Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 For 1$ F.E.A.R. 2: Project Origin F.E.A.R. 3 Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition Lord of the Rings: War in the North BTA Scribblenauts Unlimited Batman: Arkham City Game of the Year Edition https://www.humblebundle.com/ BTA, $3.40 ile falan başlamış şuan $4.26. bence daha yukarı gider ama aldım gitti ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 off batman'leri steamden almayıp bekleyeymişim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 key vermiyor yalnız iyice engellemeye çalışmışlar herhalde alışveriş olaylarını. humblebundle sitesinden, steamgifts'teki gibi steam'e login olunuyor, öyle redeem ediyor kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Top Contributors 1. Bruce Wayne $2,100.00 çok anlamlı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hmm War in the North dandik bişiydi galiba, ama olsun katlanıcaz artık, bide AA Goty isteyen varsa gift şeyedebilirim ilk isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Yandaki paket kutusuna basinca baska link veriyor gift yapabilmek icin onu duzeltmisler iyi bari. Ben yine dagitacagim batman fear vs almayan olursa giveawayleri takip etsin :) Zere Lord of the rings disinda hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 E link nere geliyo? Maile düşmedi de bişey. Bir de ben aldıktan sonra BTA artmış, eğer düşük kaldıysa artırabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 H E P S İ V A R ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ya eheheh geçen steam indirimden tam alacakken vazgeçmiştim daha da düşer diye. Sonra joystick alınca piş olduydum. Şimdi bunu görünce parayı adamların suratına nasıl attım onun bile farkına varmadım. Benim için en anlamlı humble bundle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 4.28'e kendime aldım, sonra birader de istedi arada 4.5 olmuş iyi oldu, tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 calimero said: E link nere geliyo? Maile düşmedi de bişey. Bir de ben aldıktan sonra BTA artmış, eğer düşük kaldıysa artırabiliyo muyuz? Maile mi geliyor lan link hala allahsızlar?! asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 lan daha geçen 7.5 dolar verdim arkham asyluma allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 direk 5 dolar bastım, of ne zenginim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Silphatos said: H E P S İ V A R ! Her bundle'da aynı dramı izliyoruz resmen =/ Batman'ler olmasa çok rahat avaraj üstü basardım. Yarın LOTR için 1 dolares gömerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 fakirleri sevindiriyo bu hambıl anca yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 çaktım 5 döları aldım da oynucak mıyım acaba. scribblenauts oynarım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 scribblenauts çok eğlenceli bi oyun öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hepsi var bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 knox said: hepsi var bende ya aynen büyük hayal kırıklığı oldu ya :D muhteşem bundle ama. hatta bugüne kadarki en iyi bundle olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 mortal kombat'ı bonus olarak versinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Yaa daha yeni batmanlerin ikisini de almıştım. korktugum başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sabonis said: knox said: hepsi var bende ya aynen büyük hayal kırıklığı oldu ya :D muhteşem bundle ama. hatta bugüne kadarki en iyi bundle olabilir THQ'nun giderayak yaptığı bundle'ı da unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dün arkham city'e elim gitmişti 6.8$'a. piyango oldu bana. hiç bir oyun yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 lotr icin 1$ verdim ben de. bonus ne gelecek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar