Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 http://www.forbes.com/sites/erikkain/2015/06/03/fallout-4-looks-great-but-you-still-shouldnt-pre-order/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Steamde preordera açılmış mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 179tl Allah belanı versin aral. gmg'den veya key sitelerinden alınır ancak. top seller #2 şu anda. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Go go GMG. Gerçi dolar fırlayınca 66,7 dolara geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 200 saat oynayacaksin sam helal edersin saati 1tl altinda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bombayı bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Çok büyük ihtimal palavra. Neyse, görücez E3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Seslendirme yüzünden sadece erkek ana karakter mi? Hahaha yalandır o ya sjwlar paramparça eder. Sam ve laurelin preorderlarını iptal eder! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kotaku sizintisina cok uygun gidiyor su an aciklananlar/gosterilenler onda female main icin de casting call vardi, sirf male'e shitstorm cok eglenceli olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ingame detay okuyamadım siteye girdim, product satıyorlar bol bol uyuz oldum yine. Hastası olarak samin yazılarını 1 yıl okuduktan sonra zorla F3 bitirdim.Modlar ile beraber yoklukta iyi geldi niye yalan söyleyim ama yinede pff diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 https://steamdb.info/app/377160/ İndirime girince alırız kenarda durur. Dün Skyrimi açayım dedim bi. Witcher 3den sonra iğrenç geldi karakter animasyonları, arayüz, grafikler vs. Dayanamadım kapattım. Fallout 3 ondan da beter olur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 axedice said: Seslendirme yüzünden sadece erkek ana karakter mi? Hahaha yalandır o ya sjwlar paramparça eder. Sam ve laurelin preorderlarını iptal eder! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Fallout değil Mass Effect olmuş. Steam'de yoldukları kerizlere şimdiden helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Yuh ya 179 TL. Brezilyada da Aral var herhalde o ne ya öyle heuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Brezilya ucuz olurdu bu sefer uçmuşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 steam disinda key satan yerlerde fiyatlar iyi ya 110tl falan gordum az once, ben genelde onlardan aliyorum artik ne alcaksam her turlu steamden ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 puah 179tl, bethesda falloutuna para veren kazıklanmayı hakeder styla olmuş. beğendim baya bu işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 cidden, witcher'dan sonra bu grafik kalitesi çok yavan kalıyor. ayrıca oyun wicher'ın 2 katı pahalı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 The Reaction to Fallout 4’s Graphics May Lead to Us Never Seeing an “Honest Trailer” Again 4 titanla demo oynatıp "bakın böyle oyun yapıcaz" diyenlere uymaları lazımdı cidden, halkımız bunu istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 brezilya'da r$ 249 (214 tl) rusya'da 1999 p?? (98 tl) la bu oyuna ne olmuş böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 60 dolar zaten us, 160 tl kurdan çevirince. 20 tlde aral koymuş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 her ay %75 gören new vegas ve f3'ün, f4 duyurusu şerefine %40-50 görmesi= lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 mumla arayacaksınız mesajı veriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Seru said: her ay %75 gören new vegas ve f3'ün, f4 duyurusu şerefine %40-50 görmesi= lel. abi evet... feci küfür basasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 marketing 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar