ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Önceden yatiranlarin paralari iade edilecek falan diyolar doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Hayatı boyunca devletten iade para alan olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 devlet değil ama ziraatt bankasından aldım ben. o da yarı devlet dairesi zaten. hesap işletim ücretlerinin iadesini talep ettim, vermediler. dökümleri alıp tüketici hakem heyetine gittim. toplamda 94 lira mı ne iade çıktı, 5 senede o kadar kesebilmişler. bayram öncesine denk geldi iade , arife de cuma günü. atmlerde para yok , yatınca da kuyruk var.dedim akşama çekerim. akşam gittim, 40 lirasını çekmişler geri . boynunuz altınızda kalsın dedim gitmedim geri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Şu borçların silinme/azalma işi vardı, ne oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 400 küsür lira borcu görünce gelir testi yaptırmaya gittim, uyuz oldum.Babamın üstüne bir taksi durağı var ama getirisi yok, zarar ediyor hatta sanırım çok az sdf.Taksicilerden toplanan aidatlar anca giderleri karşılıyor.Sadece müşteri getirisi var ama o da zaten durak geliri değil taksicilik ücreti olarak taksicide kalıyor. Resmi evrakta durum böyle olmasına rağmen memur tutturdu siz burdan kesin para kazanıyorsunuz falan demeye, sanki adamı ikna etmek zorundaymışız gibi.Müdür de işletme kitabından cümle satıyor kar etmeyen işletme olmaz vs.Şüphen varsa müfettiş gönder denetle, varsayımlara göre sen burdan kesin şu kadar kazanıyorsun demekle iş mi olur. Durağa müşteri gelince taksiciler de para kazanıyor, müşteriden durak hizmeti karşılığında para mı alıyorsun da durağa gelir olarak göstericen. sinirlendim sfsdf edit:sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hazır bende 2 sorayım, a) gelir testi için nereye başvuruyoruz b) ankaradaki sgk şubelerinin hangisi bu öğrenci belgesi götürünce borç sildirme işlemleriyle ilgileniyor, 2 tanesini aradım biz bilmiyoruz, internetten bak dediler, internettede hiç bir bok yazmıyor, fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ya bu bana hala yazıyo mu yazmıyo mu göremiyorum ahah, 2.5k bişey var, yaşamadığım ülkede kullanmadığım sigortayı öğrenciyken kesmişler. anam gidip diploma vs gösterdi ben bunlara nasıl inanayım, ya yurtdışına yeni gitmişse falan demişler, mezun olduktan sonra 2 ay yaz tatilinden sonra çıktım ya dışarı, ona falan takılmışlar sanırım, o iki ay kesilicek falan. yok, hastalık falan herhalde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Kaymakamlıktan yaptırıyorsun gelir testini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 borç sildirme işlemi Ulucanlardaki sgk dan yaptırılıyomuş. mezunsan transkript değilsen öğrenci belgesi istiyolar diye biliyorum, ben de gidicem kaç haftadır üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ben öğrenciyim ve gelir testi yaptırdım. Minimumdan çıktı ama gelir testi kısmında zorla 500 lira gelir gösterdiler. Şimdi siliyorlar mı yani borçları? Yaptırdığımdan beri de ödemiyorum. 1.5k falan borç var. Harbi silecekler mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 hala mı öğrencisin lan sen sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 DSAGHADSAGD Doktoraya başlicam tezi bitirebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Isten ciksam ben borclancam mi simdi? Az kafa dinlemek istesem mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bana iteklediler valla işsiz dönemde 180 lira civarı. toplamda 380 lira ödedim şu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Mecbur degilseniz odemeyin. Bana 3k ya yakin borc cikarmislardi, aylar sonra baktim 8 TL ye dusmus. 8 lira ne bedeli, belli bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ben ilk gelir testi yaptırdıgımda 1500TL civarıydı sanırım tam hatırlamıyorum. Sonra baktım çevremde kimse ödemiyor dedim bende ödemiycem! gelir testinden sonra 400TL ye falan düşürmüşler, gene ödemedim ! Enson geçen hafta baktım bu sefer 128TL ye düşmüştü ,gene ödemedim ve ödemiyorum. Kafaya göre indirip kaldırıyorlar bende ödemiyorum. Sizde ödemeyin ! bu konudan muzdarip 100 kişiyle konuşmuşumdur kimse ödemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bu GSS'yi yaptirinca muayeneler ücretsiz mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yoo..yine sonrasinda muayene ucreti ve ilac % si oduyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 E ne anlamı var o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 devletin işinde anlam mı arıyosun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Deacon said: Isten ciksam ben borclancam mi simdi? Az kafa dinlemek istesem mesela? işsizlik maaşına başvurursan işsizlik maaşı aldığın süre boyunca muaf oluyosun. 800 tl alıyom ben şu an işsizlik maaşı hemde gssden muafım. tabi kovulman lazım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 1k borcu sildiler bugun benim biraz paint yardımıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ben de sildirdim geçen diplomayla gidip. Öğrenciyken her dönem öğrenci belgesi ile gitmen gerekiyormuş o yüzden olmuş o borçlar. Diplomanı getir babanın sigortası varsa siliyoruz dediler öyle yaptım ben de. Soranlar için yazayım bir de; Gelir testi yaptırmak için bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığına gidiyorsunuz. orda sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı diye bir yer var. beş dakikada form doldurup gelir testi yaptırıyorsunuz. size bi kağıt veriyolar bi hafta sonra yine bulundugunuz ilçenin sgksına gidin diyolar. oraya gidiyorsunuz. size ne kadar borç varsa söylüyor hepsini işte diploma getirmeniz falan gerekiyorsa getiriyorsunuz. silebileceği her şeyi sildikten sonra da kalan borcunuzu yapılandırıyor. gelir testinize göre her ay belli bir miktar ödüyorsunuz. normal bir geliriniz varsa ayda 45 tl oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 "Ben de sildirdim geçen diplomayla gidip. Öğrenciyken her dönem öğrenci belgesi ile gitmen gerekiyormuş o yüzden olmuş o borçlar." ya ne kadar saçma bişey ya, ya bunu nerden niye bilsin ki insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bende daha transkript ile gidip öğrenci dönemini sildiricem sonrasında da oluşan borcu yapılandırıcam şu yeni yasa çıkmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar