bajazet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Abi şimdi bunun genel maliye affı sebebiyle faizini silip ana parasını taksitlendirelim diyorlar. acaba hiç mi iplemesem taksitlendirip mi iplemesem taksitlendirdikten sonra ipleyip bundan sonrakileri mi iplemesem. Ekim sonu af bitiroyre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 taksit miktarı kadar katsayı oranı var.atıyorum 1000tl borcun varsa 18 taksit yaparsan 1200tl olarak ödüyorsun.peşin ödemezsen pek bir etkisi olmuyor silinen faizin. bir de taksitlendirip ilk iki taksiti ödemezsen, eski haline dönüyor borç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 efenim 31 Ocak 2017'ye kadarmış gss başvurusu. 28 Şubat 2017 ilk taksitmiş. Bu süreye kadar da yararlanabiliyormuşuz sağlık hizmetlerinden. Aralık'ta görüşürüz sevgili 6 milyon borçlu vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ben ikameti başka eve alıp yaptırdım gelir testini, 65 ödüyorum aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 test için eve geliyorlar mı? bi de işten ağustosun sonunda ayrıldım, ayrıldıktan 3 ay sonra bitiyormuş sigorta bu arada hastaneye gittiğimde falan sigortalı gözüküyordum, ne zaman borç yazmaya başlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 eve gelmiyorlar, diğer sorunun cevabını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 2 ocak'a kadar gelir testi yaptırabiliyormuşuz. Aralık'ta bir ara gidersiniz işte eheheh. Kâğıt dolduruyorsunuz, kâğıdın sağ altında yalnızca fakirlerin görebildiği kutucuğa tik atarsanız 50 lira alıyorlar her ay. yok ben gelir testi yaptırdım da borç var ödemedim derseniz Ocak 2017 sonuna kadar gidersiniz bir ara. ya da ödeyeni ittirsinler diyip 2 ay sonra tekrar düşünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ben tek yaşıyorum, evde başka ikamet eden yok. gelirim de yok gidip halledicem bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 abi METRES misin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 metresliğin bile bir onuru var benimki daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Lan! Benim borcumu önce sildiler şimdi tekrar koymuşlar lan bu ne büyük şerefsizliktir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ben daha yüksek çıkar diye hiç gelir testi yaptıramadım 2. kademeden kitliyorlar valla http://i.hizliresim.com/Xd1DN3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gidip gelir testi yaptırayım mı yoksa banane diyip kacayım mı hangi durumda daha az kitlerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 pardon, gelir testi yaptırmazsan istediği rakamdan okutuyor. kaçsan bir şey fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 edevletten nerden bkıyoz borcumuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Sorgulama Sonuc Açıklama : Kayıtlı herhangi bir borç kaydı yoktur. diyor iyi miyim şimdi ben, kaçabilir miyim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 sonradan bi anda ekliyorlar. dönem dönem bi kontrolleri var heralde. sgk dan prim belli, yaşın belli vs. bana 2 yıl sonra geçirmişlerdi. eski çalışmadığım günler için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 sistem basic olarak şöyle: 2015 asgari ücret üzerinden bu said: -Aylık geliri brüt asgari ücretin üçte birinden ( 424,50 TL) az olan vatandaşların primleri devlet tarafından ödenmektedir. – Aylık geliri brüt asgari ücretin üçte biri ile (424,50) brüt asgari ücret arasında olanlar (1.273,50 TL), 424,50x %12 = 50,94 TL, – Aylık geliri brüt asgari ücret ile asgari ücretin iki katı arasında olanlar, 1.273,50 x %12= 152,82 TL, – Aylık geliri brüt asgari ücretin iki katından fazla olanlar, 2547 x %12 =305,64 TL prim ödemektedirler. aylık gelir de, yaşanan evdeki ikamet edenlerin income/person. evinde epıllar pavyon ışıkları olan arkadaşlarda orta seviye kitlenmişse ses etmesinler hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bir öğrenci evine filan aldırın ikametinizi, en düşük seviye çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Şimdi anlamadığım nokta.Borcu olan insanlar,bir süre sonra skk lı olunca .GSS borcu olduğu için yine tedavi olamayacakmı.Her şekilde eski borcu öde öyle git tedavini olmu diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ssk'lı olunca gss her ay borç stack'lemeyi durduruyor ama borcu ödemediğin sürece de faiz işliyor. çalıştığın şirketten dolayı hak kazandığın ssk'yı kullanabiliyorsun tedavide vs. diye biliyorum. 1-2 kez hastane rapor vs'lik işim olmuştu gss borcu dururken, sorun yaşamadım diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 NolaxThensbane said: Lan! Benim borcumu önce sildiler şimdi tekrar koymuşlar lan bu ne büyük şerefsizliktir! şimdi baktım benim ki de aynı şekilde. şerefsizlik resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 niye silmişlerdi? ben askerde olduğum süreyi sildirmiştim 6 ay mı ne. sonra da kalanı kapatmıştım 3-4 ay önce. bana da itelemesinler o 6 aylık süreyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 15 temmuz geyiğine herkesin ki silinmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar