tinu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 lvl 90 karakter duruyo , oyunu bıraktıktan sonra her çıkan expansion da alıyorum, son lvl e cıkıyorum sonra kapatıyorum hesabı , muhtemelen yine dayanamayarak alırım , artık lvl 100 mu olur 95 mı olur nereye cıkartacaklarsa oraya çıkartır bırakırım karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aslında subs odemeye devam edıcektım ben lvl 60 olmus, karakteri orda sınırlamak istemistim, twink olcaktı öle alteracta terör estiricektim ama sonra gordum ki sınırlayınca diger twinklerle takılmam lazımmıs sie öle işe dedim çıkış o çıkış yannış yaptın blizzz lvl 60 tan geçioken es kaza alteraca girmiş her hordu tokatlamıosam bunun zevki nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Demonhunter gelsin dps olarak sonra spellbreaker gelsin oda tanky olsun zevklenelim şevklenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 spellbreaker çok güzel olurdu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Blizzard'ın yaptığı İsviçre çikolatalarına benziyor. En iyi kakao orta amerika'da yetişirken, en kalite fındık karadeniz'den çıkarken bu iki ayrı ürünü bir pota değerlendirip, kendisinde en iyi çikolata üretebilmeyi beceren bir nitelik TSR ve Warhammer'in konseptlerini onlardan daha iyi sunabilmek ve uygun pazara getirerek, maksimum kazanca taşıyabilmek Warhammer -> Warcraft yaratmak Warhammer 40K -> Starcraft yaratmak şimdide yıllardır herkesin adam gibi bir arayüz yapın dediği MtG'yi ele alıp -> Hearthstone'a dönüştürmek. adamlar ne yapıyorsa değişen oyuncu profiline uygun olarak yapıyorlar. Bizler gibi masa üstü frp den bu dünyaya adım atmış eski MUD oyuncuları için geçmiş geçmişti kaldı. MMORPG olarak başlayan serüven MMO haline döndü, eskiler oyunda yok evet ama yeniler ve daha fazla olarak varlar. üstelik biz eskiler gibi konfeskiyonlara harcama yapmamazlık etmiyorlar. pazar ve alıcı özellikleri değişti. sonuçta bizim için oyun olsada bu konu, firma için bir iş. bence bu şekilde bir pazar yaratma becerisi olduğu sürece de kolay kola ölmez gibi çok düşünmemek lazım bizim açımızdan, eğleniyorsak güzeldir, eğlenmiyorsak değil. ölümsüz kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tinu said: lvl 90 karakter duruyo , oyunu bıraktıktan sonra her çıkan expansion da alıyorum, son lvl e cıkıyorum sonra kapatıyorum hesabı , muhtemelen yine dayanamayarak alırım , artık lvl 100 mu olur 95 mı olur nereye cıkartacaklarsa oraya çıkartır bırakırım karakteri. şu karizma never gets old. umut sarıkaya tiplemesi gibisiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hadi Ethereal bi nebze de, Horde'a gelen ırk nedir ya... İnşallah fakedir. 8 sene boyu Orc ya da Troll'den başka ırk oynamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bi 8 sene daha oynarsın demek ki diye senin sevmiceğin bişey koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Saol şeker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Lan olm o yazana inanan mı var, tonla yazım hatası yapılan Blizzard duyurusu mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 http://wow.allakhazam.com/forum.html?forum=21&mid=119012268058738816 biraz bakindim, en eski tarihli kaynak bunu bulabildim. expansion level araligi gibi bir liste. ne kadari isabetli? wotlk sonrasini pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Baya isabetli, plane sete doğru gidiyoruz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Dungeons&Dragons'a da el atsalar ya :D Ne güzel FRP gündeme gelir ilgi patlamasi yasanirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 zaidral said: http://wow.allakhazam.com/forum.html?forum=21&mid=119012268058738816 biraz bakindim, en eski tarihli kaynak bunu bulabildim. expansion level araligi gibi bir liste. ne kadari isabetli? wotlk sonrasini pek bilmiyorum. WotLK çıkmadan 1 yıl önce falan şunların yazılmış olması baya iyiymiş. Worgenler ve pandalar race olarak direk belli, bi goblin aradan süpriz olmuş. Belki de başta pandaları sadece horde race olarak düşünüyorlardı. Yalnız yeni class demon hunter gelirse raidler 15 demon hunterla falan yapılır heralde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 baslatan herif fake oldugunu soyluyor ileriki sayfalarda. educated guess gibi ama degil gibi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Baya drama dönmüş bide üstüne ahah. İşkembeden salladıysa bile kuvvetli işkembesi varmış helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hafta sonuna az kaldı. dınınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Demon hunter sızmış. Main evil da Sargeras. Thrall geri dönüyor. Ve eski ırklara yeni modeller geliyor. Con'da human ve orc gösterilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 pattisliborek said: Ve eski ırklara yeni modeller geliyor. şu lazımdı ama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Evet özellikle dwarf modellemerine bayılacaksınız diye açıklamaları vardı. Sanırım bu paket alliance nüfusunu tekrar arttırmaya çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 pattisliborek said: Demon hunter sızmış. Main evil da Sargeras. Thrall geri dönüyor. Ve eski ırklara yeni modeller geliyor. Con'da human ve orc gösterilecek. sors? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Her yer ally doldu taştı daha nereye arttıracaklar gayliance nüfusunu. Frostmane falan direk ölü server horde için, ki oyundan bayma nedenlerimden biri de o dengesiz kalabalıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Abi nereye ally doldu taştı TOP guildlere bir bak bakalım ilk 20 de 14/6 horde üstünlüğü var. dolayısı ile top guildler horde olunca horde population hayvan gibi arttı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 dwarf shaman istiyorum ama 2 kaşı 2 pixel olmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 smyrnas said: Abi nereye ally doldu taştı TOP guildlere bir bak bakalım ilk 20 de 14/6 horde üstünlüğü var. dolayısı ile top guildler horde olunca horde population hayvan gibi arttı:) genelde horde daha pro oldugu için o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar