame cratelerle bethesdaya milyarlar kazandıracak. Mmmmmhhhh IMMERSHUNZ diye alıp oynayacak çok ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bu fallout shelter surekli mi ilgi istiyor hacit? sadece acik oldugu saatlerde sure ilerlemesi opsiyonu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ben de aynı şeyi düşündüm, sonra rl para ile sattıklara botu gördüm, kıs kıs güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar