eldar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 44 dakika önce, Fistan dedi ki: özel hastanelerden sigortalılar da yararlanıyordu ücretsiz şekilde, onu belirtmek istemişler heralde yoksa özel hastaneye gitmişim parasını vermişim kim ne karışacak Evet, zaten özel hastaneden yararlanamıyordu borçlular son durumda, onu kastediyor olsa gerek. Bence bu biraz da korkutma amaçlı bir haber. Bir ücret ödeyip yararlanabiliyordu en son borçluk devlet hastanelerinde, o da mı kalktı mesela belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Borç Tutarı 8.153,49 TL haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Kac sene calismadin. Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 turkiyede olmadigim yillari, turkiyeye girdigim an takir takir kitlemisler mi nolmus anlamadim sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 İkametgahını yurtdışına alman isteniyor. Yurtdışında yaşadığını kanıtlarsan silinebilir ama. Yurtdışı konsolosluklarından belge alman filan gerekebilir bunun için, bilmiyorum. Git sor bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 (düzenlendi) oyleydi zaten, mart 2017de 60 tane 53 lira var pes pese, adeta gecen yillarin intikamini almislar. Ocak 2, 2020 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 sabah akşam eleştiriyorsun kardeş, bedava mı sandın eleştirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Ödemeyin olm manyaqmısınız. Şükrü ye çıkan borca bak ahahhahaha. 8.153 tl ye özel sağlık sigortasının "adamın dibi" versiyonunu yaptırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 öde tabi memlekete dışarıdan bir hayrın dokunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Ohooo Mod lar bile düzenin yolcusu olmuş. @Darksunmaaşlar yatmış kaliba adasdsasdasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 bir şekilde yolumuzu bulmamız lazım değil mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 On 02.01.2020 at 18:30, goldbären dedi ki: ah suark ah. ahah bunu aradım ya benimde bağkur borcu olmuş kol gibi. özel hastaneden alıosunuz abi gss siz oda kol gibi ama sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 2020 sonuna kadar borcu olanlar hizmet almaya devam edebilecekmiş. Bundan da dönmek zorunda kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Önce çıtlatıyorlar borcu olanlar ödesin diye, ödedim ben mesela. Sonra geri adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 (düzenlendi) 2 mesai günü vardı tekrar dönmeden önce , o arada da yatıranlar da ne bileyim Ocak 8, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 On 02.01.2020 at 18:30, Fistan dedi ki: özel hastanelerden sigortalılar da yararlanıyordu ücretsiz şekilde, onu belirtmek istemişler heralde yoksa özel hastaneye gitmişim parasını vermişim kim ne karışacak özel hastanelerde ssk indirimi diye bir şey var aslında. sallıyorum muayene ücreti ssk lıysan 100 liraysa ssk yoksa veya bu gss borcu ödenmemiş gözüküyorsa 180 tl çekiyor özel hastaneler. bizzat karşıma çıktı bu ücret farkı oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 ZAAAAA baktim benimde borcum varmis yavas alsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Ne hizmet sagladilar ne verdiler de borc takiyorlar artizlere gel. Allah versin cok ac kalmis herhalde cesitli yoneticilerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 11 saat önce, eldar dedi ki: 2020 sonuna kadar borcu olanlar hizmet almaya devam edebilecekmiş. Bundan da dönmek zorunda kaldılar. valla bugün arkadaş tüp bebek tedavisi için ege üni ye gitti ve provizon alamadı diye geri dönmüşler. daha yürürlüğe girmedi sanırsam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 GSS faizleri silinmiş girdim baktım bende. 2 sene önce durdurun demiştim bu senenin 8. ayına kadar devam etmiş benimde 4k bi borç var. şu GSS olayından beride 1 kere fln gitmişimdir hastaneye, bu sene ihtiyacım oldu borçtan hiçbişi yaptıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 dOn'T yOu hAVe SgK?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 nahh br0 işte bu yılın 8.de ssk girşim vardı o zaman durdurmuşlar sonuçta eski borçlar duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 borç olursa aktif 4a sskn olmasına rağmen provizyon çıkmıyor mu, kötüymüş benim 2012de falan vardı birkaç aylık boştayken yazan 300 400 bir şey ödeyip sıfırladıydım geçen yıl gecikme faizlerini sildiklerinde ama bu gss borcu dururken sgk ile gittim birkaç kez hastaneye ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 sgk ile gidince direk onu kullanıyor sistem borç arkada duruyor öyle, ekranda ona bakmıyorlar bile. hatta MRa girerken sen bagkurlusun direk geç dedi bende he he dedim girdim, ne alaka bagkur asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar