Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ikisini de oyna sırayla? nv spin-off expansion gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 3th personu biraz daha ozenli olsa oyniycam cok basladim ama fp bakisi sevemedim hic bir oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 New Vegas her şeyiyle çok daha iyi, insanlar neyini tartışıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 nv 10 kat falan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 F3 de en son filtrelemeyi ve bitirmiştim sonra dlc mi expansionlara mı ne geçmişti kaldı sonra :P save den devam etsem oynanışı bile unuttum eheh, vegas ı henüz hiç oynamadım bile. F3 ü 2 defa bitirmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 pour it up pour it up why should i fallouuuutt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Iyyy ne çok kıllatmışsınız, New Vegas tabiiki Fallout 3'ten daha iyi. Fallout 4'te ikisinin arasında olacak ( umarım ). Kötü olsa da gelecek oyun, adamlar altın madenini buldu, bu seriyi abuse edecekler. Ve yinede satın alacaksınız. Fallout izometrik oynanır diyenler gitsin tactics,1 ve 2 yeniden oynasın. Ben sahsen power armora coskuyu verip icinden raider katletmeyi merak ediyorum. Bide fallout bible okuyun moda girin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Nv tekrar yukledim alismak zorundayim su first person olayina artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bingildak said: nv 10 kat falan daha iyi Şu. Aynı boktan motoru kullanmak zorunda kalmalarından kaynaklanan sıkıntılar yine var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 aquila said: Fallout 4 hakkındaki bu tartışmanızı hayranlıkla takip ediyorum. donald trump basgan olcakmis olm dusunsene. o degilde, su collector telefon bilekligi seyi cogu yerde tukenmis PC icin, millet xbone versiyonlara saldirmis sirf alabilmek icin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bu arada bilmeyenler için, o bileklik için yapılan appi kullanmak için bilekliğe gerek olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 kartondan yapariz, close enough, http://i20.photobucket.com/albums/b211/sasquatch_alex/DSCN3822.jpg yeterli duct tape varsa power armor bile yapilir icabinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 su mobil oyunda androide bikac ay icinde gelcekmis, heralde oyun cikmadan falan anca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Plastik bileklik alıyosun, kullanmak icin ayrıca ona ozel tablet satın alman gerekiyor. Boyle CE rezilligi Blizzort'ta bile gorulmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Tablet değil telefon. Bir de bir çok telefona uyumlu diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 "bir çok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 demodaki gosterilende iphone var iste hangisi ise modeli, ondan buyuk olursa sıgmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 "Designed to accommodate a variety of smartphone devices* with customizable foam inserts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Sam cevab verememiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=DqQqeEgWb7Q said: - Interior's still require loading - The dog doesn't die (this applies to all companions apparently). So provided you've set them as your companion, they can't be killed. The way he explained it though makes it seem like it's possible to kill them when they aren't in the "companion" state. But while they're your companion they can't be killed. - You don't have to take the dog with you. It's just like any follower. - The dog can go down and be incapacitated, and you can actually run up to him and jam a stimpak into him to get him back up. Not sure if this applies to all followers. - The Mister Handy robot (Codsworth) is a companion in the game. He does say your name, so he's unique in that sense. - And yeah he said 'The Glowing Sea' is the section of the map where the bomb actually fell, so it's got the classic Fallout 3 look to it. - Radiation storms from 'The Glowing Sea' can flare up and blow through the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 text to speech next-gen confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Kanuni said: 3th personu biraz daha ozenli olsa oyniycam cok basladim ama fp bakisi sevemedim hic bir oyunda. diz. umarim 4. oyunda adam gibi tps oynanisi olur. sopa yutmus gibi yuruyen karakter hic cekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hiç kimse hardcore mode geri dönecek mi diye sormamış mı bu adamlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 üçth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ops :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar