pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Fenerbahçe'nin son ana kadar yarışta kalmasını istedim. O dönem puan silme ihtimali vardı şikeden dolayı. Sayemde Fenerbahçe son maça kadar yarışta kaldı. Mehmet Ali Aydınlar Ahaahhaha, rahat rahat itiraf etti adam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Biz bunu o zamanlar kitaplarımızda mesajlarımızda yazdık. Dalga geçmeye çalıştı millet aklınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ulan oy toplıcak ya aklı sıra hemen patır patır dökmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Aynen zamanında biz bunu söylerken herkes bize giydiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Saolsun hem lig sonunda, hem playoff sonunda sevindik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Puan da silinmedi zaten, bir halta yaramadı. Bare birşey yapıyorsanız sonuna kadar gitseydiniz belki UEFA müdahale etmezdi o zaman... Salak süperfinalde bir halta yaramadı zaten sıralama bile değişmedi adalet neyse o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Fenere yararı oldu olmaz mı, Kadıköye şampiyonluk kupası geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Aynen, komik bir şekilde playoff'u savunanlar falan vardı. Adam yönetici koltuğuna oturma ihtimalini görünce, gözü dönüp "işlediği suçu" ballandıra ballandıra anlatmış. Hırsıza itibar edilen bir ülkede olmasak sadece şu lafı yüzünden adamın seçimlerden men edilmesi gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Şu adamın bi danışmanı yok mu ya demiyor mu kimse ya mehmet bi sus allahın adını verdim sus böyle oy mu toplanır manyakmısın sen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Rezil etti kendini şu açıklama ile. Daha açıklamadığı birşey var. Resmen UEFA ile puan silme anlaşması üzerine planladı bu playoff sistemini. Fenerin puanını sileriz 10-12 civarı. Kafa kafaya gitseler bile playoff ile 5-6 puan fark olur FB şampiyon olabilir. Gördük çok güzel oldu. Hala bu alicengiz oyunları yüzünden düze çıkamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hayir bide yaptigi plan daha beter etti feneri ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bugün oy toplamak için yaptığın itiraflar, yarın gelir götünü tırmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hic bisey olmaz. Tescilli sikecilere birsey olmadi bu ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 biri şike yaptım diye konuşur diğeri fener gerşde kalmasın diye play offu getirdim diye söyler. fenerli olsam utanırım bu 2 başkan adayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 hakiki fenerasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aziz ve şakşakçıları haluk ulusoyu gönderdiğinden beri heryer fenerasyon, ülken futbolunun da hali ortada... fenerbahçe türkiyedir derlerdi de itibar etmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sanki şuan fenerasyon değil. Helal olsun ama her yeri ele geçirdiler futbol sektöründe. Aziz yıldırımın listesinde tescilli şikeciler var. Kendisi zaten tescilli. Şuan ki federasyon başkanı da aynı şekilde. Düşünebiliyor musunuz böyle bir avrupa ülkesi olabilsin ? Bütün mertebeler şikeciler tarafından işgal edilmiş ama bu ülkede normal durum. Bir de çıkmış ben FB için hapis yattım diyor. Sanki büyük maharet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hükümet kanadından direk takip ediliyorlar yalnız, banka ve avm vaadi ile çıktı Aziz baya bildiğin noluyoruz çekmiş RTE. Siyaseti de soktular ya şu işe tiksindirdi, sırf RTE atar yaptı diye muhalefet yapacağım hastalağına CHP lideri Aziz gibi bir adamı tebrik ediyor falan. Saçma sapan işler, Aziz gidiyor kendisine ve kulübe açılan davaların elebaşlarını yönetime alıyor düşmanına yakın olmak için vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 playoff'u getirdim çünkü çok sağlıklı içinde gol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ahahha adam alanen bunu mu söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 pattisliborek said: Fenerbahçe'nin son ana kadar yarışta kalmasını istedim. O dönem puan silme ihtimali vardı şikeden dolayı. Sayemde Fenerbahçe son maça kadar yarışta kaldı. Mehmet Ali Aydınlar Ahaahhaha, rahat rahat itiraf etti adam bunu. Sağolsun Mehmet Ali Aydınlar sayesinde kadıköyde kupa kaldırdık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Salak işte, Azizin şike yapması kadar büyük bir olay bu da. Herkes zaten biliyordu playoffun sebebini ama böyle açıklamak nedir. Azizin ve GSlilerin ekmeğine yağ sürdü hıyar Mali işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Fener icin hapis yattima counter lazimdi, ama bu pek olmadi galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aziz'in aksine araba çalmaya gittiğinde anahtarı sokmuş ama vazgeçmemiş sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar