Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play-off'u getirdim çünkü...

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Aynen, komik bir şekilde playoff'u savunanlar falan vardı. Adam yönetici koltuğuna oturma ihtimalini görünce, gözü dönüp "işlediği suçu" ballandıra ballandıra anlatmış. Hırsıza itibar edilen bir ülkede olmasak sadece şu lafı yüzünden adamın seçimlerden men edilmesi gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rezil etti kendini şu açıklama ile. Daha açıklamadığı birşey var. Resmen UEFA ile puan silme anlaşması üzerine planladı bu playoff sistemini. Fenerin puanını sileriz 10-12 civarı. Kafa kafaya gitseler bile playoff ile 5-6 puan fark olur FB şampiyon olabilir. Gördük çok güzel oldu. Hala bu alicengiz oyunları yüzünden düze çıkamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki şuan fenerasyon değil.

Helal olsun ama her yeri ele geçirdiler futbol sektöründe.

Aziz yıldırımın listesinde tescilli şikeciler var. Kendisi zaten tescilli. Şuan ki federasyon başkanı da aynı şekilde. Düşünebiliyor musunuz böyle bir avrupa ülkesi olabilsin ?

Bütün mertebeler şikeciler tarafından işgal edilmiş ama bu ülkede normal durum. Bir de çıkmış ben FB için hapis yattım diyor. Sanki büyük maharet.
Sosyal ağlarda paylaş

Hükümet kanadından direk takip ediliyorlar yalnız, banka ve avm vaadi ile çıktı Aziz baya bildiğin noluyoruz çekmiş RTE.

Siyaseti de soktular ya şu işe tiksindirdi, sırf RTE atar yaptı diye muhalefet yapacağım hastalağına CHP lideri Aziz gibi bir adamı tebrik ediyor falan. Saçma sapan işler, Aziz gidiyor kendisine ve kulübe açılan davaların elebaşlarını yönetime alıyor düşmanına yakın olmak için vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Fenerbahçe'nin son ana kadar yarışta kalmasını istedim. O dönem puan silme ihtimali vardı şikeden dolayı. Sayemde Fenerbahçe son maça kadar yarışta kaldı.

Mehmet Ali Aydınlar

Ahaahhaha, rahat rahat itiraf etti adam bunu.

Sağolsun Mehmet Ali Aydınlar sayesinde kadıköyde kupa kaldırdık

:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...